Şimdi Ara

Android dünyası yeni bir performans canavarı daha kazanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler boş tartışıyorsunuz, bu ülkenin işlemci üretmeye falan ihtiyacı yok, biz enerjimizin tamamını yazılıma vermek zorundayız..

  • Bu neyin performansıdır arkadaş? Kaç yıldır yenilenmeyen oyunlardan biri olan RRC3'ü 120 FPS de mi oynatacak? 4K 60 FPS video mu çekecek? İnovasyon yok bir şey yok. Son çıkan bir çok telefon için görüşlerim aynıdır. Şucu bucu değilim.

  • Leeco'nun 3000'lik bir pil modeli var sanırım, tüm modellerde bunu kullanıyor.

  • Nette hergün şu şekil üst seviye telefon haberleri görüyorum ama kullanamadıktan sonra kendinin ciğere bakması gibi oluyor. Başlık atarken parantez içinde ülkemizde yok yazılmalı :D

  • Nedense artık böyle telefon haberleri görünce hiç heyecanlanasım gelmiyor, performans canavarı denilmiş ilk aklıma gelen şey sd821 4 gb ram vsvs standart özellikler oldu ne biliyim bende sıkıntı var sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Muhammet1993


    quote:

    Orijinalden alıntı: umut_baris

    quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    şu aletlere uzak olmak ne kadar kötü,bu kadar şanssız olamamalıydık bu kadar merkezi konumda bir ülke olmamıza rağmen vergi,zart zurt derken bunları resmi elden almak hayal oluyor,getiren de çıkmıyor.Üzücü.

    Abi getiren çıkmaması normal. Bu kırk haramilerle nasıl ticaret yapacaksın ki?

    Devlet vergilerle sömüredursun, kanunlarla önünü tıkasın, adamlarıyla piyasada önüne set çeksin, sana zorluk çıkartsın ondan sonra gel de ayakta kal.

    Devlet sözümona cemaatçilerle savaşıyor ama sermayeleri hala ayakta.

    Bu ülkede siyasal islamcılar varken kimseye özgürce ticaret yapma hakkı verilmiyor.

    Hele az bir büyüyün hemen etrafınızda belirmeye başlıyorlar.

    Gelmiş sözde vatan millet sakaryacılar ile gelince ortada olmayanlar . devlet düşmanlığı yapanlar . bu ülkede yaşıyorsan verginin vereceksin . aldıgım ekmege bile para veriyor san altıdıgın tüm hizmetlerin bedelini vereceksin . devlet paralelle savaşırken sizde burada hükümet kurup yıkmaya mı çalışıyorsunuz çapulcular ? Özentisi oldugunuz avrupaya gidebilirsiniz sizi tutan yok . bize ayak bagı olmayın artık yeter .

    hayatın boyunca kaç para vergi ödedin de böyle boş keseden atıp tutuyorsun. daha 27 yaşındayım 3 yıldır çalışıyorum kazandığımdan daha fazlasını vergiye verdim. bunun üzerine tatilden dönerken o benim verdiğim vergilerle yapılması gereken köprü, birilerine peşkeş çekmek için o birilerine yaptırılıp 98 tl geçiş fiyatı var diye 1.5 saat trafik çektim. almanyaya gitmiş ,araba ile seyahat etmiş biri olarak hgs mgs diye birşey olmadığını görüp, adamların vergi veriyoruz ya ne otoban parası mantığıyla gezdiğini gördükten sonra, gidebilsem bir sn durmam böyle bir ülkede.

    Şirket işletiyoruz ömründe veremeyecegin kadar Vergi veriyoruz oldu mu ? Almanya ya bende gittim kardeş . 25 euro şaç traşına para verdim yemek paraları kira paraları fahiş fiyatlarda . yaşam çok zor . trafik cezaları daha katı . vergi sistemi de türkiye den farkı yok . yalan söylemeyelim lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Al telefonu yıllarca Android 6 kullan. Diğerleri 8 ve 9 kullanırken sen ağla dur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: igocebe


    quote:

    Orijinalden alıntı: EX24

    Android düşmanı değilim fakat ne kadar fazla donanım kaynağına sahip olursa olsun, stabilite ve optimizasyon sorunları olduğu sürece Android mobil işletim sistemi kaybetmeye mahkumdur.

