Şimdi Ara

Android PC Suite TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
8
Favori
84.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wm,iphone için Pc suite olurda Android için olmazmı

1-2 tane pc suite programı denedim ama en iyisi bu çinli arkadaşların yaptığı program.
    Oldukça kapsamlı bir program.Yedek almaktan,sms mesajlarınızı yönetmeye hatta geliş gidiş tarihleri değiştirmeye bile (Uyanıklar için :gulen: ) yarıyor.

Ayrıca bu programı yükledikten sonra apk uzantılı dosyaları telefonunuz bilgisayar bağlı iken çift tıklama ile kurabiliyorsunuz.

Programın offical sitesi burası.
    http://www.pandaapp.com/pcsuite/android
    Ben sadece dil dosyası yazdım ve program üstündeki gereksiz reklamları kaldırdım.

Download

Yükleme Ayrıntıları
    Windows XP Kullanıcıları için

Kurulumdan önce internet bağlantızı kesin

İndirdiğiniz rar dosyasını ayıklayın.Klasör içindeki pcsuite_for_android_1.5.9.108.exe dosyasını kurun.
    Ne yazıkki kurulum dili çince.Bu yüzden kurulum esnasında bir sürü ???? işareti çıkabilir.Ama program kurmaya aşina iseniz zaten kolaylıkla kurarsınız çok seçeneği yok zaten.

Programı kurduktan sonra klasör içindeki Android klasörünün içindeki tüm dosyaları
    C:\Program Files\NetDragon\91 Mobile\Android klasörü içine kopyalayın.Dosya değişimlerine onay verin.

Programı çalıştırmadan önce küçük bir ayar yapmamız gerekiyor.Program türkçe bölge seçeneğinde görürünen windowslarda çalışmıyor

Bu sorunu geçmenin yolu
    Denetim masası/ Bölge ve Dil seçenekleri'ne girin
     Android PC Suite TÜRKÇE

Üstteki Türkçe seçeneğini İngilizce ABD yapın.Pc de bir değişiklik olmuyor.Sadece bazı siteler bizi ingilizce görüyor o kadar

Windows 7 32/64 Bit kurulumu
    Kurulumdan önce internet bağlantızı kesin
    İndirdiğiniz rar dosyasını ayıklayın.Klasör içindeki pcsuite_for_android_1.5.9.108.exe dosyasını kurun.
    Ne yazıkki kurulum dili çince.Bu yüzden kurulum esnasında bir sürü ???? işareti çıkabilir.Ama program kurmaya aşina iseniz zaten kolaylıkla kurarsınız çok seçeneği yok zaten.

Programı kurduktan sonra klasör içindeki Android klasörünün içindeki tüm dosyaları
    C:\Program Files\NetDragon\91 Mobile\Android klasörü içine kopyalayın.Dosya değişimlerine onay verin.

Programı çalıştırmadan önce Denetim Masası/Saat,Dil ve Bölge/Konumu Değiştir seçeneğini açıyoruz.
    Biçimler kısmındaki Türkçe Türkiye bölgesini İngilizce ABD olarak değiştiriyoruz

Android PC Suite TÜRKÇE

Daha sonra programımız çalışmaya hazır.Telefonunuz data kablosu ile pc'ye bağlayın ve programı çalıştırın.Cihaza küçük bir program yükleyecek panik yapmayın program ile cihaz arasındaki iletişim için bu gerekli.

Elimden geldiğince türkçeleştirdim.Sorun ve çözümleriniz için mesajlarınızı bekliyorum.

