Bildirim
Android tel kullananlar bakabilirmi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de okulun verdiği maili çok sık kullanıyorum. Oraya gelecek mailleri Gmail hesabıma yönlendirdim. Oradan kolayca takip ediyorum. Ama o mail adresinden mail yollamak mümkün değil bu yöntemle. Thunderbird Android sürümü vardır belki. Ona bakmanı tavsiye ederim. -
benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s ) -
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s )
samsung galaxy ace var -
Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: androidy
Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam.
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: onetoy
quote:
Orijinalden alıntı: androidy
Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam.
teşekkürler
Rica ederim. -
quote:
benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s )
bende de galaxy s var ama bir türlü e posta ayarlarını yapamadım, siz hangi ayarları yaptınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_58
quote:
bende de galaxy s var ama bir türlü e posta ayarlarını yapamadım, siz hangi ayarları yaptınız?
süper soruvideo yada resimli anlatımı varmı bunun
-
dostlar pop3 mü kullanacaksınız -
Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Uluoz
Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ?
aynen ya şarkılarımın yarısından çoğunda ilk yüklediğim albümlerden birinin kapak resmi var, maykıl ceksın açıyorum resimde sezen aksu -
quote:
quote:
Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ?
aynen ya şarkılarımın yarısından çoğunda ilk yüklediğim albümlerden birinin kapak resmi var, maykıl ceksın açıyorum resimde sezen aksu
Benim daha kotu gezi sirasinda hocalarin fotograflarini cekmem istenmisti bende cektim ve bisiler oldu telefondaki sarkilarin album kapagi hocalarin resmi oldu wtf?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
aynen ya şarkılarımın yarısından çoğunda ilk yüklediğim albümlerden birinin kapak resmi var, maykıl ceksın açıyorum resimde sezen aksu
Benim daha kotu gezi sirasinda hocalarin fotograflarini cekmem istenmisti bende cektim ve bisiler oldu telefondaki sarkilarin album kapagi hocalarin resmi oldu wtf?
Aman hocalar görmesin.
Telefonda pitbull açıyorum tarkan geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X