Şimdi Ara

Android tabletler için 1 gb ram yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonlara 1 gb ram koyuyorlar ama kullanabildiğimiz kısım en fazla 200-400 oluyor istisnalar var mı bilmiyorum ben kendi telefonumda 200 mb ram anca görüyorum.Tablet almaya karar verdim tabletlerin çoğunda da 1 gb ram var sonuçta tablette aynı anda başka işler yapmak istiyorum bu konuda sorun yaratır mı 1 gb ram sizce yada tabletler için yeterli midir?Hiç android tabletim olmadığım için bir bilgim yok bu konuda.Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimuzum1 -- 24 Ağustos 2013; 12:35:41 >

• bana sorarsan 2gb ramli tablet al kafan rahat olsun ileride sorun cıkarabilir cünkü 1gb ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

bana sorarsan 2gb ramli tablet al kafan rahat olsun ileride sorun cıkarabilir cünkü 1gb ram.

işte onu bulmak çok zor 2 gb ram olan tabletler pahalı çok ve genelde 7-8 inç tabletlerde de 2 gb ram olmuyor.
  • tam emin deilim ama bazı çin malı tabletlerde 2gb ram vardı galiba 7 8 inç boyutlarında ama iste çin malı 2gb ramlı tablet alıcagına git asus memopad hd 7 al daha iyi veya nexsus 7 al daha iyi en azından cin malı 2gb ramlı tabletten daha performanslı calısır ama sen eger tanınmıs marka olsun diosan yeni nexsus cıktı 2.nesil fiyatı 650 civarında olucak ona yönelebilrsin 2gb ram var 7 inch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

tam emin deilim ama bazı çin malı tabletlerde 2gb ram vardı galiba 7 8 inç boyutlarında ama iste çin malı 2gb ramlı tablet alıcagına git asus memopad hd 7 al daha iyi veya nexsus 7 al daha iyi en azından cin malı 2gb ramlı tabletten daha performanslı calısır ama sen eger tanınmıs marka olsun diosan yeni nexsus cıktı 2.nesil fiyatı 650 civarında olucak ona yönelebilrsin 2gb ram var 7 inch.

Ipad mini hakkinda ne dusunuyorsunuz?7 inc ekran bana kucuk geliyor ipad mini de nexusa gore cok buyuk degil aslinda ama daha cok hosuma gidiyor.Cin mali tablet de pek dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı, akıcı tablet istiyorsan nexus 7 yada ipad mini den başka seçeneğin yok o boyutlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Hızlı, akıcı tablet istiyorsan nexus 7 yada ipad mini den başka seçeneğin yok o boyutlarda.

1-2 gün içinde ipad mini alıcam büyük ihtimal.İnşallah doğru bir karardır : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogru bir karar almıssın pisman olmassın merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.