Ve Ekran Görüntüleri:
    Ana Ekran
     Android PC Suite TÜRKÇE

Yönetim Ekranı
     Android PC Suite TÜRKÇE

Dosya Yönetim
     Android PC Suite TÜRKÇE

Arkaplan Yönetim-İndirme
     Android PC Suite TÜRKÇE

Ekran görüntüsü Alma
     Android PC Suite TÜRKÇE

Arama Kayıtları
     Android PC Suite TÜRKÇE

Kişiler ekranı
     Android PC Suite TÜRKÇE

Müzik Yönetim-Düzenleme
     Android PC Suite TÜRKÇE

Program ekle-kaldır
     Android PC Suite TÜRKÇE

Sms Yönetim Ekranı
     Android PC Suite TÜRKÇE

Bunların dışında daha birçok özelliği mevcut.Biraz kurcalarsanız güzel özelliklerini bulabilirsiniz

Sorularınız için pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 18 Mayıs 2011; 9:21:22 >

• Kurdum deniyorum dostum
  • Üstad çok teşekkürler, eline sağlık. güzel bişeye benziyor akşam deneyeceğim. Tam olarak neler yapabiliyoruz bu programla??

Markette My Phone Explorer var onunla da sync yaparak wifi ile PC'yi kumanda edebiliyorsun.
  • Deneyelim bakalım.
  • Hiç ihtiyaç duymadım bu güne kadar bilgisayara telefonla ilgili bir program kurmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

Hiç ihtiyaç duymadım bu güne kadar bilgisayara telefonla ilgili bir program kurmaya.

özellikle sim / msj ve cihaz içerik yedeklemek kesinlikle gerekli, nokia için OVİ zaten şart

cihaz için mp3 kesme - video edit bazen resimleri daha iyi yapmak amaçlı prg lar vb.

ayrıca İPHPNE için itunes zorunlu :))

K750İ için myphonexlorer ile tüm işlerimi görüp, sms yazıp / okuyup TELEFON odanın içinde iken bluetooth ile bir çok sesli çağrımı PC den yönetiyorum :))

ayrıca 10mt lik bluetooth teknolojisi ile bir çok uygulamayı PC den açıp / kapama ve işlevsellik kazandırmak mümkün ,

SİZ BÜYÜK BİR USTASINIZ DEMEK BUNLARI YAPMIYOR + İHTİYAÇ DUYMUYORSANIZ

• program tam istediğim gibi bi programa benziyor fakat ben bilgisayarımda kullanamadım ne yazıkki :S :( aşağıda ekran görüntüsünü verdiğim hatayı veriyor. cihazımızı usb ile bağladığımızda hangi bağlantı türünü seçmemiz gerekiyor acaba???

Android PC Suite TÜRKÇE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Bukalemun, sim kartım boş, telefona kaydedeceğim kişileri Gmail adresime kaydediyorum. Böylece telefondan ve sim karttan bağımsız bir rehber elde ediyorum. Ayrıca Sms, telefon ayarları, telefondaki programlar v.b şeyler HTC Sense hesabımla otomatik eşitleniyor zaten. Mp3 ve video düzenlemek için bilgisayardaki programlar yeterli oluyor. Ayrıca bilgisayardan sms yazmak istersem Share Keyboard'ı açıp bilgisayardan telefona yazı yazabiliyorum. Bir de programın Linux versiyonu yok sanırım. Tabi zevk renk meselesi ben kullanmam siz kullanırsınız...
  • Selamün aleyküm
    telefonu pc ye bağlayıp modem yerine kullanabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuskaratopcu

Selamün aleyküm

Telefonun android ise bağlamana gerek yok.Wifi üzerinden paylaşım yapabiliyorsun.
  • Çok teşekkürler. Kullanmaya başladım. İlk başta bölge dil seçeneklerinde ayar yapmamıştım. Çalıştıramamıştım. Şimdi konuya tekrar göz atınca gördüm. Uyguladım çalışıyor :)
  • arkadaşım dediğin herşeyi yaptım ama çalıştıramadım programı açılmıyor :S
  • bendede çalışmadı. Sanırım framework 2 istiyor. Bende 4 yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Selamün aleyküm

Telefonun android ise bağlamana gerek yok.Wifi üzerinden paylaşım yapabiliyorsun.

buna benzer bir sorun yaşıyorum bende,

telefon huawei u8230 yani şu ttnetin şu aralar sattığı telefon..

