Şimdi Ara

Android Telefon Önerisi: Bütçe 1000 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 buçuk yıldır gm discovery 1 kullanıyorum ilk akıllı telefonumdu ve o zamanki bütçemle iyi kötü idare etti bu zamana kadar fakat artık hem eskidi hem de ben sıkıldım kardeşime verdim o kullanıyor. Herhangi bir maceraya atılmadan yeni ve sağlam bir android telefon ile yola devam etmek istiyorum.

Olmazsa olmaz 3 kriterim var. 1incisi geleceğe yönelik olmalı. İslemcisi, alacağı yazılım desteği vs. olsun en azından 2-3 sene kafa ağrıtmadan götürmeli. 2incisi kamera ve ekran kalitesi. Bu çok önemli. Okuduğum bölüm gereği kamera ile işim çok fazla. Bir nevi fotoğraf makinesi gibi kullanacağım. 3üncüsü ise şarj ve stabilite. Discovery gibi bir telefonda bile 120 tane falan uygulama kullanıyordum siz düşünün. O kadar sey varken neden kullanmayayım mantığıyla çok şey araştırıp yüklerim. Bir haftadır araştırıyorum fakat gördüm ki piyasanın çok uzağında kalmışım çok daha tecrübeli arkadaşlardan gelecek yardımlara ihtiyacım var. Birçok telefon araştırsım ve kafam karışmış durumda. Sizce bu kriterlerde bin liralık en iyi tercih hangisi olmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 tl nin üzerine bir 800 tl daha eklersen öyle bir telefonu anca alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia serisinden "Z-Z1-Z2-Z3-Z4-Z5" bakabilirsin, kameraları oldukça güzel fotoğraf çekiyorlar + su geçirmez olduğu için su altında çekim de yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

1000 tl nin üzerine bir 800 tl daha eklersen öyle bir telefonu anca alırsın.

siz hala bitmediniz mi ya? bin tili istini bidi bidi bidi. diyorum ki butçem bu kriterlerim de bu. bunlara uygun en optimal seçenek hangisidir. illa ki hepsini tam karsilayamayacagini ben de biliyorum bu konu da kafamdaki o soru işaretlerine tecrubeli arkadaşlardan cevap bulmak. önerin yoksa boş yapip post kasma burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmalıTurta

Sony Xperia serisinden "Z-Z1-Z2-Z3-Z4-Z5" bakabilirsin, kameraları oldukça güzel fotoğraf çekiyorlar + su geçirmez olduğu için su altında çekim de yapıyor

dostum z1 düşünmüyo degilim aslinda son birkac gündür aklima en yatkini o geliyor açıkçası. ayni segmentteki diğer telefonlarda illa ki bir kronik sorun olsun baska bir sey olsun hep bas agritacak seyler var gibi. z1 ise gayet saglam bir seçenek gibi duruyor her ne kadar 2 sene oncesinde uretilmeye baslandiysa da.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElmalıTurta -- 10 Aralık 2015; 11:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seft35

quote:

Orijinalden alıntı: ElmalıTurta

Sony Xperia serisinden "Z-Z1-Z2-Z3-Z4-Z5" bakabilirsin, kameraları oldukça güzel fotoğraf çekiyorlar + su geçirmez olduğu için su altında çekim de yapıyor

dostum z1 düşünmüyo degilim aslinda son birkac gündür aklima en yatkini o geliyor açıkçası. ayni segmentteki diğer telefonlarda illa ki bir kronik sorun olsun baska bir sey olsun hep bas agritacak seyler var gibi. z1 ise gayet saglam bir seçenek gibi duruyor her ne kadar 2 sene oncesinde uretilmeye baslandiysa da.

Haklısın, bende git gel yaşıyorum. Max 900 TL kadar çıkabilirim kafama Z1 ve Note 2 yatıyor. Z serisinin de yandaki şarj kapakçıkları çıkabiliyor diye biliyorum kronik sorun olarak onlarda o oluyor. O parçayı da netten 30 TL ye falan alabiliyosun ya da yapar telefoncular.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus Zenfone 2 laser Git magazaya butun telefonlari bununla karsilastir. Saglamligina bak kasa kaletesine bak Ben cok arastirdim ve aldim gm 4g almaya gittim vatandaki satici arkadaş gm 4g ekranina elle bastirdi telefon eğilip büküldu ekranda beyaz renkler cikti aynisini zenfone 2 laser 5 inc e yapti Tik yok sence hangisi dedi. Aldim bende 749 tl + 10500 mah zenpower hediye veriyor lar. Kasma donma yok Üstüne bana dua edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 10 Aralık 2015; 11:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Asus Zenfone 2 laser Git magazaya butun telefonlari bununla karsilastir. Saglamligina bak kasa kaletesine bak Ben cok arastirdim ve aldim gm 4g almaya gittim vatandaki satici arkadaş gm 4g ekranina elle bastirdi telefon eğilip büküldu ekranda beyaz renkler cikti aynisini zenfone 2 laser 5 inc e yapti Tik yok sence hangisi dedi. Aldim bende 749 tl + 10500 mah zenpower hediye veriyor lar. Kasma donma yok Üstüne bana dua edersin.

asus'un türk piyasasini salak yerine koymasi zoruma gidiyor malesef ne kadar iyi de olsa almayacagim. zenfone 2 300dolardan cikti 1500den satmaya basladilar. keriz yerine koyuyorlar adami

• bütçe sıkıntı hocam g3 için. 0 cihaz alacagim. kafam allak bullak oldu cepte telsiz dolasiyorum :D

• Direk J7. Maceraya gerek yok.
  • J7'nin kamera performansı gerçekten beklenmedik derece de güzel. Piyasadaki çoğu telefon gibi ön kameraya 5 MP deyip lensine VGA takıp milleti kakalamamışlar. 1,5 gb ram var o yüzden karamsarım o telefon konusunda. Güncelleme almaya devam ederse 1.5 gb ram kaldırmayabilir zamanla.
  • DagustuN kullanıcısına yanıt
    samsung istemiyorum hocam zaten kararimi verdim meizu m2 note aliyorum hem 300 tl cepte kaliyor hem de gayet benim icin yeterli bir tel

• c4 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

c4 alın

butceyi biraz asiyor. yil sonuna kadar indirime girerse alabilirim ancak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.