Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bimegirenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

quote:

Paranin yattigi hesaptan direk transfer edebilir TR'deki hesabina, veya paypala yollar, paypaldan TR hesabina atarsin. Her ne sekilde olursa olsun, parada birazcik kesiti olur.

saolun hocam.
    peki benim turk hesabmin kaytli oldugu paypali kullansam,hiç avustralya vs. katmasam gene ücretli koyabilir miyim?
    bi de ben bu Avustralyadan hesabi aldim. ama google benim turk ip mi anlamaz mi?

Onemli olan hesabin olusturuldugu ulke ve banka, gerisi tirt!

Ne yani, Amerikali bir adam amerikada acip kullandigi hesabina Turkiyede tatile geldiginde bakamiyacak mi ? Ayni olay, Avusturalyadan acip, TR'de kullanabilirsin.

Size bir kaynak sorabilir miyim?
    İngilizce önemli dediniz onu ayrı da evde Alper Akalın'ın yazdığı "Kim korkar JAVA'dan?" kitabını buldum da acaba iyi bir kaynak mıdır arkadaşlar ? İnternetten mümkünse video OLMAYAN kaynaklar da önerebilir misiniz ?

turkce kaynak ise bunu tavsiye ederim kesinlikle. design pattern'dan da bahsediyor. giris icin harika kitaptir. ama sanirim bu kapakli olan eski basim yeni basim cikmis olabilir.

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım
  • Startapp tarafından ödeme alan varmı aranızda ? Ben ve arkadaşım ödeme alamadık. O paypal ile ben ise banka transferi olarak almayı seçtik. Daha önce banka transferi olarak alan varmı hiç aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan170

Startapp tarafından ödeme alan varmı aranızda ? Ben ve arkadaşım ödeme alamadık. O paypal ile ben ise banka transferi olarak almayı seçtik. Daha önce banka transferi olarak alan varmı hiç aranızda ?

Paypal hesabıma ödemeyi 2 gün erken gönderdiler.
  • Anladım zaten paypal hesabına ödeme alanlar 2 gün önce saat 14 gibi almışlar. Ben banka transferi olarak istedim. Varmı aranızda banka transferi ile ödeme alan ?
  • her ay ayni muhabbetten biktim yahu. paypal ile her zaman daha once gelir. karta istersen bir kac gun gecikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 2 Mart 2013; 18:14:57 >
  • Öncelikle selamınaleyküm arkadaşlar. Sizden bir ricam olucaktı.
    Ailem benim Android'ten para kazanmama karşı. Bunun bir nedeni de "Başlarını derde sokmamdan" korkuyorlar. Sizden ricam ise kısa bir anlatım yapar mısınız bu işi bütün dünyanın yaptığını,hukuksal durumunu,maddi durumunu? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Paranin yattigi hesaptan direk transfer edebilir TR'deki hesabina, veya paypala yollar, paypaldan TR hesabina atarsin. Her ne sekilde olursa olsun, parada birazcik kesiti olur.

saolun hocam.
    peki benim turk hesabmin kaytli oldugu paypali kullansam,hiç avustralya vs. katmasam gene ücretli koyabilir miyim?
    bi de ben bu Avustralyadan hesabi aldim. ama google benim turk ip mi anlamaz mi?

Onemli olan hesabin olusturuldugu ulke ve banka, gerisi tirt!

Ne yani, Amerikali bir adam amerikada acip kullandigi hesabina Turkiyede tatile geldiginde bakamiyacak mi ? Ayni olay, Avusturalyadan acip, TR'de kullanabilirsin.

Google marketten bir uygulamayı kaldırsak ancak Admob reklamlarını hala aktif olarak kullansak, herhangi bir problem olur mu ?
  • quote:

Öncelikle selamınaleyküm arkadaşlar. Sizden bir ricam olucaktı.
    Ailem benim Android'ten para kazanmama karşı. Bunun bir nedeni de "Başlarını derde sokmamdan" korkuyorlar. Sizden ricam ise kısa bir anlatım yapar mısınız bu işi bütün dünyanın yaptığını,hukuksal durumunu,maddi durumunu? Teşekkürler.

şuan kazanıyor musun ? işin hukuki boyutu yok. derde girecek bir durum yok. az da olsa kendi harçlığını çıkart, herşey aileye söylenecek diye bir kaide yok. tabi kazandığın miktarlar 5-6 haneli olursa o zaman vergisel boyutu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -w K-

quote:

Öncelikle selamınaleyküm arkadaşlar. Sizden bir ricam olucaktı.

şuan kazanıyor musun ? işin hukuki boyutu yok. derde girecek bir durum yok. az da olsa kendi harçlığını çıkart, herşey aileye söylenecek diye bir kaide yok. tabi kazandığın miktarlar 5-6 haneli olursa o zaman vergisel boyutu olur.

