Bildirim
Android için mobil oyun önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Minimal oyunlar tutuyor şu sıralar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps tarzı online oyunlar iyi oluyor ve severek oynuyorum. Grafikleri de iyi olursa ve böyle bir proje çıkartırsan tutar bence.
android dünyasına yeni girmiş, geçmişte çok fazla pc oyunu oynamış ancak şuan iş güç dolayısıyla gün içerisinde oyuna çok da fazla zaman ayıramayan birisi olarak şöyle bir önerim var... 2000 li yıllar civarında Heroes 3 adlı oyuna iyi sarmıştım oyunun güzel yanı sıra tabanlı oluşu, ve oyuna bakamadığın zaman aralığında gelişme üretme gibi konularda bir kaybın olmaması... şuan da böyle bir oyun arıyorum varsa da henüz bulamadım, böyle bir oyun yapmanızı beklerim açıkcası... gün içerisinde çalışan kişilerin 1-2 saatte bir bakıp 5-10 dakikasını ayırıp gelişip savaşa bileceği türde bir oyun arıyorum istiyorum bekliyorum... -
Adam gibi bi frikik oyunumuz yok mesela. Flick Shoot var ama o da hıza dayalı. Daha çok artistik goller alabileceğimiz bir oyun (topun neresine vuracağımızı, hızını vb ayarlayacağımız) bir oyun olabilir
Bence simulasyon tarzi bi oyun adam gibi yok markette o tarz bisey olabilir
The room, machinarium gibi bulmaca oyunları çok sürükleyici oluyor bence. Atmosferi güzel yaparsan, bulmacalari seviye seviye yaparsan oynanır
Steven Universe adlı çizgi filmin sıra tabanlı RPG oyununu sevdim ben bu aralar oynuyorum. Birde Tiny Gurdians var o da bayağı güzel. Kingdom Rush oynayanlar bilir, çok tatlı grafik tarzı vardır. Bu oyunda onun kule savunma değilde, tam tersi düşünün. İki oyununda fiyatı biraz tuzlu haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hay day eski hesap kurtarma facebook
- silinen oyunda kaldığın yerden devam etme
- seçim oyunu 2 apk - para hilesi apk
- resimli kelime bulmaca
- null s brawl yorumları
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- en iyi internetsiz oyunlar
- ücretsiz araba oyunları
- açık dünya oyunları
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X