Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zirve011

bende siz gibi düşünüyorum patronlar x dolara yaptırır 1000000x dolar kazanır. kendi başına yol almak en iyisi. çok iyi getirmiş o uygulama ingilizce tıklar iyi veriyor galiba.

Freelance kasar, sirket daha iyidir diyodun biraz once.

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

sende benim kafadansin valla maritibo.

benim de hep aklimda var simdi bi adama uygulama yaziyorum mesela herif ondan binlerce lira kazaniyor ama bana verdigi onun yaninda cok ufak kaliyor. o yuzden en yakin zamanda kendi isimi kurmam lazim. hep hayalimde eglenceye yonelik seyler gelistirmek. mesela sirketten stok takibi yok cari bilmemne filan, yok sqlden cek veriyi surda goster filan artik beni aninda bayiyor boyle isler. direk oyun sektorune gecmem lazim kisa yoldan. harbi seni benim kendini cok iyi ifade eden versiyonun olarak gordum yazdiklarindan.

maritibo degil hocam, Moribito

Sevindim, gelistir kendimi LibGDX engine ile ve belli bir seviyeye gel bakarsin ortak calismalarda bulunuruz. Freelance calisan adamin amaci para olmiyacak, eglence olucak, cunku sen yaptigin isi cok seversen vede ugrasirsan zaten para pesinden gelicektir.

Birde Istanbulda Mobil Sektor (Android ozellikle) maaslar nasil, merak ettim ?

nick icin pardon.

ben haftada 2 gun gidiyorum sirkete temel gorevim android gelistiricisi ama php bildigimden o islerle de ilgileniyorum. ozellikle facebook api ve php arasinda baya calisma yaptim.

1300 lira aliyorum sigortam da full time odeniyor 2 gun gitmeme ragmen. zaten ogrenciyim 2 senem daha var min, okul uzadigindan. ama cok da dert degil acikcasi askere gidecegime okulu uzatirim daha iyi.

normal sartlarda saatligi min 25$ olmali mobil gelistiricisin ama turkiye sartlarinda bu 20 - 25 lira filandir herhalde. tabi projelerde primler filan da var. ama yok ya bana gore degil bu isler dedigim gibi. sabit gelir olmasi iyi de kafamdaki projeleri uygulamaya vakit bulsam cok daha kazanirim diye dusunuyorum ben kesinlikle.

gerci para ile cidden isim yok. ay basinda maasim yatti acip bakmadim bile yatti mi yatmadi mi diye. belki de yatirmadilar haberim yok yani durum ne. cok vurdumduymazim herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Haziran 2012; 20:23:20 >

quote:

bende siz gibi düşünüyorum patronlar x dolara yaptırır 1000000x dolar kazanır. kendi başına yol almak en iyisi. çok iyi getirmiş o uygulama ingilizce tıklar iyi veriyor galiba.

Freelance kasar, sirket daha iyidir diyodun biraz once.

kasar derken yapamazsın demedim şirketten daha çok çalışırsın anlamında dedim. ama istediğüin zaman bırakırsın başlarsın çalışmaya bu güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 14 Haziran 2012; 20:27:57 >

quote:

quote:

sende benim kafadansin valla maritibo.

benim de hep aklimda var simdi bi adama uygulama yaziyorum mesela herif ondan binlerce lira kazaniyor ama bana verdigi onun yaninda cok ufak kaliyor. o yuzden en yakin zamanda kendi isimi kurmam lazim. hep hayalimde eglenceye yonelik seyler gelistirmek. mesela sirketten stok takibi yok cari bilmemne filan, yok sqlden cek veriyi surda goster filan artik beni aninda bayiyor boyle isler. direk oyun sektorune gecmem lazim kisa yoldan. harbi seni benim kendini cok iyi ifade eden versiyonun olarak gordum yazdiklarindan.

maritibo degil hocam, Moribito

Sevindim, gelistir kendimi LibGDX engine ile ve belli bir seviyeye gel bakarsin ortak calismalarda bulunuruz. Freelance calisan adamin amaci para olmiyacak, eglence olucak, cunku sen yaptigin isi cok seversen vede ugrasirsan zaten para pesinden gelicektir.

Birde Istanbulda Mobil Sektor (Android ozellikle) maaslar nasil, merak ettim ?

nick icin pardon.

ben haftada 2 gun gidiyorum sirkete temel gorevim android gelistiricisi ama php bildigimden o islerle de ilgileniyorum. ozellikle facebook api ve php arasinda baya calisma yaptim.

1300 lira aliyorum sigortam da full time odeniyor 2 gun gitmeme ragmen. zaten ogrenciyim 2 senem daha var min, okul uzadigindan. ama cok da dert degil acikcasi askere gidecegime okulu uzatirim daha iyi.

normal sartlarda saatligi min 25$ olmali mobil gelistiricisin ama turkiye sartlarinda bu 20 - 25 lira filandir herhalde. tabi projelerde primler filan da var. ama yok ya bana gore degil bu isler dedigim gibi. sabit gelir olmasi iyi de kafamdaki projeleri uygulamaya vakit bulsam cok daha kazanirim diye dusunuyorum ben kesinlikle.

gerci para ile cidden isim yok. ay basinda maasim yatti acip bakmadim bile yatti mi yatmadi mi diye. belki de yatirmadilar haberim yok yani durum ne. cok vurdumduymazim herhalde.