    Konu tüketilecek kaynağın ne kadar fazla olduğu değil, OS'un (işletim sistemi) bu kaynağı nasıl kullandığı/tükettiğidir. Apple'ın iOS işletim sistemi ile ortaya çıkardığı en büyük başarısı stabilitedir. İsterse 10.000 TL fiyat biçilsin, teknoloji meraklıları kullandıkları ürünlerin sorun çıkarmalarını istemezler. Tabi ki sorunlar tecrübe kazandırır fakat günün sonunda size kullanımdan çok sorunlarla uğraşmak kalıyorsa, kullandığınız platformu sorgulamaya başlarsınız.

    Özgürlük, açık kaynak kavramları insanların diline dolanmış gidiyor. Android işletim sistemini kullanıp da kaç kişi geliştirme yapıyor, Eclipse ya da IntelliJ IDE sini açıp kurcalamış, kaç kişi bir uygulama geliştirmiş? Ya da cihazı garanti dışı bırakan root işlemi sonrasında custom romlar ile cihazlarını modladıktan sonra hangi güvenlik ya da performans sorunlarıyla karşılaştılar?

    Nexus haricinde son kullanıcının, performans sorunları ve anlamsız uygulama çökmeleriyle karşılaşmadığı pek bir cihaz olduğunu sanmıyorum.

    Keşke Apple'ın yüksek fiyatlarına (ülkemiz için), Android'in performans ve diğer sorunlarına karşı alternatif olabilecek bir platform olsa da meraklansak.

    Arkadaşım bir at gözlüğü takmış gidiyorsun.

    5 yıllık Android kullanıcısıyım. Hiç bir haberde Android kullanıcılarının fotoğraflarını duymadım. Ama ios kullanıcılarının fotoğrafları çalındı. Şu anda da Z2 kullanıyorum ne rom attım ne başka bir şey. Stabil mi stabil. Tam olarak da optimize olmuş ki geçen gün neredeyse 8 saat ekran süresi alıyordum. Optimize opmayan uygulamalarla böyle bir ekran süresi alınır mı?

    Bence bu düşüncedeki insanların Samsung ya da LGyi Android ile karıştırmayı bırakması lazım.

    Samsung ya da LG'yi Android ile karıştırmak ne demek anlayamadım. Farklı şeylerden bahsediyoruz.

    Elinizdeki smartphone un kararlı olması Android platformundaki tüm smartphoneların kararlı olduğu anlamına gelmez. Android bir ekosistem ve her üretici bunu kendisine uydurmaya çalıştığı sürece yamalı bohçaya dönüyor. Kimi başarılı oluyor, kimi ise rezil.

    Yorumumun başını okumadın sanırım, savunmana gerek yok. Kaç tane yorumumu okudun ki at gözlüğü yakıştırmasını yaptın?




  • Muhammet1993 M kullanıcısına yanıt
    Yuh sana acayip insan devlet hangi kurumla savaşıyor bir daha söyle bakimmm.Agziniz var diye herşeye salça olmayın i Allah'ın verdiği beyni bir zahmet kullanın.Kimse ben vergi vermem demiyor elbette vereceksin ama verginin vergisinin vergisini değil sadece vergi.Ve o verdiğin vergiler ile hizmet alacaksın öyle yabancı sermayeye yol köprü tünel yaptırıp tekrar vatandaşın sırtına yuklemeyeceksin her mahalleye havaalanı kurup dolmadigi hatta yapilan köprüden kimse geçmediği zaman faturasını millete kesmeyeceksin.Adamlar suriyeden savaş tan kaçmış gelmiş benim verdiğim vergi ile oluşan hazineden aylık hiç almayan kişi başı 300 lira alıyor çarp 3 milyon ile çıkanı hesap et.A benim çok bilen ve kendini milletci hatta milliyetçi sanan kardeşim.Sonra sen 40 lira yaktığın elektriğe 68 lira ödeme yap neden diye sor e özelleştirme olduya banami sordun satarken kardeşim babalar gibi sattın da ne oldu yine yük vatandaş ta.Adamlar komik rakamlara devlet kuruluşunu satıyor sattığı Yahudi dalga geçer gibi açıklama yapıyor 6 ayda çıkardım parasını.Sen git kendi yarattığın terör ile terörist ile olmayan bir savaş yap hadi şimdi.Yazik memleketime çok yazık.Mustafa Kemal Atatürk eğer ülkenin bu günkü durumunu görse idi o zamanlar,taa o gün bırakırdı bu memleketi düşmana bugün zaten heryer onların adamlar savaşarak alamadıklarını para ile aldılar hem de kendi bastıkları para ile yani bedava.Bak ülkenin bütün kurumları yabancılara satıldı bankasından sigortasına aklina ne gelirse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.