Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
190.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kullandığım eski ve yeni sürümde bir adet var yine yarım çıkıyor . silindiğinde sistem ayarlarına ulaşılmaz olur .
    Tek yol startup manager ile bu proramın sistemle birlikte başlamasını engellemek .Bu çok basit bir işlemdir.
    Konu ile ilgili yapılması gerekenleri üst mesajlarımda anlattım .

Ayrıca gereksiz diğer programlarında bir kısmını startuptan başlamasını engelleyerek sistemi en az %20 hızlandıracaksın.

Konu ile ilgili anlatımımın ilk mesaja kopyalamanın foruma yararlı olacağı görüşündeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 18 Mart 2015; 12:41:16 >
  • munib kullanıcısına yanıt
    Ayrıca DVB ayarları ile mBox setting farklı görevler yapar sanırım oradan yanıldın .
    mBox ile Storageı. Ses ayarları , Location ,Language & Input Security gibi çok önemli ayarlara ulaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fauconni

Benim kullandığım eski ve yeni sürümde bir adet var yine yarım çıkıyor . silindiğinde sistem ayarlarına ulaşılmaz olur .
    Tek yol startup manager ile bu proramın sistemle birlikte başlamasını engellemek .Bu çok basit bir işlemdir.

Ayrıca gereksiz diğer programlarında bir kısmını startuptan başlamasını engelleyerek sistemi en az %20 hızlandıracaksın.

Konu ile ilgili anlatımımın ilk mesaja kopyalamanın foruma yararlı olacağı görüşündeyim .

En az 10 sefer denedim olmuyor yine yarım açılıyor.resimli yaparsan ana sayfaya koruz ben yapamadım.
    Bu sorun 18.09 Tarihli yazılımlarda yok sonraki yazılımlarda var.

Arkadaşlar googleden türkçe kılavye kurabilirsiniz türkçe oluyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aggilerabbit.turkishqkeyboardlite&hl=tr
    Bu silme işini ortaya atan benim çünkü ne yaptıysam ilk açılışta tv yarım açılıyordu bu mereti silince işlem düzeldi varsa başka çözümü kullanan arkadaşlar yazsın silmeden o şekilde yapalım
    ha bu arada çok şeyler sildim işme yaramayan face tweter mail telefon hangut vs işime yaramayanı derhal silerim huyumbu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 18 Mart 2015; 12:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

En az 10 sefer denedim olmuyor yine yarım açılıyor.resimli yaparsan ana sayfaya koruz ben yapamadım.
    Bu sorun 18.09 Tarihli yazılımlarda yok sonraki yazılımlarda var.

Arkadaşlar googleden türkçe kılavye kurabilirsiniz türkçe oluyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aggilerabbit.turkishqkeyboardlite&hl=tr
    Bu silme işini ortaya atan benim çünkü ne yaptıysam ilk açılışta tv yarım açılıyordu bu mereti silince işlem düzeldi varsa başka çözümü kullanan arkadaşlar yazsın silmeden o şekilde yapalım
    ha bu arada çok şeyler sildim işme yaramayan face tweter mail telefon hangut vs işime yaramayanı derhal silerim huyumbu

Alıntıları Göster
    Bildiginiz gibi cihaz dili ingilizce oldugundan yuklenen uygulamalarinda dili ingilizce oluyor. Bu sorunu morelangs yukleyip dili turkce secmeniz yeterli artik play store dahil indirdiginiz uygulamalarin turkce destegi varsa turkce yukleniyor. Gerci sizler biliyorsunuzdur bunu ben bilmeyen kullanici varsa bilgi amacli yaziyorum.

• munib kullanıcısına yanıt
    1)- İlk açılışta yarım ekran sorunu çözümü . Sistemi yoran başlangıç progamlarının çalışmasının engellenmesi .

1-Öncelikle Google storeden supersu güncelliyoruz.

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

2- (Browser yandex veya google dan Blackmart buluyoruz . Son sürüme güncelliyoruz )

3-Blackmart Havuzunda Startup Manager Proyu indirip kuruyoruz ve çalıştırıyoruz.
    Supersu sorduğunda izin veriyoruz.

4- Startup Manager den Önce Useri ,daha sonra Systemi seçiyoruz . Tamamı (-) olarak işaretlidir.
    Sistem ve bize gerekli olan Firewall -Antivirus gibi programların işaretine dokunmuyoruz.
    mBox dahil tüm programların işaretini (+) çeviriyoruz .

İşlem sonunda yarım ekran sorunu çözülecek ve sisteminiz en az %20 hızlanacaktır.

İşlemleri tamamladıktan sonra Supersu'yu açarak "Disable" yapın .
    Bu sizi daha önce bahsettiğim tehlikelerden tamamen korumayacak . %80 tehlikeleri kaldıracaktır . En azından buda bir şeydir.

2)- SystemCleanup pro ile detaylı bir sistem temizliği yapmayı unutmayın .
    Bu işlemi hiç değilse 15 günde bir tekrarlayın.

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ  ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

3)- SuperSu disable :

SuperSu / Ayarlar / Supersu Ekinleştir / işaretini kaldır.

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ  ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

4)- Bazı TV kanallarında TV yi kaplayan Teletext yazılarının silinmesi :

menu/DTV preferences /Subtitle Display/ off

5)-Rootsuz cihazlar veya Un-Root yaptığımız cihazlar için Root yapma
    http://www69.zippyshare.com/v/28233247/file.html zip dosyasını indirin.

32bit formatlanmış USB flash belleğe kopyalayın.
    Cihazı sistemden upgrade yapın. Veya

Reciverin fişini cıkartın Yine 32bit formatlanmış SD Karta kopyalayın
    Fişi tekrar takın. Sistem SD kartan başlayacaktır .
    İşlem bittikten sonra SD kartı çıkartmayı unutmayın .Sistem döngüye girebilir.

6)- Uydu ve Favori kanal seçimi

Vigica kumanda ile favori kanalları seçtiğimizde , Kumandadan tanımlarnmış Sadece favori kanallar seçiliyor.

Tanımlı uydulara turksat 4a - hottbird -Eutelsat vs direk ulaşamıyoruz . sadece Favori kanallar seçilebiliyor.

Menu / channel Manager / Channel list edit / sağ sol tuşlarıyla uydu seçebiliyoruz . başka bir uyduyu seçtiğimizde
    Yine Menu / channel Manager / Channel list edit / sağ sol tuşlarıyla diğer uyduyu seçebiliyoruz .

Bu oldukça rahatsızlık veren duruma kumanda üzerinden bir formul bulma imkanı sanırım yok .
    Eğer sisteminizde 4 - 5 uydu varsa yandığınızın resmidir ..Vigica uydu seçmi için kumandaya kısayol atamayı unutmuş .
    Bir başka bahara durumu düzeltirler sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_103307945/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 21 Mart 2015; 10:52:40 >

• quote:

2- (Browser yandex veya google dan Blackmart buluyoruz . Son sürüme güncelliyoruz )

3-Blackmart Havuzunda Startup Manager Proyu indirip kuruyoruz ve çalıştırıyoruz.
    4- Startup Manager den Systemi seçiyoruz . Tamamı (-) olarak işaretlidir.
    Sistem ve bize gerekli olan Firewall -Antivirus gibi programların işaretine dokunmuyoruz.
    İşlem sonunda yarım ekran sorunu çözülecek ve sisteminiz en az %20 hızlanacaktır.

Bu şekilde arkadaşlar bir denesin şuan işm var bende sonra denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 18 Mart 2015; 14:43:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

4- Startup Manager den Systemi seçiyoruz . Tamamı (-) olarak işaretlidir.

Bu şekilde arkadaşlar bir denesin şuan işm var bende sonra denerim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eğer önceden sildiyseniz tekrar kurarsanız olmuyor MboxSetting Startup Manager usere düşüyor sisteme düşmüyordu yeniden yazılım atınca oluyor ben şuan yeniden yazılım attım oldu fauconni arkadaşa teşekurler ilim çinde olsada almak örenmek lazım saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmhizli

quote:

Orijinalden alıntı: windshair

2 ve 3 nolu cihazlar linux destekli usb alıcınında linux sürücüsü mevcut. Mümkündür biraz kurulum uğraştırır ama tam denetiminizde güzel bir media pc olur. Aklıma yattı biraz pahalıya ama 4 4 lük bişeyler çıkar usb dvb olarak technisat tunerli bişeyler bakmak lazım..

Sanırım Linux ile iş biraz daha kolay..

Ama mesala hariçten android kurmak , bunun DVB yazılımını bulmak vs. bunlar zor görünüyor..

Bu konuda fikirler ortaya çıkarsa belki %20-30 hazır sistemlerden pahalı bir sistem olur ama çok daha verimli ve hızlı olur düşüncesindeyim.

Ben raspberry ile linux media kurmayı çok düşündüm hatta bu konu altında bi kaçkere üstüne konuşulduda. Biraz işlerde sakinleyim hemen el atacağım. Android kısmında malesef iyi bi android yazılım bilgisi olmadan hatta programlama bilgisi o iş zor. ne sürücü ne apk desteği yok. Hazır dandik sistemlere bağlıyız. Linuxta bi çok media arayüzü var. Kumanda ile bu tür sistemlere kullanım kolaylığında taş çıkarılır . Vaktiyle koca kasalarla yazılım eksiklikleriylede olsa yapmıştım hiç fenada değildi. O sistemi evlilik hayatı kaldırmamış bi kenara atmışyım. Raspberry gibi mini pclerle bu hevesi 4 4 lük yaşayabiliriz. Sahte ürünlet sahte insancıklatla uğraşmayacağımız bi konu açıp bu işe bi el atalım madem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2 ve 3 nolu cihazlar linux destekli usb alıcınında linux sürücüsü mevcut. Mümkündür biraz kurulum uğraştırır ama tam denetiminizde güzel bir media pc olur. Aklıma yattı biraz pahalıya ama 4 4 lük bişeyler çıkar usb dvb olarak technisat tunerli bişeyler bakmak lazım..

Sanırım Linux ile iş biraz daha kolay..

Ama mesala hariçten android kurmak , bunun DVB yazılımını bulmak vs. bunlar zor görünüyor..

Bu konuda fikirler ortaya çıkarsa belki %20-30 hazır sistemlerden pahalı bir sistem olur ama çok daha verimli ve hızlı olur düşüncesindeyim.

Ben raspberry ile linux media kurmayı çok düşündüm hatta bu konu altında bi kaçkere üstüne konuşulduda. Biraz işlerde sakinleyim hemen el atacağım. Android kısmında malesef iyi bi android yazılım bilgisi olmadan hatta programlama bilgisi o iş zor. ne sürücü ne apk desteği yok. Hazır dandik sistemlere bağlıyız. Linuxta bi çok media arayüzü var. Kumanda ile bu tür sistemlere kullanım kolaylığında taş çıkarılır . Vaktiyle koca kasalarla yazılım eksiklikleriylede olsa yapmıştım hiç fenada değildi. O sistemi evlilik hayatı kaldırmamış bi kenara atmışyım. Raspberry gibi mini pclerle bu hevesi 4 4 lük yaşayabiliriz. Sahte ürünlet sahte insancıklatla uğraşmayacağımız bi konu açıp bu işe bi el atalım madem...

Aslında hayalim şu şekilde;

Basit sade bir android ..
    Tvheadend çalıştırmak..
    Anrdoid boot eder etmez xmbc çalışması .. uydu ve medya oynatım vs. için.
    Diğer mesala Digiturk play, sopcast vs. gibi uygulamalar ihtiyacı doğduğunda xmbcden çıkıp bu uygulamaları çalıştırmak..

• fatihmhizli F kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_103307945/f_//tm.htm#103882871
    mini PC için Android ve Win8.1 ikisi bir arada çözüm 2gb ddr3 ram / 32gb flash rom 4 çekirdek INTEL cpu TV box.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 19 Mart 2015; 10:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfselektronik

http://forum.donanimhaber.com/m_103307945/f_//tm.htm#103882871
    mini PC için Android ve Win8.1 ikisi bir arada çözüm 2gb ddr3 ram / 32gb flash rom 4 çekirdek INTEL cpu TV box.
    Vigica C90S ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olmasına ramen farklı model bir cihaz.
    USB 2.0 girişi 4 Adet gözüküyor.
    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Android-DVB-S2-CCCAM-Biss-Android-Amlogic-S805-Quad-Core-Hybrid-Set-Top-Box-PVR/32292613100.html
     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 19 Mart 2015; 9:15:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

Vigica C90S ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olmasına ramen farklı model bir cihaz.
    USB 2.0 girişi 4 Adet gözüküyor.
    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Android-DVB-S2-CCCAM-Biss-Android-Amlogic-S805-Quad-Core-Hybrid-Set-Top-Box-PVR/32292613100.html
     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

C90s romu buna uyarmı acaba .. Bu tür ürünlerde yazılım desteğini bulamıyorsunuz.

Açıkcası c90 en az 2 gb ramli olmalıydı..

C90S Rom'un uyup uymadığı hakkında bir bilgim yok.sadece yaygınlaştığı anlamında bir fikir.Fiyatları da aynı
    2GB Ram neden yapılmadığı hakkında da bir bilgim yok.Olsaydı süper olurdu fakat aklıma gelen S805 işlemci sebebinden olabilir.S802 işlemciler 2GB Ram S802 olsaydı 2GB Ram olabilirdi belki.
    Yanlış hatırlamıyorsan iki işlemcide quad core olmasına rağmen S802 işlemcilerde GPU 8 Çekirdek S805 işlemcilerde 4 Çekirdek.ve İnternet üzerinden S805 işlemcili Android tvbox cihazlara baktığımda Hep 1GB Ram görüyorum 2GB Ram olanı ben görmedim.
    Sorunun S805 işlemcili olması olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 19 Mart 2015; 9:34:46 >
  • quote:

C90S Rom'un uyup uymadığı hakkında bir bilgim yok.sadece yaygınlaştığı anlamında bir fikir.Fiyatları da aynı
    2GB Ram neden yapılmadığı hakkında da bir bilgim yok.Olsaydı süper olurdu fakat aklıma gelen S805 işlemci sebebinden olabilir.S802 işlemciler 2GB Ram S902 olsaydı 2GB Ram olabilirdi belki.
    Yanlış hatırlamıyorsan iki işlemcide quad core olmasına rağmen S802 işlemcilerde GPU 8 Çekirdek S805 işlemcilerde 4 Çekirdek.ve İnternet üzerinden S805 işlemcili Android tvbox cihazlara baktığımda Hep 1GB Ram görüyorum 2GB Ram olanı ben görmedim.

http://www.cnx-software.com/2014/04/25/amlogic-stb-socs-comparison-aml8726-mx-s802-s805-and-s812/
    http://www.cnx-software.com/2014/09/25/performance-comparison-of-amlogic-s805-and-s802-processors/

s802 : Multi-format 4K2K and H.264 UHD hardware decoder

s805 : Multi-format 1080p, H.264 and H.265 FHD hardware decoder

Sanırım s805 te 2k 4k decoder de yok.. Gelecek için pek akıllıca olmaz .

• quote:

quote:

2GB Ram neden yapılmadığı hakkında da bir bilgim yok.Olsaydı süper olurdu fakat aklıma gelen S805 işlemci sebebinden olabilir.S802 işlemciler 2GB Ram S902 olsaydı 2GB Ram olabilirdi belki.

http://www.cnx-software.com/2014/04/25/amlogic-stb-socs-comparison-aml8726-mx-s802-s805-and-s812/
    http://www.cnx-software.com/2014/09/25/performance-comparison-of-amlogic-s805-and-s802-processors/

s802 : Multi-format 4K2K and H.264 UHD hardware decoder

s805 : Multi-format 1080p, H.264 and H.265 FHD hardware decoder

Sanırım s805 te 2k 4k decoder de yok.. Gelecek için pek akıllıca olmaz .

Alıntıları Göster
    VENZ K1 Quad Core Android DVB S2 CCCam Newcamd Biss 1GB RAM 8GB ROM dvb-s2 satellite receiver XBMC fully loaded

Item specifics
    Remote Control:Included
    Brand Name:VENZ
    Model Number: K1 S2
    CPU: Quad Core Cortex A5
    GPU:Quad Core Mali 450
    RAM: NANYA 1GB DDR3
    ROM:8GB NAND FLASH
    Wireless:Realtek 8188 2.4G WiFi
    CCCam: Support
    Newcamd:Support
    Biss:Support
    Type:Android DVB S2

Specs:
    Chipset Amlogic S805
    Processor Quad-Core Cortex A5 Processor, 1.5GHz frequency
    GPU Quad-Core Mali 450, 3D Graphics Acceleration
    Memory NANYA 1GB DDR3
    Internal Storage 4GB NAND FLASH
    Wireless Connectivity Realtek 8188 WiFi 2.4GHz
    OS Android KitKat 4.4.2
    Video Output HDMITM 1.4b, up to 1080P @ 60fps, 3D mode
    Audio Output HDMITM 1.4b, optical SPDIF, CVBS
    Peripheral Interface RJ-45 Ethernet jack (10/100Mbps)
    MircoSD card reader × 1, support 1~32GB
    USB 2.0 port × 4
    Optical ×1
    DVB RF IN × 1
    DVB RF OUT × 1
    Power AC-DC SPS adapter 12V/2A included
    Supported Decoder Format H.265/HEVC, H.264, WMV, VC-1, AVS, MPEG-1/2/4, RealVideo
    Supported Video Format MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM, DivX HD
    Supported Audio Format MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg and programmable with 5.1 down-mixing
    DOLBY TrueHD and DTS HD Supported DOBLY TureHD and DTS HD By KODI Helix
    Mould Private Tooling
    3G Support most external 3G USB dongle
    CCCam Support
    Newcamd Support
    Biss Supprot
    DEMO: AVL6211 TUNER: AV2012
    System standard:ETS 302 307 Symbol Rates: QPSK,8PSK
    Forward error correction rate 1/4,1/3,2/5,3/5,2/3,3/4,4/5,5/6,8/9,9/10
    Carrier frequency acquisition range: ±5MHz for symbol rates above 3 Msps and ±3MHz for the remaining symbol rates
    Roll-off factors for pulse shaping: 0.2, 0.25 and 0.35
    Symbol Rates: 1- 55 Msps
    Code Rates: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
    Input Signal level: -84 dBm to 0 dBm (average power)
    ANT. Connector:IEC TYPE, female Loop Outpur:IEC TYPE, male

89USD fiyat 4 çekirdek 4 USB ile dikkat çeken bu ürün tam bir fiyat / performas sergiliyor.
    Yeni kullanıcılara tavsiye edilebilir .
    Eski kullanıcılara tavsiyem ellerindeki cihazı en az altı aydaha kullansınlar .

Power Supply bilinmiyor.
    Eksi yine 1gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 19 Mart 2015; 14:21:55 >

• quote:

VENZ K1 Quad Core Android DVB S2 CCCam Newcamd Biss 1GB RAM 8GB ROM dvb-s2 satellite receiver XBMC fully loaded

Item specifics

Specs:
    Chipset Amlogic S805
    Memory NANYA 1GB DDR3
    OS Android KitKat 4.4.2
    USB 2.0 port × 4
    Optical ×1
    DVB RF IN × 1
    DVB RF OUT × 1
    Supported Decoder Format H.265/HEVC, H.264, WMV, VC-1, AVS, MPEG-1/2/4, RealVideo
    Supported Video Format MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM, DivX HD
    Supported Audio Format MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg and programmable with 5.1 down-mixing
    Mould Private Tooling
    CCCam Support
    Newcamd Support
    Biss Supprot
    Carrier frequency acquisition range: ±5MHz for symbol rates above 3 Msps and ±3MHz for the remaining symbol rates

89USD fiyat 4 çekirdek 4 USB ile dikkat çeken bu ürün tam bir fiyat / performas sergiliyor.