2 gun icin vede ogrenci icin fena degil gelir, herhalde fulltime calisanlar 2500 civari falan aliyorlardir (?). Ama iste patron gelir sunu yap bunu yap der, ben stajdayken bin tur sey isterdi benden, angarya isler... Izin vermez, bazen cumartesi bile cagirirdi. . Fobi var bende fobi...

Orijinalden alıntı: Onlyheves

Arkadaşlar merhaba ben şimdi uygulamamı yayınladım şükür fakat play store'da göremiyorum. Bir kısayol benzeri birşey de yok. Yayında gözüküyor fakat storeda bulamıyorum

geç indexleniyo
  • saglam gelistiriciler gene 4bin filan almasi lazim. ozellikle ios da bu biraz daha iyi ucretleri. zaten yavastan objective c ye de adim atmaya basladim sirkette daha degerli olmak icin hem de kendim icin en basta.

mesela gecen hafta 1500 liralik is aldim onu yapiyorum herhalde 2 haftada teslim etmis olacagim. bunlar da esktra isler iste. ya mobilci adam her turlu parasini kazanir. kapitalizm i sevmem ama bu yonunden cok iyidir. kafayi kullanan her turlu iyi para kazanir.

quote:

Arkadaşlar merhaba ben şimdi uygulamamı yayınladım şükür fakat play store'da göremiyorum. Bir kısayol benzeri birşey de yok. Yayında gözüküyor fakat storeda bulamıyorum

geç indexleniyo

Yaklaşık ne kadar sürer hocam?

saglam gelistiriciler gene 4bin filan almasi lazim. ozellikle ios da bu biraz daha iyi ucretleri. zaten yavastan objective c ye de adim atmaya basladim sirkette daha degerli olmak icin hem de kendim icin en basta.

mesela gecen hafta 1500 liralik is aldim onu yapiyorum herhalde 2 haftada teslim etmis olacagim. bunlar da esktra isler iste. ya mobilci adam her turlu parasini kazanir. kapitalizm i sevmem ama bu yonunden cok iyidir. kafayi kullanan her turlu iyi para kazanir.

Iyi gene haberimiz olsun, birgun sirket yollari gozukurse, ortalama maaslar ne kadar bilelim

@Onlyheves
    uygulaman ne hocam merak ettim ?

quote:

quote:

geç indexleniyo

kendi uygulamani hemen gorebilirsin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.fingerprint

Koyu yere, kendi uygulamanin tam paket adini yaz.

quote:

quote:

quote:

geç indexleniyo

kendi uygulamani hemen gorebilirsin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mt.android.fingerprint

Koyu yere, kendi uygulamanin tam paket adini yaz.

Hocam peki appinventor ile yaptıysak nasıl göreceğiz?

@zirve011 Sesli İngilizce alfabe yaptım hocam

quote:

quote:

geç indexleniyo

Markete dusmesi ik saat buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Appinventor hic kullanmadim, proje yaratirken paket adi girmedinmi ?

Yayınlandı hocam hemen :D nasıl oldu anlamadım. Fakat Euro cinsinden fiyat yazmam gerekiyor, dolara kendisi otomatik çeviriyor. Çevirince de bir türlü 0,99 doları tutturamadım

quote:

Yayınlandı hocam hemen :D nasıl oldu anlamadım. Fakat Euro cinsinden fiyat yazmam gerekiyor, dolara kendisi otomatik çeviriyor. Çevirince de bir türlü 0,99 doları tutturamadım

Yahu parayla satilir mi hic app ? Heleki senin gibi yeni bir yazilimci icin.

quote:

quote:

Yahu parayla satilir mi hic app ? Heleki senin gibi yeni bir yazilimci icin.

Neden satmayayım? Alan alır almayan almaz. Etik kuralları mı var bu işin?

Kotu manada demedim, getirisi olmaz. Reklam siketleriyle reklam koyucaksin ki para yapsin. Cunku androidde para ile uygulama satimi cok dusuk, ancak oyunlara ve belli kalite seviyesini gecmis uygulamalara para oduyor kullanicilar.

quote:

Kotu manada demedim, getirisi olmaz. Reklam siketleriyle reklam koyucaksin ki para yapsin. Cunku androidde para ile uygulama satimi cok dusuk, ancak oyunlara ve belli kalite seviyesini gecmis uygulamalara para oduyor kullanicilar.

Yok hocam kötü manada anlamadım zaten bilmediğim bir şey mi var acaba diye sordum. Doğru diyorsun, gönül isterdi ki appinventor ile yapılan uygulamalara reklam konulabilsin ama malesef konulamıyor hocam. Ondan dolayı böyle yaptım bende. Yoksa en başta amacım reklam koymaktı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.