Şimdi Ara

Android 2.3 gingerbread Virus buldum sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Android Surumu:2.3.4 Gingerbread
    Beyler Az once internetten bir uygulama yukledim,Uygulamada bir gariplik oldugunu sezmistim.Cihaza tam erisim istiyordu ayrica Birsuru gereksiz izin ve Cihaz Yoneticisi izini istedi benden.(ekstradan grafik kartina tam izin istedi) neyse verdim izini buna Cihazin bellegine cont.apk adinda uygulama yuklendigini farkettim farkli adi olan ama kimligi ayni olan .apk uzantili bir dosya bu neyse takmadim ben internette dolasirken menu tusuna bastigimda touchWİZ ana ekrani (twBaslatici (launcher)) cikmasi gerekirken Saat ekrani cikiyordu geri tusunu basinca ise en son sayfaya geri donuyordum. ayarlardan uygulama izinleri filan baslatmama ragmen olmadi anca rama reset atinca launchere donuyordu. oda 3-4 saniyede tekrar saat ekranina donuyordu.
    Cihaza Reset atarak kurtuldum anca tabi resimler filan gitti.
    daga detayli olarak yarin anlatabilirim "cont.apk" "left4.apk" kimlikli dosyalara dikkat edin ne olur ne olmaz Cihaz yonetici izini isterse kabul etmeyin sonra saat ile basbasa kalirsiniz
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 15 Aralık 2014; 23:47:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.