şimdi bu telefonu ttnet 2.1 orjinal romuyla kullanırken pc ye usb den sorunsuz olarak bağlanıyor ve huaweinin kendi pc suite progrmaı telefonu görüyor ve bu sayede telefonu modem olarak kullanıp pc ye bağlayabiliyorum.

sorun ise bundan sonra başlıyor ttnet romu kötü olduğundan bu telefon için yapılmış custom romlar var,daha iyi bir 2.1 yada froyo romları,telefona bu romlara yüklediğim zaman bir türlü, pc, usb den telefonu görmüyor,driver problemi yaşanıyor..huaweinin kendi suite programıda bir türlü görmüyor,kullandığım işletim sistemi windows 7 64 bit,acaba bu sizin paylaştığınız suit programı bana bu konuda yardımcı olabilirmi?

bu arada bide yukarıda bahsettiğin android ise bağlamana gerek yok wifi üzerinde paylaım demişsin,pc telefonu ve modem driverlarını görmeden, nasıl wifi üzerinden paylaşım yapabilirki modem onu anlayamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Nisan 2011; 15:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Selamün aleyküm

buna benzer bir sorun yaşıyorum bende,

telefon huawei u8230 yani şu ttnetin şu aralar sattığı telefon..

şimdi bu telefonu ttnet 2.1 orjinal romuyla kullanırken pc ye usb den sorunsuz olarak bağlanıyor ve huaweinin kendi pc suite progrmaı telefonu görüyor ve bu sayede telefonu modem olarak kullanıp pc ye bağlayabiliyorum.

sorun ise bundan sonra başlıyor ttnet romu kötü olduğundan bu telefon için yapılmış custom romlar var,daha iyi bir 2.1 yada froyo romları,telefona bu romlara yüklediğim zaman bir türlü, pc, usb den telefonu görmüyor,driver problemi yaşanıyor..huaweinin kendi suite programıda bir türlü görmüyor,kullandığım işletim sistemi windows 7 64 bit,acaba bu sizin paylaştığınız suit programı bana bu konuda yardımcı olabilirmi?

bu arada bide yukarıda bahsettiğin android ise bağlamana gerek yok wifi üzerinde paylaım demişsin,pc telefonu ve modem driverlarını görmeden, nasıl wifi üzerinden paylaşım yapabilirki modem onu anlayamadım...

Win7 ile çalışıyor uyumuluk modunda çalıştırmanız lazım.
    Wifi üzerinden İnternet paylaşımı için bunu kullanın
    http://www.turkdroid.net/forum/downloads.php?do=file&id=26

• wifi özelliği olan bir pc yok elimde ama bluetooth özellikli var,onla yapabilirmiyim?

bu arada bu paylaştığınız suite programı üzerinde internet bağlantısı menüsü varmı?bu program üzerinden internet bağlantısı yapılabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

wifi özelliği olan bir pc yok elimde ama bluetooth özellikli var,onla yapabilirmiyim?

bu arada bu paylaştığınız suite programı üzerinde internet bağlantısı menüsü varmı?bu program üzerinden internet bağlantısı yapılabilirmi?

Android işletim sistemi HotSpot özellğine sahiptir.Yani telefonunuzu kablosuz bir modem gibi kullanıp 3g veya edge mobil internet bağlantısını paylaştırabilir.Tabi bunun için wifi özellikli bir notebook veya desktop bilgisayarnız olması lazım.

Bluetooth olarak hiç denemedim bilemiyorum.
  • eyvallah güzel paylaşım.
  • Arkadaşlar archos 70 2.2 Froyo olan tablete, samsung 5233 star telefonu modem olarak nasıl tanıtmaya çalıştık. Avea teknik servisi AVEA ISP'yi düzenlettirdi ve archos 70 tablet bluetooth aracılığıyla tethering işlemini gerçekleştirdi. Sorun; tabletin tarayıcısından google ı açmaya çalışsam bile sayfayı bulamadı hatası veriyor. Tethering başarılı olmasına rağmen ve 1gb lık avea paketim olmasına rağmen neden sayfa açılmıyor. samsung telefonumda 3g yok edge ile takılıyorum. Sorun bundan mıdır. APN leri düzgün girdim.
  • arkadaşlar vodafone 945 pc suit nasıl yuklerim bana yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.