Şimdi Ara

ANDROİD İÇİN MP3 İNDİRME PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Androidte bildiğiniz,kullandığınız güzel bir mp3 indirme programı var mı?youtubetan mp3e dönüştürme programı kullanıyordum ama ses kalitesi inanılmaz kötü oluyor

• qwertmtn Q kullanıcısına yanıt
    tinytunes
  • bende bi tane var ama nerden indirdim nasıl indirdim hatırlamıyorum. geçenlerde forumda bi arkadaş konu açmıştı. youtube dan direk mp3 olarak indiriyor. çok basit sade ve güzel bir program. iki gün sonra o konu silindi. neden silindi hiç bilmiyorum valla. acaba bi bit yeniği mi var anlamadım. onun dışında tube mate var. daha kapsamlı olanı. her türlü formatta indiriyor youtube üzerinden
  • Samsung Apps ten Youtube downloader adli uygulamayi indir youtube dan indirmek istedigin video yu izlerken paylas tusuna basip uygulamayi sec ve indir onun disinda play store da Youtube engel kaldir yaz bu uygulamada herhamgi bir youtube videosunu izlemeden once izlemek mi yoksa indirmekmi istedigini soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mp3 icinde yabanci sarkilari daha rahat bulabilecegin turkcelerde pek ise yaramayan Simple mp3 downloader var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

tinytunes

+1
  • Sağolun hepiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndirlist vardı
  • Bende bunu arıyodum tinytunesi indiriyim. ben böyle youtubedan indirecek aramıyorum kaliteli olması lazım mp3 ün.
  • "Müzik indir dinle" diye arayüzü çok basit ve işlevsel bir program var.
    Hem çalıyor hem de istediğin bir klasöre indiriyor, ekran kilidi yapsan da çalmaya devam ediyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.euro.top.chart&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 15 Ağustos 2014; 2:28:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.