Şimdi Ara

Android Cihazınız ile Günde Minimum 10 TL Kazanç [Garanti] Androkazan (Ödeme Kanıtlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok kolay bir şekilde para kazandıran android uygulaması "AndroKazan" hakkında bilgiler vereceğim.

Uygulama bahsettiğim gibi Android Uygulaması,
    https://lh3.ggpht.com/RtYb7iiq1RIS4Enh6YCCoj_-sjYMJCUOJkKHVidhXGnZQmve7X3qFLZGTe__mxjdMX4=w300
    Google Play Store Sayfası : İndir
    Kayıt Sayfası : kayıt ol

Uygulama android 4.0 ve üzeri sistemlerde kullanılabilir. Cihazınız ile programa erişim sağladıktan sonra üye kodu bölümüne kayıt oldugunuz kullanıcı adınızı yazacaksınız.

androkazan ekran görüntüsü
    https://lh6.ggpht.com/9pe1lBVg7MNTc_LjhrjwDTfL5f979FUdUDrIwNm3ZJJx9tRytkelyotl_PJyBbZoEYc=h310

AndroKazan Hakkında
    Telefonunuzdan Para Kazanmak için en iyi yol!Sadece telefonu gece sarja koyup sabaha kadar çalıştırsanız aylık 500TL kazanabilirsiniz.
    Uygulama herşeyi otomatik olarak yapmakta ve 3G bağlantınızı Kullanarak arkaplanda websitelerini ziyaret etmektedir.Uygulama Sizi rahatsız edecek uygulama/reklam/ses/pop-up gibi materyeller sunmayacak ve kurmayacaktır. Yapmanız Gereken sadece uygulamayı açmak ve kullanıcı adınızı girmek.

AndroKazan Nasıl Çalışır? Bana Bir Zarar Verir mi?
    AndroKazan'ın çalışma prensibi uygulama başlatıldıktan sonra arkaplanda web sayfalarını ziyaret eder, ve size Bugünki Tıklanan kısmında o gün ne kadar tıklama "Web Sayfası" Ziyareti yaptıgınız gösterir.Toplam Tıklama Miktarınıza göre hesabınızda TL'leriniz birikir belirlenen zamanlarda paranız hesabınıza yatırılır.

NOT: AndroKazan internet erişimi gerektirmektedir, yalnız WI-FI (Kablosuz İnternet) ile çalışmamakta GSM hattınızın size sunduğu 3G üzerinden çalışabilmektedir.Herhangi bi internet paketi yaptıktan sonra AndroKazan'ı kullanıp sizde kazanmaya başlayabilirsiniz
    DİKKAT: bu program arkaplanda internet bağlantınızı kullandığı için normalden daha fazla şarj tüketimine sahip olur.
    [+] Birden Fazla Telefonda Tek Kullanıcı Adı yazmak Kazancı ARTIRIR !
    [+] 1000 TIK --> 5 TL

~~ Sıkça Sorulan Sorular ~~
    Uygulamanın telefonumda yaptığı işlemler nelerdir?
    Uygulama cihazın internet bağlantısını kullanarak websitelerini ziyaret etmekte ve dolaşmaktadır.
    Uygulama bize neden para veriyor?
    Gezilen internet sitelerinden aldığımız ücreti size paylaştırıyoruz.
    Bu sistem gibi başka sistemler var mıdır?
    Bizim çalışma sistemimizi link kısaltarak para kazandıran sistemlere yada reklam gösterip para veren sistemlere benzetebilirsiniz, fakat bizimki tamamen mobilde çalışmaktadır..
    Sistemin herhangi bir riski var mıdır?
    Sizin tarafınızdan herhangi bir riski yoktur.çeşitli uygulamalar gibi bilgilerinizi almaz.
    Uygulamayı WIFI ile kullanabilir miyim?
    Şuanlık malesef hayır.
    Uygulamayı IOS(iPhone/iPad)'da kullanabilir miyim?
    Şuanlık malesef hayır.
    Internetim kotalı bunu limitleme şansım var mı?
    Bizim uygulamamız üstünden malesef hayır. fakat telefonun mobil internet erişmini kısıtlayabilirsiniz, bu konuda ayrıntı bilgi için google.com.tr
    Ayda en fazla kaç para kazanabilirim?
    Internet hızınıza bağlı olarak değişebilir fakat yaptığımız testlerde gördükki Mobil internet ile 15 saniyede siteyi ziyaret ediyor. Bu da full çalışır şekilde günde 5700 ve aylık 170bin tıklama ile 850TL kazanırsınız, Unutmayın Sistem Açık kaldığı sürece panelinizdeki yazan paralar KESINLIKLE ODENECEKTIR.
    Kullanım Tavsiyeniz nedir?
    Her operatorde bulunan "limitsiz" paketleri üstünden kullanmanızı ve gece yatarken telefon sarjda iken programı çalıştırmanızı öneriyoruz, böylelikle yatarak para kazanabilir, gün içinde şarj sorunu yaşamassınız ###########################################
    PANEL GÜNCELLEME VE ÖDEME YÖNTEMİ DUYURUSU
    [+] Kullanıcı Paneli Güncellendi Artık Kazandığınız ve Ödeme Aldığınız tutarı görebiliyorsunuz, Bilgilerinizi Güncelleştirebiliyorsunuz.
    [+] Misli Hesabı olmayan kullanıcılarımız PAYPAL maillerini misli alanına yazarak paypal ile ödemelerini alabilirler !

