Şimdi Ara

ANDROİD FACEBOOK RESİM YÜKLEME HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SGS2 TELEFONUMDAN ALBÜMLER KISMINDA RESİMİN ÜSTÜNDE FACEBOOK İLE PAYLAŞ DEDİĞİMDE RESMİ YÜKLEMEYE BAŞLIYOR AMA %100 KADAR YÜKLEDİKDEN SONRA RESİM YÜKLENEMİYOR HATASI VERİYOR FACEBOOK SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM AMA YİNE DÜZELMEDİ BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA ???

• Sorunu buldum. Sorun yeni sürümde. Telefondan yeni versiyonu sildigimde otomatik olarak cihazin icinde bulunan surume döndü. Suanda sorunsuz fotoğraf yukleyebiliyorum. Ayriyetten ramden 20 mb daha az harcıyor. üstelik eski sürüm daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana. Yeni surumdeki sorun duzelene kadar eskisiyle devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürümde hatayı gidermek için;

sürüm içerisinden hesaplar -> gizlilik ayarları -> herkese açık. yapıldığında sorun düzeliyor. yeni gelecek uptade ilede bu kısım çözülecektir.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Yeni sürümde hatayı gidermek için;

sürüm içerisinden hesaplar -> gizlilik ayarları -> herkese açık. yapıldığında sorun düzeliyor. yeni gelecek uptade ilede bu kısım çözülecektir.

sürüm içerisinde hesaplar bölümü diye bir şey bulamadım ben. ayarlarda hesaplar yok? andoridin hesaplarına girdiğimde gizlilik diye bir yer yok :S

Orijinalden alıntı: emrahyegin

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Yeni sürümde hatayı gidermek için;

sürüm içerisinde hesaplar bölümü diye bir şey bulamadım ben. ayarlarda hesaplar yok? andoridin hesaplarına girdiğimde gizlilik diye bir yer yok :S

Son surumde solda menu butonuna basinca sekme acilir. en altta hesap sekmesine tiklayinca gizlilik ayarlari acilir.

Orijinalden alıntı: oguzhan61

Sorunu buldum. Sorun yeni sürümde. Telefondan yeni versiyonu sildigimde otomatik olarak cihazin icinde bulunan surume döndü. Suanda sorunsuz fotoğraf yukleyebiliyorum. Ayriyetten ramden 20 mb daha az harcıyor. üstelik eski sürüm daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana. Yeni surumdeki sorun duzelene kadar eskisiyle devam.

onceki surume nasil geri aliyoruz bi anlatirsan iyi olur kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Rider -- 2 Ekim 2012; 9:46:00 >

altta size vermiş olduğum link'e tıklayarak sayfanın hemen sağında facebook un sürümleri var.telefonunuzda ki mevcut sürümün bir alt versiyonunu yada size bağlı telefonunuza yükleyin.yüklemek için yapmanız gereken şu.ben motorola atrıx kullanıcısıyım
    1-vermiş olduğum linkten bilgisayarınıza dosyayı indirin.sonra telefonunuzu pc ye usb den bağlayıp indirmiş olduğun facevook versiyonunu telefonunuzun dosya yöneticise girip ordan download klasörüne kopyalayın.telefonu usb den çıkarıp telefon menusunden dosya yoneticisi ve ordan download klasöründe kopyalamış olduğunuz facebook versiyonunu yükleyin.
    işte size tüm facebook versiyonları link'i
    http://www.androiddrawer.com/10283/download-facebook-3-1-app-apk/#.UcoWiNzY9EI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.