Bildirim
Android Studio EditText'deki Yazıyı Başka Sayfaya Aktarma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
getExtras("anahtar");
yerine
getStringExtra("anahtar");
kullanmanız sorunu çözecektir -
Herhangi bir hata görünmüyor. Eğer layout xml dosyalarının içeriğini de verirsen oradan da kaynaklanabilir. XML'lerin de düzgün olduğunu düşünüyorsan yeni bir proje oluşturup tekrar yaz. Çünkü Android Studio'da bazen böyle sorunlar da oluşabiliyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programmer_Kanguru
Herhangi bir hata görünmüyor. Eğer layout xml dosyalarının içeriğini de verirsen oradan da kaynaklanabilir. XML'lerin de düzgün olduğunu düşünüyorsan yeni bir proje oluşturup tekrar yaz. Çünkü Android Studio'da bazen böyle sorunlar da oluşabiliyor.
Teşekkürler xml leri neredeyse hiç ellemedim orta hata olması çok zor -
Kodu karmasiklastirmissin. Setonclicklistener kullanarak neden yapmiyorsun. Zaten butona ait ozellikle ile yapilan islemi siz metot uretmerek yapmissiniz. Gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon On
Kodu karmasiklastirmissin. Setonclicklistener kullanarak neden yapmiyorsun. Zaten butona ait ozellikle ile yapilan islemi siz metot uretmerek yapmissiniz. Gerek yok.
Anladım hocam ben daha çok başındayım dersini izlediğim adam böyle yaptı bende birebir aynı kodları yazmama rağmen ona çalışan program bende çalışmıyor anlamadım gitti. Setonclicklistener ile de yapsam diğer kodlar aynı kalacağı için yine çökmez mi program ? -
quote:
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi setonclicklistener ile yaptım sorun çözüldü -
quote:
Orijinalden alıntı: Grkwnxs
quote:
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi setonclicklistener ile yaptım sorun çözüldü
Rica ederim. Kodlarda sikinti gözükmüyordu ama en basit halde dusunmek lazim bazi durumlarda. Metot ile yaptiginiz yontem cok nesneli pencerelerde kullanilabilir. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Grkwnxs
quote:
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi setonclicklistener ile yaptım sorun çözüldü
Rica ederim. Kodlarda sikinti gözükmüyordu ama en basit halde dusunmek lazim bazi durumlarda. Metot ile yaptiginiz yontem cok nesneli pencerelerde kullanilabilir. Kolay gelsin.
Kodlarda sıkıntı görünmüyor gibi bir şey söylemek doğru olmaz.
onClickListener'ı implement etmeden zaten öyle bir şey yapılamaz, sonrasında yine eklenmesi gereken bir satırlık bir kod ve ardından bu şekilde dinleyip yapabilir.
setOnClickListener ile yaptıgında yukarıdakilere gerek olmadığı için sorunu çözülmüş oldu sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X