Şimdi Ara

Android savunucu arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Bu mantıkla gidersek üst seviyede telefon almak hatalı. Geçen gün arkadaşım geldi elinde G3 vardı. InstaMessage yüklemiş. Açıyoruz uygulamayı ikide birde uygulama pat diye kapanıyor kitleniyor falan. Aynı uygulamayı iPhone'da açtım yağ gibi akıyor ne donuyor ne kitleniyor. İnsanlara neden iPhone kullanıyorsun diye soran Android kullanıcılarının büyük kısmı iPhone kullanmamış kitle. O insanın neden iPhone'u seçtiği belli. Çünkü kasan, zamanla şişen, kitlenen bir cihaz kullanmak istemiyor bu kadar basit. Ha tabi amacı masanın üstüne koyup hava atmak olan apaçiler ayrı bir mesele. iPhone kitlense de şişse de o apaçiler yine iPhone alır. Lâkin gerçek bir iPhone kullanıcısı kasmayan, kitlenip de adamı sinir küpüne çevirmeyecek, uzun süre güncellenen, stabil ve zamanla değerini kaybetmeyen bir cihaz kullanmak istediği için iPhone tercih eder ve bu kriterleri Android platformunda bir arada sunabilen hiçbir alternatif yok.

Üst seviyede telefon almak hatalı? Bu çıkarıma gerek yok. Kastımın net olduğu ortada. Ha üst seviye de alsa iPhone 6S ile 1000-1500 TL aşağı bir fiyattan alacağı aşikar.

Hangouts ile problem yaşadım iOS7.1.1'de. Ekran ortadan ikiye bölündü, alt taraf uygulama üst taraf beyaz olacak şekilde giriyordu uygulamaya. Uygulamayı sildim-kurdum, cihazı sıfırladım fayda etmedi. iOS8 kurmam gerekiyordu mecburen. O ara garantiye gönderdim gelen cihazda sorun çıkarmadı. Geçen arkadaş yer bildirim yapacak, Swarm'u açtı pat diye uygulamadan attı.

Kasma-şişme meselesine katılmıyorum, 7 aydır cihazı hiç sıfırlamadım(wipe) hala ilk güne çok yakın bir hızla devam ediyorum. Üstelik bir sürü de launcher kurup kaldırdım.

quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

Bende Alpha dan 6s e geçtim.Birisini ararken telefonu kulağıma götürdüğümde aramanın sonlanması,konuşurken kapanması,durduk yere donmasından gına geldi.Kararlı bir telefon kullanıp, Alpha yı geridebıraktığım içinde oldukça mutluyum.

Ekran parlaklığını ayarlaması gecikiyor ara sıra; ama aramayla ilgili bir sorunla karşılaşmadım. Durduk yere hiç donmadı.

Arkadaşlar ben Android mükemmel demiyorum. Hiç mi problem çıkarmıyor, tabiki çıkarıyor; ama f/p'de Android daha alınabilir durumda iOS'e nazaran. Demek istediğim bu. Yoksa birçok örnek ile zıtlık bulabilirsiniz.

Halen iOS kullanıyorum(iPod Touch 5 - iOS8.4.1) ve hiç de memnun değilim iOS8'in performansından. iPod Touch'da olsun o kadar dediğinizi duyar gibiyim. Bir kullanıcı cihazını güncellemeye korkar mı? Ben korkuyorum iOS9'da daha beter hale gelecek de beğenmediğim iOS8'e hasret kalacağım diye.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 15 Şubat 2016; 8:36:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.