Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

kazanc cok iyimis. ben ortalama gunluk 9 bin reklam gosteriminde 2 ile 3 dolar arasinda kazanıyorum admob ile.

Reklam olayinin cok arastirmasini yaptim aylarca,

Mesela

FingerPrint Appda 2yoldan maximum kazanc sagliyorum;

1. Finger taratma yeri ustte ver ortada, kullanicilar tek elle bas parmaklarini ust noktaya goturdukleri zaman, bas parmagin alt kismi ekranin en altinda bulunan reklama degiyor, otomatik olarak bana click sagliyor. (Seytani bir yontem ama, olsun , daha nasil trickler var bir bilsen.)

2. Leadbolta ozel App Icon reklami, cok saglam getiriyor. biraz arastirin derim.

reklam sirketini ilk defa duydum ben acaba guvenilir mi? para cekmekte skinti olacaksa 1 milyon dolar kazansak onemli degil.

admob google in oldugundan guven problemi olmuyor adamlar her turlu yatiriyor parayi. 210 dolar kazandim ben 100unu yatirdilar sagolsunlar. ama bakacagim gene o sirkete.

benim kafamda bir oyun var opengl ile yaziyorum su aralar ama grafik olayinda kotuyum ya bir grafikci bulmam gerekiyor. hatta pixel art ile yapmayi dusunuyorum oyunu ama cizim yapacak adam lazim iste. ya sagdan soldan bulup ben halletmeye caliscam ya da parasini verip cizdircem bi freelance sitesinden artik hintli mi gelir cinli mi gelir bilmiyorum.

bu arada bi firmada parttime calistigimdan fazla zaman ayiramiyorum son 2 3 aydir. baya yogun projeler oluyor. yazin okulda tatile gireceginden baya atilim yapacagim. zaten macbook pro da alacagim 1 ay icinde ios olayinda da giris yaptim mi cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 29 Mayıs 2012; 12:40:32 >
  • Cakallik ile alakasi yok, reklam ekranin en altinda duruyor diger binlerce uygulama gibi, basmasinlar arkadisim . En basitinden Google Adsensede bile reklamin yazi rengini degistirerek siteye uyarliyorsun (Bu bile bir cakallik aslind...)

Admob kullanan varmiki halen ? (Sadece adi var)

--
    Avrupanin en iyi kazanc getiren networku
    Madvertise

Dunya capinda
    Leadbolt
    Inneractive
    Tapjoy

Begenmediklerim
    Inmobi
    AirPush

Bunlarin hepsi guvenilir sirketler, benim onlarca developer arkadasim var ingilterede, AdMob deyince kahkayi basiyorlar bana...
  • beyler admob'da ödemeler aysonu 100$ limitini geçtiği zaman mı yapılıyor adsense gibi? ikisi de google'ın servisi olduğu için bu şekilde yapılıyor olabilir admob' a tam hakim değilim ama adsense'den banlanmadan dolayı hesapta tuttuğum 200$ üstünde bir miktar gitti hata bulurlarsa affetmiyorlar.

admob hakkında tecrübe sahibi arkadaşlar ayrıntılı açıklarlarsa iyi olur.
  • Ilk once Java yi bi ogrenin de. Boyle buyuk hayallerle girerseniz sikilir bi sey yapamazsiniz. Zaman verin kendinize ve once birakin bu cd yi filan. Girin oracle in kendi sitesine ve oradan baslayin java yi ogrenmeye. hicbir sey bilmiyorsaniz bi 6 ayinizi alir zaten java da genel seyleri ogrnemek ve bir seyer yapacak duruma gelmek. Sonra gecersiniz android e. Bu arada benim gibi de yapip hem iphone(objective-C) hem de java ilerleyebilirsiniz kafam karismaz dyirosaniz. Ozel sorulari Pm olarak alabilirim.

Iyi geceler hepinize...

Orijinalden alıntı: Moribito

Cakallik ile alakasi yok, reklam ekranin en altinda duruyor diger binlerce uygulama gibi, basmasinlar arkadisim . En basitinden Google Adsensede bile reklamin yazi rengini degistirerek siteye uyarliyorsun (Bu bile bir cakallik aslind...)

