Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
190.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sf0606

Cevap verecek yokmuuu

bende Dreambox 800HD SE var
    G4 mini var.

şimdig4 miniyi aileme verip bu cihazıdenesem midiyorum..

her ikisini de kullanan biri olmadıkca ne farkı varın cevabı zor )))
  • halilyild kullanıcısına yanıt
    tsk ler halil bey biraz gec cevap verdim kusura bakmayin gece kapatmistim sabah actigimda sinyal geldi

ha birde anne yang dan almistim acik uyusmazlik verdim 35 euro geri aldim
  • munib kullanıcısına yanıt
    bu programı kurdum lakin baglantı saglanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csselo

bu programı kurdum lakin baglantı saglanamıyor.

Arkadaşım neden bahsettiğini gerçekten anlamadım.açıklarmısın saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: golttaym
    Merhabalar munib bey c 60 yeni yazilimi yüklerken devamli donuyo bir dosya eksik gibi normalde sd karta 7 parca atin yaziyo ama indirdigim frewarede 6 tane dosya var sizinkide aynimi acaba söylediginize göre siz son yazilimi kullaniyorsunuz.Simdiden tesekkur ederim.

Arkadaşın özel mesajına cevaben
    ewet her zaman son yazılımı kullanırım windowsda dahildir.c60 ve c70 de9 adet dosya vardır
    resim
     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 21 Aralık 2014; 23:33:09 >

• quote:

tsk ler halil bey biraz gec cevap verdim kusura bakmayin gece kapatmistim sabah actigimda sinyal geldi

ha birde anne yang dan almistim acik uyusmazlik verdim 35 euro geri aldim

hocam açık uyuşmazlık ne demek?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Open Dispute yazar ingilizce siparis gelmedigi zaman veya bozuk oldugu zaman yapilir.
    Tesekkürler munib bey bendekide aynisi yüklerken sanki bir dosya eksik gibi siyah ekran oluyo donuyor.
  • quote:

Tesekkürler munib bey bendekide aynisi yüklerken sanki bir dosya eksik gibi siyah ekran oluyo donuyor.

wipe yap bide bakalım
  • wipe derken biraz acarsaniz sevinirim.
  • quote:

wipe derken biraz acarsaniz sevinirim.

wipe yapmak cihazı temizlemektir

recovery blümüne giremezsen bunu indir sd karta aç cihaza tak yeniden başlat recovere girersin burdan aşağıdaki işlemleri yap

1

2

3

Bunları yap ve işlemlerin hepsi bitince sd çıkar reboot yeniden başlat .eğer açılıpta sadece logoda kalırsa
    sd karta yazılım ve cihaza takılı olsun tekrar yeniden başlat sd karttan yüklemeye başlar resimlerle açıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 22 Aralık 2014; 13:05:18 >

• Merhaba ccam sorunu yaşıyorum. 1 günlük test server aldım. Ama ne yaptiysam baglanamadim. Not connected yazıyor. Arkadasin dreambox da aynı server çalışıyor. Neyi Yalnis yapıyorum acaba? Port mu acmam lazım internete erişim yolu wifi modem den sonra wifi repeater şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tesekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risedx

Merhaba ccam sorunu yaşıyorum. 1 günlük test server aldım. Ama ne yaptiysam baglanamadim. Not connected yazıyor. Arkadasin dreambox da aynı server çalışıyor. Neyi Yalnis yapıyorum acaba? Port mu acmam lazım internete erişim yolu wifi modem den sonra wifi repeater şeklinde.

Burda anlatımı var istersen bir göz at
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Merhaba ccam sorunu yaşıyorum. 1 günlük test server aldım. Ama ne yaptiysam baglanamadim. Not connected yazıyor. Arkadasin dreambox da aynı server çalışıyor. Neyi Yalnis yapıyorum acaba? Port mu acmam lazım internete erişim yolu wifi modem den sonra wifi repeater şeklinde.

Burda anlatımı var istersen bir göz at

tesekkürler yalnız bana dosya vermediler. Bir günlük test server bilgisi verdiler bunu nasıl dosya haline getiricem? notepad içine atıp öyle mi USB e takayim? BISS de bu şekilde mi giriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risedx -- 25 Aralık 2014; 10:02:29 >

• quote:

tesekkürler yalnız bana dosya vermediler. Bir günlük test server bilgisi verdiler bunu nasıl dosya haline getiricem? notepad içine atıp öyle mi USB e takayim? BISS de bu şekilde mi giriliyor?

sevgili kardeşim ben server kullanmadığımı daha önce yazmıştım.bilsem yazarım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 25 Aralık 2014; 14:57:57 >
  • quote:

Tesekkürler hocam.

kardeş sorun çözüldümü.
  • ürün stan varmı? 70s
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeoruso

ürün stan varmı? 70s

özel mesajına cevab verdim
  • Başka bir server deneyince sorun kalmadı. Topic de anlatılan gibi değilde el ile girdim bilgileri. Yeni guncellemede ne gibi Geliştirmeler var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.