Bildirim
ANDROİD FACEBOOK RESİM YÜKLEME HATASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bendede o sorun var.. _____________________________ -
Se Xperia sk17i kullanıyorum. Bende de var. _____________________________ 
-
s2 var bendede vardı o sorun, bugün saat 6 civarları yükledim ama _____________________________ -
Sorunu buldum. Sorun yeni sürümde. Telefondan yeni versiyonu sildigimde otomatik olarak cihazin icinde bulunan surume döndü. Suanda sorunsuz fotoğraf yukleyebiliyorum. Ayriyetten ramden 20 mb daha az harcıyor. üstelik eski sürüm daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana. Yeni surumdeki sorun duzelene kadar eskisiyle devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Sorun yeni sürümde evet.Eski sürümlerde böyle birşey yoktu. _____________________________ Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7 -
Yeni sürümde hatayı gidermek için;
sürüm içerisinden hesaplar -> gizlilik ayarları -> herkese açık. yapıldığında sorun düzeliyor. yeni gelecek uptade ilede bu kısım çözülecektir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
sürüm içerisinden hesaplar -> gizlilik ayarları -> herkese açık. yapıldığında sorun düzeliyor. yeni gelecek uptade ilede bu kısım çözülecektir.
sürüm içerisinde hesaplar bölümü diye bir şey bulamadım ben. ayarlarda hesaplar yok? andoridin hesaplarına girdiğimde gizlilik diye bir yer yok :S_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahyegin
quote:
Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
sürüm içerisinden hesaplar -> gizlilik ayarları -> herkese açık. yapıldığında sorun düzeliyor. yeni gelecek uptade ilede bu kısım çözülecektir.
sürüm içerisinde hesaplar bölümü diye bir şey bulamadım ben. ayarlarda hesaplar yok? andoridin hesaplarına girdiğimde gizlilik diye bir yer yok :S
Son surumde solda menu butonuna basinca sekme acilir. en altta hesap sekmesine tiklayinca gizlilik ayarlari acilir._____________________________ -
hmm anladım. fakat çok saçmaymış. gruplara ayırdıgım bir sürü insan var, neden herkesin görmesini istiyimki yani. güncellemeyi beklicez artık yapıcak b'şey yok. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan61
Sorunu buldum. Sorun yeni sürümde. Telefondan yeni versiyonu sildigimde otomatik olarak cihazin icinde bulunan surume döndü. Suanda sorunsuz fotoğraf yukleyebiliyorum. Ayriyetten ramden 20 mb daha az harcıyor. üstelik eski sürüm daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana. Yeni surumdeki sorun duzelene kadar eskisiyle devam.
onceki surume nasil geri aliyoruz bi anlatirsan iyi olur kardes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı sıkıntı bende de var 1.9.10 ver.kullanıyorum resim yükleyemiyorum..önceki versiyona nasıl dönücez? Samsung Galaxy GT I-8150 W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Rider -- 2 Ekim 2012; 9:46:00 >_____________________________ -
arkadaşlar 26,06,2013 itibari ile android telefonunuzda facebook fotoğraf yükleme sorununuz varsa işte size çözüm
anladığım kadarı ile facebook şuan ki sürümü 3.3.bu telefonda sorun oluşturuyor.bir alt versiyonu yüklüyoruz taki versiyon 3.3 düzelene kadar:)
altta size vermiş olduğum link'e tıklayarak sayfanın hemen sağında facebook un sürümleri var.telefonunuzda ki mevcut sürümün bir alt versiyonunu yada size bağlı telefonunuza yükleyin.yüklemek için yapmanız gereken şu.ben motorola atrıx kullanıcısıyım
1-vermiş olduğum linkten bilgisayarınıza dosyayı indirin.sonra telefonunuzu pc ye usb den bağlayıp indirmiş olduğun facevook versiyonunu telefonunuzun dosya yöneticise girip ordan download klasörüne kopyalayın.telefonu usb den çıkarıp telefon menusunden dosya yoneticisi ve ordan download klasöründe kopyalamış olduğunuz facebook versiyonunu yükleyin.
işte size tüm facebook versiyonları link'i
http://www.androiddrawer.com/10283/download-facebook-3-1-app-apk/#.UcoWiNzY9EI_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesinin konferans olduğu nasıl anlaşılır
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- klonlu listesi ne demek
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- samsung s20 fe 5g uyumlu mu
- z fold 6 vs z fold 7
- samsung s25 ultra almanya fiyatı
- ram plus nedir
- samsung s25 ultra vs iphone 16 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı