Şimdi Ara

Android Oyun Uygulama Yapmak Basit Proje Ödevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
17.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar programcılığı okuyorum başlıktada belirttiğim gibi android basit bi oyun projesi yapmam lazım netteki aramalarım pek elverişli olmadı sanırım yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış android programlama benim tek istediğim basit bi oyun kaynak kodu derlencek veya kaynak sitelerde olabilir

• konu guncel arkadaşlar yarına kadar yetıştırmem lasımm yardımlarınızı esırgemeyn
  • konu guncell

• abi programcılık okuyorsan arayıp bulabilmen lazım bence
  • gül gül öldüm ya

• yıl 2013
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris008

Merhaba arkadaşlar bilgisayar programcılığı okuyorum başlıktada belirttiğim gibi android basit bi oyun projesi yapmam lazım netteki aramalarım pek elverişli olmadı sanırım yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış android programlama benim tek istediğim basit bi oyun kaynak kodu derlencek veya kaynak sitelerde olabilir

Android SDK ve J Monkeyi birlikte kullanabilirsiniz. Her şeyiyle kendiniz hazırladıysanız derlemeyi biliyor olmalısınız herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bilgisayar programcılığı okuyorum başlıktada belirttiğim gibi android basit bi oyun projesi yapmam lazım netteki aramalarım pek elverişli olmadı sanırım yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış android programlama benim tek istediğim basit bi oyun kaynak kodu derlencek veya kaynak sitelerde olabilir

ünlü olmuşsun knk
  • quote:

sanırım yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış android programlama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.