bugün şans eseri AVM'de gelirbakanlığının platformu açılmış . Gitti dedim işte ben internette reklamdan para kazanıyorum. Bunun vergisi var mıdır,varsa boyutu/vergisi nedir? dedim. Vergisi var detaylı bilmiyorum lütfen başkanlığa gidiniz, dedi. Tabii 5-6 haneli kazanamam da ya hesap kartı çıkartacakları için onlara söylemem gerek :(.
  • bu arada bir şey daha sormak istiyorum . Benim galiba Avustralya'dan hesap yatıcak gibi. Ben şimdi burdan hesap kartı çıkartsam onlan da Paypal hesabı açsam gene Türkiye'den satış olmasa bile Youtube partnerliğinden gelen parayı alamaz mıyım ?
  • quote:

bu arada bir şey daha sormak istiyorum . Benim galiba Avustralya'dan hesap yatıcak gibi. Ben şimdi burdan hesap kartı çıkartsam onlan da Paypal hesabı açsam gene Türkiye'den satış olmasa bile Youtube partnerliğinden gelen parayı alamaz mıyım ?

açıkçası google play den bahsederken youtube partnerliğine nasıl geçtin anlamadım. ama youtube şuan engellemediyse bile yakında youtube'dan para kazanmayı engeller.
    youtube gelirlerin adsense, gplay gelirlerin merchant hesabına yansır.
  • Bu startapp verileri gene bir oynak, dunun verileri ortada yok, pending eraningsdede almam gereken paranin 2 kati var. Cok beceriksiz bir firma, ama odemeyi ayin 1nde 00:01 de yapiyor adamlar, anlamadim gitti
  • Sahi bu live walpaper işinde çok para var mı ya? Nasıl reklam verilebilir?
  • quote:

Bu startapp verileri gene bir oynak, dunun verileri ortada yok, pending eraningsdede almam gereken paranin 2 kati var. Cok beceriksiz bir firma, ama odemeyi ayin 1nde 00:01 de yapiyor adamlar, anlamadim gitti

Sorma ya dünün verileri yok. Nerde benim paracıklarım
  • Aynen StartApp pazarları arada yatıyor :) Pending kısmında görünmedi henüz bişey bende. Yarın çıkar ortaya kokusu.
    Ödeme konusunda adamlar 1ini bile beklemiyor TR saatine göre. Ay çıkmadan para Paypal'da :)
  • Selam arkadaşlar,

Google Play'de yasal prosedür nasıl işliyor bu konu ile ilgili deneyimi olan oldu mu hiç? Mesela logo kullanımı veya sitelerde bulunan bazı görsel kullanımı olsa, ve bunu şikayet etseler, yaptırım olarak nereye kadar bu iş? Program marketten silinir ve olay burada sonlanır mı yoksa daha fazlası mümkün mü?

Yani illegal bir işlem değil, hatta şirketler için iyi olabilecek bir fikrim var ama hiçbir firmadan kullanım izni sorularıma cevap alamadım. Sizce hiç bulaşmamalı mı, yoksa burası Türkiye kimse uğraşmaz mı diyelim? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Selam arkadaşlar,

Google Play'de yasal prosedür nasıl işliyor bu konu ile ilgili deneyimi olan oldu mu hiç? Mesela logo kullanımı veya sitelerde bulunan bazı görsel kullanımı olsa, ve bunu şikayet etseler, yaptırım olarak nereye kadar bu iş? Program marketten silinir ve olay burada sonlanır mı yoksa daha fazlası mümkün mü?

Yani illegal bir işlem değil, hatta şirketler için iyi olabilecek bir fikrim var ama hiçbir firmadan kullanım izni sorularıma cevap alamadım. Sizce hiç bulaşmamalı mı, yoksa burası Türkiye kimse uğraşmaz mı diyelim? :)

şikayet gelirse silinir. gelmezse de silinebilir. yaptırım olarak tek yaptıkları silmek başka birşey olmaz.
  • @moribito ingiltere ve türkiyedeki bilişim şirketlerini kiyaslarsan neler sölersin?ilerde biraz tecrübe kazandiktan sonra ana dili ingilizce olan ülkelerden birine göç etmek istiyorum.yurtdisinda iyi bir bilgisayar mühendisinin her zmn iş bulabilecegini düşünüyorum:)bzm sektor o tarafta nasil brz bilgi verirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirtav

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andpi.walktext
    Bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni uygulamamız Walking Text i tamamlayıp sonunda markete koyduk, camera preview lı bir sms programı içinde admob ve leadbolt kullanıldı, bakalım nasıl sonuçlar alcağımızı hep birlikte görcez
     Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım

Düşünce gerçekten güzel. Kutlarım.

Baktığım kadarıyla zaten (tüm sayfaları inatla okudum) burda en bilgili-deneyimli: Morbito . (belki de ertanunver)

En iyi-kullanışlı-kaliteli uygulama yapan: Pirtav

Genel olarak kullanılan reklam firmaları: Admob, Startapp, Appbrain, Leadbolt

Google play store'dan sonra en iyi market seçeneği: Samsung Apps . Ondan sonra nüfus ve teknoloji merakı bakımından Çin-Hindistan pazarları

Tüm konunun detaylı bi özetini çıkarmak gerek, onu yapacaktım aslında ama tüm gece uyumadığım ve dün de tek öğün yemek yediğim için gideyim ben şimdi en iyisi.
    Sonra yine android'i keşfetmek için olur olmadık her yeri gezer, aklımdaki en az biri fena biçimde tutacak olan 3 tasarıyı da nasıl geliştireceğimi öğrenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katat -- 5 Mart 2013; 14:37:20 >
  • @KatayHan
    teşekkürler

Asya marketlerini bilmiyorum ama samsung apps kullanılması gereken bi market direk reklam gelirlerini ikiye katlıyo
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.