Şimdi Ara

Android 12'nin dinamik renk temaları Android 13'te de sunulacak: 4 yeni tema seçeneği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android 12'nin dinamik renk temaları Android 13'te de sunulacak: 4 yeni tema seçeneği geliyor



    Kod adı Tiramisu olan Android 13'e dair bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce daha iyi kaynak yönetimi sağlayacağı, kilit ekranında saatin düzenini değiştirmeyi mümkün kılacağı, her uygulama için farklı dilleri seçmeyi sağlayacağı ve Bluetooth LE Audio'yu destekleyeceği ortaya çıkan Adnroid işletim sisteminin yeni sürümüyle alakalı son olarak Google'ın dinamik tema sistemi için yeni renk kombinasyonlarını geliştirdiği ortaya çıkarıldı.



    Android 13'le de dinamik temalar gelecek



    İlk olarak Android Police tarafından paylaşılan bilgilere göre Google'ın şu anda Android 13'te yer vereceği dinamik tema için toplam dört renk şeması üzerinde çalıştığı görülüyor.



    Arayüz öğelerinin tonlarını mevcut duvar kağıdının renklerine uyacak şekilde ayarlayan dinamik renk temaları ilk olarak Android 12'yle birlikte sunulmuştu ve yalnızca Pixel telefonlarda kullanılabiliyordu ancak geçtiğimiz Kasım ayında bu özelliğin 15 farklı akıllı telefon üreticisi için de kullanıma sunulacağı ortaya çıkmıştı.



    Ayrıca Bkz.Apple, kullanıcıları iOS 15'e geçmeye zorluyor



    Yeni dinamik temalar, Android 12'yle sunulan temalara göre kullanıcı kişiselleştirmeleri için daha fazla seçenek sunacak. Aktif olarak geliştirilme aşamasında olan bu seçenekleri Google, kullanıcılara sunulmadan önce değiştirilebilir.




    Kaynak:https://hothardware.com/news/look-at-android-13-dynamic-themes-and-notifications







  • çinli telefonlarda var zaten

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.