Şimdi Ara

Android TabHost Tab Özelleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Gunler bir activitym var ve bunda bir listviewim ve listviewin iki itemi var ben bu iki itemin boyunu activitynin boyunu 50-50 kaplamasini nasil saglarim simdiden tesekkurler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58650A1D1 -- 21 Ağustos 2016; 16:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevabiniz icin vok tesekkur ederim o sorunu halleddim fakat baska sorunum varhttp://www.viralandroid.com/2015/09/simple-android-tabhost-and-tabwidget-example.html?m=1 bu linkdeki tabhosttan yararlaniyorum fakat ne kadar arastirdiysam tabhostun tab kisminin yazi rengini ve altindaki yatay hangi tabda oldugumuzu gosteren kisminin rengini degistiremedim hep fragment icin var nette bu konuda yardimci oluraaniz cok sevinirim :)

Orijinalden alıntı: StGuard

Resimle ifade ederseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Viewlerin kendi arasındaki Oran mi bu?

Hocam cevabiniz icin vok tesekkur ederim o sorunu halleddim fakat baska sorunum varhttp://www.viralandroid.com/2015/09/simple-android-tabhost-and-tabwidget-example.html?m=1 bu linkdeki tabhosttan yararlaniyorum fakat ne kadar arastirdiysam tabhostun tab kisminin yazi rengini ve altindaki yatay hangi tabda oldugumuzu gosteren kisminin rengini degistiremedim hep fragment icin var nette bu konuda yardimci oluraaniz cok sevinirim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.