Şimdi Ara

Android Müzik İndirme Proğramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar youtube alt yapisiyla yeni gelistirdigimiz android uygulamamiz yayinda. Desteklerinizi bekliyoruz. Emin olabilirsinizki bu hizda mp3 indiren hic bir program yoktur.

UYGULAMANIN İSMI : ŞARKI KUTUM

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sarkikutu

Uygulama Ekran Resimleri

Android Müzik İndirme Proğramı Android Müzik İndirme Proğramı Android Müzik İndirme Proğramı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkikutum -- 11 Aralık 2016; 4:19:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ses kalitesi kötü oluyor youtubeden indirince. Internetten bit hizi yuksek mp3 indirince arada daglar kadar fark oluyor . ama deneuecegim programi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Ses kalitesi kötü oluyor youtubeden indirince. Internetten bit hizi yuksek mp3 indirince arada daglar kadar fark oluyor . ama deneuecegim programi.

Merhabalar, Uygulamamızın Bugün 3.günü ve Gerçekten çok güzel yorumlar alıyoruz. Ses kalitemiz çok kaliteli tabi siz yine deneyin güzel yorumlarınızı ve desteğiniz bekliyoruz. Uygulamamız Müzik Ve Ses Kategorisinde, Trend Listesinde Ayrıca Yeni ve Ücretsizlerde 13.sırada şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkikutum -- 13 Aralık 2016; 11:6:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Android Arkaplanda Müzik Çalma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.