Bildirim
Android telefonda silinen resimler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar gmail de yedeklenmemiş cihazın hafızasını nasıl taratabilirim, teli hafıza diski olarak görecek bir recovery programı varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şansın ve hesabın varsa Dropbox'a yedeklemiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Android telefonda silinen resimler gmail hesabında yedeklenmişmidir? , yedeklenmişse nereye bakmam gerekir veya resimleri nasıl geri getirebilirim bununla ilgili en iyi program hangisi
Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
Merhaba,
Cihazınızı rootlayın. Disk digger pro uygulamasını yükleyin. Silinen resim ve videolarınızın en az yüzde 90 ini geri getirebilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root dan anlasam, kolay birseymi.. , sadece bikaç resim geri gelmesini istiyorum, root la ugrasjp telefonu root uğruna komple değiştirmek de istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Root dan anlasam, kolay birseymi.. , sadece bikaç resim geri gelmesini istiyorum, root la ugrasjp telefonu root uğruna komple değiştirmek de istemiyorum
Aslında root atmak çok kolay bir işlem hele ki samsung cihazlar için. ama hiç yapmadiysaniz sorun yaşayabilirsiniz. Çok dikkatli olmalısınız. Yani bir kaç resim için root yapmaya değer mi ona siz karar vermelisiniz. Yoksa resimlerin geri gelmesi için rootsuz bir çözüm çok zor.
Tmm teşekkürler
telefonu sabit disk olarak görebilsem recovery programlarıyla kurtarabilirim aslında -
Telefoncu takasta telefonumu benden alıyor. Ben de fabrika ayarlarına geri döndürerek telefonu ona veriyorum.
Telefoncu silinen bilgilere ulaşabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: metafest
Telefoncu takasta telefonumu benden alıyor. Ben de fabrika ayarlarına geri döndürerek telefonu ona veriyorum.
Hayır -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
quote:
Orijinalden alıntı: metafest
Hayır
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X