[+] Yıl Başına Kadar ödeme limiti 10TL'ye Çekildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SizophreniC -- 10 Aralık 2013; 3:12:35 >

• Bu linkten de kaydolabilirsiniz.
    http://androkazan.com/hesabim/yenikayit.php?ref=qazrfv

Wifi üzerinden çalışsaydı denerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için mümkün değil. Program sürekli 3g restart yaparak cihazın ip değiştirmesine sebep oluyor. Wifi de bu durum söz konusu değil.
  • Bu arada ölçüm bilgilerimi de paylaşmak istiyorum. Bir gecede 8 tl kazanç gördüm ve bu kazanç için 140 mb kota harcadım. Tabi diğer uygulamalarımda internetimi tüketiyor o yüzden daha düşük bir miktar harcadıgını düşünebiliriz. haftalık 1 Gb internet paketinin 9 TL olduğunu düşünürsek bir pakette 50 TL net kazanç elde ediliyor.

Uygulamanın çalışma hızı 3g hızı ile doğru orantılıdır. Dakika ortala 2-3 tık yapıyor. Ancak coğrafi konum şartları etkili olabiliyor.

İyi kazançlar. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz soruları konu altına yazınız.
  • denedim gayat guzel calisiyor 4 gb paket aldim zaten alasim vardi programda bahane oldu bol kazanclar

• quote:

Orijinalden alıntı: vatansever1934

denedim gayat guzel calisiyor 4 gb paket aldim zaten alasim vardi programda bahane oldu bol kazanclar

Her gece telefonu şarja takın ve uygulamayı açık bırakın ve keyfinize bakın :) Bu arada 4 gb paket ile yapacağınız kar ortalama 200-220 tl arasıdır. Telefonunuzun kullanım kotasını sabitlemeyi unutmayın ki kazalar yaşanmasın.

İyi kazançlar :)
  • Ve ilk ödememi aldım. Sizlere de nasip olur umarım...

Android Cihazınız ile Günde Minimum 10 TL Kazanç [Garanti] Androkazan (Ödeme Kanıtlı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyelik alimi kapali yalniz

• evet uye alimi kapali acolirsa deneyebiliriz

• Adminler tarafından her zaman siliniyor hala devam ediyorsunuz konuyu paylaşmaya akıl var mantık var

• Site kapanmış

• adminler tarafından devamlı siliniyor ve banlanıyor. var demek ki bi bildikleri deyip uzak duruyorum. zaten zerre güven vermiyor.
  • iyi bir fikirdi denemeye değer, lakin uygulama kapatılmış...sanırım bi bit yeniği var =)
  • açıkçası pek güvenmiyorum.
  • Uygulama bakıma alındı update ile birlikte gelecek. Güvenmeyen arkadaşlar girmesin zorla sokmuyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayildirim16

iyi bir fikirdi denemeye değer, lakin uygulama kapatılmış...sanırım bi bit yeniği var =)

Mesele bit yeniği değil usta sistem yeni olduğu için açıkları mevcut uygulama yöneticileri uygulamayı bakıma aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

evet uye alimi kapali acolirsa deneyebiliriz

Uygulama bakıma alındı arkadaşlar açıkları mevcut. Sistem aktif edildiğinde haberdar ederim sizleri de
  • İos?

• programda yeni versiyonu yükleyin diyor ama marketteki yeni değil.
  • Hi Guy kullanıcısına yanıt
    Maalesef İos hizmeti vermiyorlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.