Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar google developer hesabim banlandi yenisini acmadan once ne yapmami tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Lg telefonlar için tema geliştiriyorum.Sizce uygulamama yükleme başına(CPI) para kazandıran mı yoksa reklam gösterim başına para veren bir ad network eklememmi daha doğru olur.
    Tema olduğundan devamlı kullanılma durumu olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Arkadaslar son google magduru ben oldum dun gece actigim hesap bir gün geçmeden banlandi Allah evine atesler salsin emi google

sebebi nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Arkadaslar son google magduru ben oldum dun gece actigim hesap bir gün geçmeden banlandi Allah evine atesler salsin emi google

sebebi nedir hocam ?

Futbol takımları ile ilgili uygulama yapmıştım markete koyunca telif hakkı na girmiş takım adları kullandığım için ama markette yuzlerce takimlarla ilgili uygulama var o uygulamaların sahibi yeni guncelleme yayinlasa tahminim onlarda banlanabilir.

• quote:

quote:

quote:

sebebi nedir hocam ?

Futbol takımları ile ilgili uygulama yapmıştım markete koyunca telif hakkı na girmiş takım adları kullandığım için ama markette yuzlerce takimlarla ilgili uygulama var o uygulamaların sahibi yeni guncelleme yayinlasa tahminim onlarda banlanabilir.

istersen ticket falan at , ilk defalık affedebilirler belki
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    valla attım ama işe yaramadı üstüne birde sakın başka hesap açmayın onuda banlarız diyorlar gelde gülme :(
  • quote:

quote:

quote:

sebebi nedir hocam ?

Buna mağdur olma denmez

• AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Hım ne denir :D

• Arkadaşlar o 1500 gösterim 1 tıklama kafayı yicem napmaliyim

• quote:

valla attım ama işe yaramadı üstüne birde sakın başka hesap açmayın onuda banlarız diyorlar gelde gülme :(

Evet gerçekten komedi başka bir hesap niye açtırmazlar zaten banlıyosun belki adam daha düzgün uygulama koyacak bu sefer. Neyse sizin takım uygulamaları yabancı takımlarmıydı onlarda sorun çıkabilir gerçi Türk de koysan telif olduktan sonra her türlü sıkıntı çıkar.
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    Market doygunluğa ulaştı ya en ufak sebepten banliyorlar hesabım 24 saat aktif kalmadı düşün o kadar ugras bosa gitti

• quote:

Market doygunluğa ulaştı ya en ufak sebepten banliyorlar hesabım 24 saat aktif kalmadı düşün o kadar ugras bosa gitti

Aynen bursaspor uygulaması mı yaptınız onu mu kaldırdılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

İlk basta sadece Bursaspor a ozel yapayım dedim sonradan dedim hade 5 büyükler olsun Bursaspor la Beşiktaş yüklendi ama diger takimlarin yukleyimce telif hakki denildi yuklenenlerde silindi

• quote:

quote:

quote:

İlk basta sadece Bursaspor a ozel yapayım dedim sonradan dedim hade 5 büyükler olsun Bursaspor la Beşiktaş yüklendi ama diger takimlarin yukleyimce telif hakki denildi yuklenenlerde silindi

Kötü olmuş ancak içinde bu işi yapmak varsa bırakma derim başka fikirler bul araştırma yap programlamayı öğren bu işten iyi paralar kazanabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kötü olmuş ancak içinde bu işi yapmak varsa bırakma derim başka fikirler bul araştırma yap programlamayı öğren bu işten iyi paralar kazanabilirsin.

Bende suan öyle yapiyorum üniversite ye gecenr kadar programlamayı daha da ilerletip ufak tefek uygulamalar geliştirecem unide benim gibi birileri bulursam güzel isler yapmayi düşünüyorum inşallah :)

• Arkadaslar 3 tane uygulama paylastım ilginizi çeken olursa indirip desteklerseniz çok sevinirim
    hesap: hesaplinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanking -- 15 Mart 2016; 20:55:31 >
  • Arkadaşlar internetteki resimleri kullanmak telife giriyor mu?

• selamunaleyküm bende az buz bişeyler biliyorum elimde kaynak kitap var ona çalışmaya başlayacağım kolay gelsin hepinize
  • Servisler ve arkaplanda işlemlemler yaptırmak hakkında bilgisi olan varsa bana ulaşabilir mi lütfen.Takıldığım bir konu için yardım lazım :)
  • Selamünaleyküm beyler. Bende bilg. prog. bitirdim. Az çok temel var ama Şimdi sıfırdan başlayacağım. Unutmuşum hep . Sizden şu konuda yardım istiyorum. Ben şimdi başlasam kaç ayda bir uygulama veya oyun yapıp kazanç elde etmeye başlarım. Sabır işi olduğunu biliyorum. Kendimi sırf buna versem ne kadar sürede yaparım. Kolay gelsin herkese.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.