Şimdi Ara

android receiver and linux satellite between differences...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...dünya üzerindeki yeni teknoloji android ve linux uydu alıcılarının aralarındaki farkları açıklarmısınız...bilgi sahipleri forumdaşlarımın aydınlatmalarını bekliyorum...evimizde goldmaster hd-1040 pvr digital uydu alıcı ve dreambox 800 pvr hd receiver vardır...benim cihazlarım herhalde linux işletim sistemi kategorisine giriyor...2014 yılında android receiver makinalarının sayılarının müthiş şekilde artarak zenginlerin evlerine gireceğini düşünüyorum...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 9 Mayıs 2013; 10:16:55 >

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.