Bildirim
android telefonları.com dan htc sensation alsam mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben bir sikayeti olan duymadim acikcasi ama benim de herhangi bir alis verisim de olmadi sayfayla...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ManoMachine
Ben bir sikayeti olan duymadim acikcasi ama benim de herhangi bir alis verisim de olmadi sayfayla...
alan arkadaşlar var mı sizin bıldiğiniz_____________________________ HTC ONE X -
Alan arkadaşlar var. Şu an bir kişi dışında şikayet eden görmedim. _____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7 -
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Alan arkadaşlar var. Şu an bir kişi dışında şikayet eden görmedim.
o bir kişi kim ne sorunu oldu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HTC ONE X -
quote:
Orijinalden alıntı: musti545
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Alan arkadaşlar var. Şu an bir kişi dışında şikayet eden görmedim.
o bir kişi kim ne sorunu oldu...
Tam hatırlamıyorum hocam kim olduğunu._____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7 -
@musti545
Benim bildiğim kadarı ile site güvenilirdir.Sorun olmaz.
Bu arda sakıncası yoksa nerelisiniz?
Saygılar._____________________________ İmza mimza yok.
(En azından şimdilik.) -
site sakat gözüküyor aman dikkat
elden alabilirseniz direk al gülüm ver gülüm yapın_____________________________ İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasenk
@musti545
Benim bildiğim kadarı ile site güvenilirdir.Sorun olmaz.
Bu arda sakıncası yoksa nerelisiniz?
Saygılar.
osmaniye_____________________________ HTC ONE X
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X