Power Supply bilinmiyor.
    Eksi yine 1gb ram

Alıntıları Göster
    1gb Ram kurnaz çinlilerin ucuz üretme politikalarından kaynaklanıyor. S805 4gb kadar adresleyebilir.

Şuan için 2gb Rame çıkarmak ciddi baord maliyetide getirecektir .
    Aynı Power Supply gibi buradada çalmışlar

4gb flash Rom dan 8gb flash Roma çıkış maliyete bugün için 1USD yansıımaktadır . Göz boyama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 20 Mart 2015; 1:21:09 >

• quote:

Item specifics

Specs:
    Chipset Amlogic S805
    Memory NANYA 1GB DDR3
    OS Android KitKat 4.4.2
    USB 2.0 port × 4
    Optical ×1
    DVB RF IN × 1
    DVB RF OUT × 1
    Mould Private Tooling
    CCCam Support
    Newcamd Support
    Biss Supprot

Power Supply bilinmiyor.
    Eksi yine 1gb ram

Alıntıları Göster
    Ben birazda üstte bu yüzden demiştim mesala şu cihaza ;

http://www.aliexpress.com/item/M8-Android-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S802-2G-8G-GPU-Mali450-4K-XBMC-Smart-Google/32243963645.html

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/everest-usb-tv-karti-usb-uydu-alicisi-153387289

Şu tv kartı takıplıp android + tvheadend + xbmc .. böyle birşey yapılsa güzel bir ürün oraya çıkar

Bu ara @halilyild hocam dvbdroid sayfasındaki halil sizmisiniz ?

• Dikkat et üyeleri yanlış yönlendirme,
    Link.http://www.aliexpress.com/item/VENZ-K1-Quad-Core-Android-DVB-S2-CCCam-Newcamd-Biss-support-1gb-8gb-set-top-box/32297511843.html
    Yukarıdaki vermiş olduğun cihaz 1GB Ram 4GB Rom cihazdır.Forum üyelerine tavsiyem alacağınız cihazı muhakkak özelliklerini sorun.Bazen sayfalarda da yanlışlık olabiliyor. Bu sayfada da yanlışlık olabilir. buna bir şey diyemem.
    Benim üyelere aynı fiyattan link verdiğim ise 1GB Ram 8GB Rom'dur.
    Power suply ise 12 V 1A ' dır.
    Cihaz fiyatı 99 $'dır fakat şu anda 12 günlük indirimi vardır.

Üyelere bir örnek verirsem. Aşagıdaki özelliklerde Hem 1GB Ram Hem 2 GB Ram yazmaktadır.
    Fakat gelen cihaz 1 GB 'dir.MK809IV Model Android tvbox cihazlar Kasaları aynı cihazdır. fakat içerikleri farklıdır.
    Link'inide vereyim bari.

http://www.aliexpress.com/item/MK809IV-Mini-PC-TV-Dongle-Stick-Android-4-4-Quad-Core-XBMC-WiFi-TV-BOX/32268221872.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 19 Mart 2015; 10:19:34 >

dvbdroid sayfasındaki Halil Benim.
    Ayrıca 50'ye yakın forumda Halilyil ve Halilyild nick'leri benim.

K1 model cihazı da Pazarlıkla 85$'a kadar düşürdüm. Fakat fiyat yinede bana göre pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 19 Mart 2015; 10:40:16 >
  • halilyild kullanıcısına yanıt
    Komedi gibisin . Birde androidin flash nasıl konumlandırdığını bilsen .

Üstelik her iki cihazda biri birinin aynısı :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 19 Mart 2015; 12:15:27 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.