--
    Madvertise

Dunya capinda
    Leadbolt
    Inneractive
    Tapjoy

Begenmediklerim
    Inmobi
    AirPush

Bunlarin hepsi guvenilir sirketler, benim onlarca developer arkadasim var ingilterede, AdMob deyince kahkayi basiyorlar bana...

hocam bir şey sorcam, ben java temel konularını bitirdim nesne temelli programlamaya çalışıyorum şuan ne kadar java bildikten sonra androide açılayım, gui öğrenmeme gerek varmı javanın görsellerini veya swing e gerek varmı ?

teşekkürler.

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Cakallik ile alakasi yok, reklam ekranin en altinda duruyor diger binlerce uygulama gibi, basmasinlar arkadisim . En basitinden Google Adsensede bile reklamin yazi rengini degistirerek siteye uyarliyorsun (Bu bile bir cakallik aslind...)

--
    Madvertise

Dunya capinda
    Leadbolt
    Inneractive
    Tapjoy

Begenmediklerim
    Inmobi
    AirPush

hocam bir şey sorcam, ben java temel konularını bitirdim nesne temelli programlamaya çalışıyorum şuan ne kadar java bildikten sonra androide açılayım, gui öğrenmeme gerek varmı javanın görsellerini veya swing e gerek varmı ?

teşekkürler.

Java bildikten sonra Android'e acilayim diye bir kavram yok. Java veya herhangi bir programlama dili onemli degil, bir programla dili dedigin sadece variable, if, for,do,while, collection and vsvs den ibarettir. Bir program yazabilmek icin yazilim muhendislingden anlamak gerekir;

Factory classes
    Manager classes
    Utility classes
    Main managers
    MVC patterns
    Model classes
    vsvs...

bunlar nedir, nasil baglanir ne ise yarar. Cunku bir program buyudukce karmasiklasir, ve sen bu sistemi yapabildigin kadar esnek yapmalisin.

--

Simdi donelim ana konuya, bunca egitimi alman en az 6 ay surer ve sonraki 6 ayda pratik yapman icin gerekir. Sahsi fikrim 1 yildan once Android ile ilgilenmemendir. Ama bircok evden kendini gelistiren yazilimci gibi bosver bu temelleri, direk dal androide , zamanla kendini gelistirirsin.
    Direk bugun basla androide, cunku insanlar artik az calisip cok para kazanmak istiyor, mobil sektorde bunun icin birebir, yeni yetme yazilicimlar kat kat para kazaniyor, ben 5 yillik bilgisayar muhendisiyim. 1 gunde tamamladigim android uygulamasi bugun tonla para yapti . Simdi suclayamam kimseyi cabuk para yapmak isterse.

Android ilk basladigimda yazdigim uygulama
    THEME NOTE
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.themenote
    Bu uygulamayi yaklasik 14 gunde bitirmistim, konsepti hazirlamasi, backup sistemini hazirlama, themeleri hazirlama, notlarin isleyisi, theme yonetimi vsvs derken bayagi karmasiklasan vede yapimi kolay olmayan bir uygulama, 10larca saat harcadigim bir uygulama.

Kategori: Productivity, Para getirisi x diyelim

FINGERPRINT SCANNER
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.fingerprint
    Saka gibi bir uygulama, aslinda pek tarzim olan bir is degil, labali ve gereksiz bir eglence uygulamasi, yapimi 1,5 gun oda Google Search APIyi baglamak yuzunden o kadar surdu.

Kategori: Eglence, Para getirisi 100x

Evet maalesef, "Aptal" eglence uygulamalari ve oyunlar, diger kategorilere gore 100 kat daha fazla para kazandiriyor.

quote:

quote:

--
    Madvertise

Dunya capinda
    Leadbolt
    Inneractive
    Tapjoy

Begenmediklerim
    Inmobi
    AirPush

teşekkürler.

Java bildikten sonra Android'e acilayim diye bir kavram yok. Java veya herhangi bir programlama dili onemli degil, bir programla dili dedigin sadece variable, if, for,do,while, collection and vsvs den ibarettir. Bir program yazabilmek icin yazilim muhendislingden anlamak gerekir;

Factory classes
    Manager classes
    Utility classes
    Main managers
    MVC patterns
    Model classes
    vsvs...

bunlar nedir, nasil baglanir ne ise yarar. Cunku bir program buyudukce karmasiklasir, ve sen bu sistemi yapabildigin kadar esnek yapmalisin.

