Şimdi Ara

Android tel kullananlar bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mail programı arıyorum ama hotmail ,yahoo yada gmail uzantılı adresler için değil.
    Çalıştığım şirketin bana verdiği mail adresi için

Yardımcı olursanız sevinirim

• Ben de okulun verdiği maili çok sık kullanıyorum. Oraya gelecek mailleri Gmail hesabıma yönlendirdim. Oradan kolayca takip ediyorum. Ama o mail adresinden mail yollamak mümkün değil bu yöntemle. Thunderbird Android sürümü vardır belki. Ona bakmanı tavsiye ederim.
  • benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s )

samsung galaxy ace var
  • Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidy

Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

quote:

Orijinalden alıntı: androidy

Normal posta uygulaması ile oluyor sanırsam.

teşekkürler

Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Mac Mini Kullananlar Bakabilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim telde direkt e-posta hesabnı ekle diye menüde yer var pop3 IMAP ve exchange destekliyor ( Galaxy s )

bende de galaxy s var ama bir türlü e posta ayarlarını yapamadım, siz hangi ayarları yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

quote:

bende de galaxy s var ama bir türlü e posta ayarlarını yapamadım, siz hangi ayarları yaptınız?

süper soru video yada resimli anlatımı varmı bunun
  • dostlar pop3 mü kullanacaksınız
  • Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluoz

Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ?

aynen ya şarkılarımın yarısından çoğunda ilk yüklediğim albümlerden birinin kapak resmi var, maykıl ceksın açıyorum resimde sezen aksu
  • quote:

quote:

Bende baska bisi sorayim o. zamn android te sarkilarin resimlrini degistirme var mi ?

aynen ya şarkılarımın yarısından çoğunda ilk yüklediğim albümlerden birinin kapak resmi var, maykıl ceksın açıyorum resimde sezen aksu

Benim daha kotu gezi sirasinda hocalarin fotograflarini cekmem istenmisti bende cektim ve bisiler oldu telefondaki sarkilarin album kapagi hocalarin resmi oldu wtf?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim daha kotu gezi sirasinda hocalarin fotograflarini cekmem istenmisti bende cektim ve bisiler oldu telefondaki sarkilarin album kapagi hocalarin resmi oldu wtf?

Aman hocalar görmesin.

Telefonda pitbull açıyorum tarkan geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.