Bildirim
Android icin SwipeSelection?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu bilen? -
Klavye mi arıyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurmutlu35
Klavye mi arıyorsun?
ios taki swipeselection özelliği barındıran bir klavye arıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
swipeselection dediğin çok önemli değil ki yanlış yere tıkla tutmazsa hemen yön tuşu ile sağ sol yaparsın.
klavye tavsiyem Touchpal X dir.full türkçe harf desteği tahmin desteği ve elini kaldırmadan kelime tahmini birde ayarlardan animasyon açtın mı benim için süper kullanışlı oluyor.
7-8 tane klavye denedim en iyisi bu ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurmutlu35
swipeselection dediğin çok önemli değil ki yanlış yere tıkla tutmazsa hemen yön tuşu ile sağ sol yaparsın.
klavye tavsiyem Touchpal X dir.full türkçe harf desteği tahmin desteği ve elini kaldırmadan kelime tahmini birde ayarlardan animasyon açtın mı benim için süper kullanışlı oluyor.
7-8 tane klavye denedim en iyisi bu ;)
Swiftkey'den ne farkı var? Bir de animasyon ne oluyor? -
animasyon dediğim harfe basınca küçük balon çıkıp kayboluyor diğerlerinde de var ama bunun ki daha eğlenceli geliyor bana.Görünümüde swiftkey den güzel.adamlar özenerek yapmışlar yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X