--

Simdi donelim ana konuya, bunca egitimi alman en az 6 ay surer ve sonraki 6 ayda pratik yapman icin gerekir. Sahsi fikrim 1 yildan once Android ile ilgilenmemendir. Ama bircok evden kendini gelistiren yazilimci gibi bosver bu temelleri, direk dal androide , zamanla kendini gelistirirsin.
    Direk bugun basla androide, cunku insanlar artik az calisip cok para kazanmak istiyor, mobil sektorde bunun icin birebir, yeni yetme yazilicimlar kat kat para kazaniyor, ben 5 yillik bilgisayar muhendisiyim. 1 gunde tamamladigim android uygulamasi bugun tonla para yapti . Simdi suclayamam kimseyi cabuk para yapmak isterse.

tam olarak anlayamadım demek istediğinizi. android java ile yazılıyor ben şuan direk girince bazı yerleri anlayamıyorum. javanın hangi kısımları ile yazılıyor android uygulama, bilmiyorum yazılımda yeni olduğum için bu işin mantığını tam çözemedim çoğu insan android için java gerekli falan diyor.

dediğinizi yapayım direk girelim bakalım andoride para işine gelince size çevremde kazananların nasıl kazandığını söylüyeyim, 3 günde 1 uygulama yapıyorlar 20 tane uygulama yapıyorlar, yaptıkları her uygulama türkçe klasik uygulamalar tv izle, sözlük, kur'an dinle tarzı ve aylık 2 bin 3 bin kazanıyorlar en kolay bu şekilde kazanç bence. ama ben sadece parayı düşünmüyorum daha yaşım 18 ilerde proflaşmak istiyorum şuan internet sitelerinden gelirim var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 1 Haziran 2012; 18:55:52 >
  • Android bastan asagi Java zaten, java bilmeden sadece HTML5/Javascript ile ucuncu party olarak yaparsin uygulamayi, kisacsi bastan asagi Java. Arayuz xml ile hazirlaniyor veya kendin sifirda surfaceview ile manual olarak tasarlayabilirsin.

Demek istedigim suydu, bu isin universiteni okumadan profesyonel olamazsin (ultra zeki biriysen ayri konu), yani kasma kendini dal androide yap 30 tane program ayda en az $2000 dolar ekstra gelirin olur, belki zamanla kendini gelistirirsin, profesyonel bir program/oyun yazarsin vede $10.000lerce dolar kazanirsin, hayirlisi...

Istatistikler 2016 kadar androidin son hizla buyuyecegini, 2016 durusa gececegini vede 2017 den sonra egerki cigir acan bir yenilik getirmesse musterilini kaybedecegi yonunde, kisacasi 4 yil icersinde doldur programlarla, yap 200 tane .

Android bastan asagi Java zaten, java bilmeden sadece HTML5/Javascript ile ucuncu party olarak yaparsin uygulamayi, kisacsi bastan asagi Java. Arayuz xml ile hazirlaniyor veya kendin sifirda surfaceview ile manual olarak tasarlayabilirsin.

Demek istedigim suydu, bu isin universiteni okumadan profesyonel olamazsin (ultra zeki biriysen ayri konu), yani kasma kendini dal androide yap 30 tane program ayda en az $2000 dolar ekstra gelirin olur, belki zamanla kendini gelistirirsin, profesyonel bir program/oyun yazarsin vede $10.000lerce dolar kazanirsin, hayirlisi...

Istatistikler 2016 kadar androidin son hizla buyuyecegini, 2016 durusa gececegini vede 2017 den sonra egerki cigir acan bir yenilik getirmesse musterilini kaybedecegi yonunde, kisacasi 4 yil icersinde doldur programlarla, yap 200 tane .

bence 2017 de sadece durur gerilemez veya bitmez bu piyasa hiç bir zaman aynen dediğin gibi yapacam planım bu şimdilik ilerde mac de alabilirim. sende dediğin gibi yapsana daha kolay senin 3 bin dolar kazanabilmen. üniye hazırlanıyorum aynı zamanda bilgisayar mühendisliğinede gitmek istiyorum ama türkiye de bilgisayar mühendislikleri pek birşey öğretmiyor diyorlar. yani javayı andoridle öğrenirsin direk gir diyorsun. unity 3d falanda öğrenmek isiyorum ilersi için o javayla da olur mu illa c# c++ falan mı lazım.

quote:

