Şimdi Ara

Android'in kurucusundan amiral gemisi katili telefon: Essential Phone (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katile bak bu anca kendini öldürür. Ekstra ne getirdi şimdi bu telefon.

• alet nalet .. fakat bu tür firmanaların en büyük sorunu yazılım .. yazılım yazılım .. bazı insanlar bu yüzden pek yanaşmıyor .

• psicik96 kullanıcısına yanıt
    Android'in babası da yazılım sorunlu telefon yapacaksa yapmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    teknoloji açısından hiç bir avangartlığı bile yok ! piyasa işi 2. kalite telefon pazarının anca birincisi olur, o da bi hafta ya sürer ya sürmez !
    daha fazla yorum yazmaya gerek yok ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 31 Mayıs 2017; 19:25:52 >

* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver)
  • Fazla iyi olmuş, çok beğendim, sadeliğinde zerafet var :)

• parmak izi denilen şey, ekran altına yerleştirmek çok mu zor? telefonlar zaten kocaman, ben hep baş parmak kullanıyorum, sol elimle telefonu tutup, telefonu ters çevirip baş parmağımı basıcam???
  • ebatı, sağlamlığı ve eğimli ekran (edge) olmaması ile bulunursa alınacak telefondur. SGS8'i elinize alınca dizayn olarak sizi büyülüyor ve diğer telefonları "eski" haline getiriyor ama narin ve kırılganlığı sebebiyle kılıfsız kullanacaklar için büyük risk taşıyor.

19:10 ekran oranı ile 5.7"ekranlı telefon 141mm uzunluğunda ve 71mm eninde, samsung s8 den 8mm kısa olması tam istediğim bir durum, üstelik sgs8'in 18,5:9 oranına kadar ince uzun olmaması ekran cm2 sinin de daha büyük olmasını sağlıyor. Ebatı iphone 7 ile samsung s7 arasında yani bana göre tam ideal. %84 ekran ön yüz oranı samsung s8 ile aynı.

titanyum çerçeve, seramik arka yüz ve edge olmayan ekrani (gg5) sayesinde kılıfsız kafa rahat kullanılacaktır.

modülerlik için pinleri olsa da moto z gibi tüm arka yüze yapışma zarureti olmadığından, aksesuarları kasa değişse de kullanılabilir kalacak. çift hoparlör ve kameralı, en son işlemcili telefon bu niş ozelliklerine rağmen apple ve samsung flagshiplerinden bi tık daha uygun fiyatı (700$) ve titanyum nedeniyle sınırlı üretimiyle (5 milyon max) kapış kapış satılacaktır.

daha amerika'da bile satış tarihi belli değilken, buraya ithalatçı garantili dahi gelme ihtimali çok zayıftır.

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    son cümlenize kadar kişisel görüştür saygı duyarım ama s8'in 5.8" ekranla 3000mah batarya kullandığı hatırlatmak isterim.bu telefonsa 5.71" ekran deniliyor ve telefon kasası yine 3000mah kullanan galaxy s7 kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 31 Mayıs 2017; 10:7:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Telefon güzel ama o ekranın kameranın etrafından dolanması falan çok itici.

orjinal röportajını dinledim.biri sormuş neden ön kamerayı alta koymadınız diye.daha önce sharp aquos ve xiaomi mimix'te alt şerite konulduğunu gördük ama onlarda selfie çekerken yüzü çok alttan çektiğini,kullanıcıların telefonu ters çevirmek zorunda kaldığını gördük.o yüzden kamerayı yukarda tutmaya karar verdik demiş.ekranın o kısmını lg v20 gibi sadece notifikasyonlar için kullanmışlar.yani görüntü kameranın alından başlayacak ve medya içeriklerinde görüntüleme sorunu olmayacakmış.ekranı o yüzden biraz uzatmışlar(s8'den biraz kısa).kameranın altından itibaren 16:9 bir içerik kayıpsız ekrana oturacak şekilde ölçeklendirmişler.yani 19:10 olan ekranın 16:9 kadarını kullanınca ekran aslında 5.6" falan ediyor.

ben de kulaklık giriş olmamasına takıldım.çerçeveleri o kadar inceltebilmek ve kamera çıkıntısı yaratmamak adına 3.5mm girişten fedakarlık ettik dedi Andy.

röportaj:https://youtu.be/HCjjnVNXDLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 31 Mayıs 2017; 11:25:10 >

• Bu tasarım üzerinden ikinci bir cihaz gelirse neden olmasın. Önce devamlılık önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ergenius

Amiral katili olabilmesi için iyi bir fiyatının olması gerekmez mi ? Bu neticeye kendisi de piyasada yer edinmek isteyen bir amiral gemisi

Kusura bakmayın ben biraz ifadeye takıldım

Titanyum seramik kasa canım. Samsung veya Iphone o sağlamlığı hayatta veremez.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

bellekle fark yapmaya çalışmışlar ! ama olmamış !
    ram é yüklenselerdi keşke ;
    en azından bu ebat ram benchmark terslerinden bu farkı oluşturuyor diye bilimsel bir değer ortaya çıkardı ! yani özetle okuduğun yazı hiç bir yenilik içermiyor
    teknoloji açısından hiç bir avangartlığı bile yok ! piyasa işi 2. kalite telefon pazarının anca birincisi olur, o da bi hafta ya sürer ya sürmez !
    daha fazla yorum yazmaya gerek yok !

Bak sen şuna, bu ne cesaret yiğidim?

-Milli Kayınço-
  • Aklıma "Faraday Future balonu" geldi.

• Telefonun arkasında 3 tane kameraya benzer şey var. 2'si kamera da en köşedeki ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

parmak izi denilen şey, ekran altına yerleştirmek çok mu zor? telefonlar zaten kocaman, ben hep baş parmak kullanıyorum, sol elimle telefonu tutup, telefonu ters çevirip baş parmağımı basıcam???

İlla baş parmağını kullanmak zorunda değilsin. İşaret parmağı sensörün yerleştirildiği yere dokunuyor zaten.

Elini cebine atıp, parmağını sensöre yerleştip cebinden telefonu çıkardığında telefonun ekranı açılmış oluyor. Başparmak ile ekranı açmak çok daha uğraştırıyor.

Gajeel Redfox
  • Herşey güzel de o selfie kamerasının yeri olmamış bence.
    Tam ekran video izliyorsunuz yanda ortada siyah siyah duruyor. Beni şahsen gıcık ederdi

• ön tarafını beğenmedim fakat arka kısmı güzel olmuş. cihaz sahip olduğu üst düzey donanımla rakiplerine nazaran güzel değerler elde ederse ilgi de görür haliyle.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.