Şimdi Ara

Android >> Rom Yapmak || Önemli Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdonanimhaber.com Kullanıcıları - Yöneticileri..

Sony Xperia U Kullanıcısıyım..Telefonuma ROM Yüklemek İstiyorum Fakat Bir Kaç Sitede Araştırma Yaptım ROM Çökmeye Sebep Olabiliyormuş...

ROM SEBEBİM : Whatsapp Gibi Mesajlaşma Programlarında Aşırı Kasıyor..Telefonumu Hızlandırmak İstiyorum..Ve Bu ROM Yapma Yöntemlerini Anlatacak Birisi Var Mı ? Veya Kısa Bir Video Falan..

Android Sürümüm : 4.0.4 ICS

Bana yardımcı olan Arkadaşa çok teşekkür ederim.

İlk önce istediğin stock romu seç.Şu .ftf formatlıları.Onu 7-zip ile aç.Google'da araştırırsan .ftf'den system klasörü elde etmek diye bulursun.Özel bir cmd tabanlı programla system.sin ' i çıkar (O konunun içinde programı verirler. ) Gerisi kolay zaten.Apps'den uygulamaları değiştirirsin, build.prop editlersin.Boot animasyonunu değiştirirsin.Tweak/Init.d felan işte.

XDA'ya bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karavahset -- 10 Mart 2013; 19:15:37 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.