Android bastan asagi Java zaten, java bilmeden sadece HTML5/Javascript ile ucuncu party olarak yaparsin uygulamayi, kisacsi bastan asagi Java. Arayuz xml ile hazirlaniyor veya kendin sifirda surfaceview ile manual olarak tasarlayabilirsin.

bence 2017 de sadece durur gerilemez veya bitmez bu piyasa hiç bir zaman aynen dediğin gibi yapacam planım bu şimdilik ilerde mac de alabilirim. sende dediğin gibi yapsana daha kolay senin 3 bin dolar kazanabilmen. üniye hazırlanıyorum aynı zamanda bilgisayar mühendisliğinede gitmek istiyorum ama türkiye de bilgisayar mühendislikleri pek birşey öğretmiyor diyorlar. yani javayı andoridle öğrenirsin direk gir diyorsun. unity 3d falanda öğrenmek isiyorum ilersi için o javayla da olur mu illa c# c++ falan mı lazım.

Sen once android ogren, bosver unity3D falan simdi. Sen $3000 dolar yap, bana yollarsin sonra birazini yardimlarimdan dolayi

quote:

quote:

Sen once android ogren, bosver unity3D falan simdi. Sen $3000 dolar yap, bana yollarsin sonra birazini yardimlarimdan dolayi

bi olsunda 3000, yollarım ayıp ettin
  • Bune be ben haberdar ettim bu olaylardan sizi bana komisyon ödemeniz lazım Bu başlıktan sonra android programlamacılığına girişen en az bi düzüne adam vardır hepiniz beni unuttunuz şimdi en çok bana soracaksınız en çok bana

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Bune be ben haberdar ettim bu olaylardan sizi bana komisyon ödemeniz lazım Bu başlıktan sonra android programlamacılığına girişen en az bi düzüne adam vardır hepiniz beni unuttunuz şimdi en çok bana soracaksınız en çok bana

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım

Bune be ben haberdar ettim bu olaylardan sizi bana komisyon ödemeniz lazım Bu başlıktan sonra android programlamacılığına girişen en az bi düzüne adam vardır hepiniz beni unuttunuz şimdi en çok bana soracaksınız en çok bana

hocam ben senden öncede biliyordum ama senin faydan çok oldu javada ilerliyor musun ? ne aşamadasın ?

quote:

hocam ben senden öncede biliyordum ama senin faydan çok oldu javada ilerliyor musun ? ne aşamadasın ?

Biraz ara verdim AÖF sınavları geçince geri döneceğim, bu konuda yardımcı olacak bir kursa yazıldım ayın onunda başlayacak eğer dandik bir kurs değilse java ve c+ da baya ilerlerim gibime geliyor :)

quote:

quote:

Biraz ara verdim AÖF sınavları geçince geri döneceğim, bu konuda yardımcı olacak bir kursa yazıldım ayın onunda başlayacak eğer dandik bir kurs değilse java ve c+ da baya ilerlerim gibime geliyor :)

bence kursu boşverhttp://www.kariyeregitimseti.com/java_gui_egitim_seti_detay.html bu eğitim videolarından alabilirsin ben aldım dinliyorum güzel anlatmış fakat adam kekeme gibi biraz. kitap+video işini görür kurs tabiki faydalı olur ama ona vereceğinin 10 da 1 fiyata öğrenebilirsin ordaki bilgileri. ingilizce olsa bunların hiç birine gerek kalmazdı aç oracle i youtube u öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 2 Haziran 2012; 2:24:25 >

quote:

quote:

quote:

bence kursu boşverhttp://www.kariyeregitimseti.com/java_gui_egitim_seti_detay.html bu eğitim videolarından alabilirsin ben aldım dinliyorum güzel anlatmış fakat adam kekeme gibi biraz. kitap+video işini görür kurs tabiki faydalı olur ama ona vereceğinin 10 da 1 fiyata öğrenebilirsin ordaki bilgileri. ingilizce olsa bunların hiç birine gerek kalmazdı aç oracle i youtube u öğren

kurs bedava o sebeple gidiyorum hatta üstüne para veriyorlar :) araştır bak "işkur meslek edindirme kursları"

quote:

quote:

quote:

Yahu sen once ingilizce ogren, ingilizce olmadan asla ve asla kendini gelistiremessin, bosa kurek sallarsin. Bir programci ingilizce bilmek zorundadir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.