Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelaMonte -- 26 Aralık 2022; 21:54:20 >

• andrew tate kral adamdı

küreselciler bu tip kişileri sosyal medyada barındırmıyor

tüm yeni nesil feminen , ezik , kolay kontrol edilen bireyler olsun istiyorlar.

Sahip çıkmamız gerek böyle kişilere

• adam sonuna kadar haklı her dediğinin altına imzamı da atarım. biz bunları kadınlara karşı söylediğimiz de ezik özgüvensiz kadın düşmanı incel ilan ediliyoruz. ya arkadaş bu tÜrk redpill sayfaları bile kadınların istediği erkekleri tercih edebileceğini söylüyolar işte zengin uzun boylun yakışıklı erkek felan. e sen böyle dersen her konuda kadını haklı görürsen sen redpill değil blue pill vermiş olursun direk simpsin sen başka bir şey değil. bir tane redpill dersi verdiğini zanneden youtube kanalı vardı ayrılık acısı isminde. amk herifle tartışmaya başladım işte erkekler istediğini seçemiyor ama kadın seçebiliyor kadının dengi olmayan erkeği arzulaması bilmem ne diye sonra işte kendi hemcinsinizi bile dış görünüşe göre ezip rekabet yaratıyosunuz dedim hop bana direk incel damgasını yapıştırdı. kadınların istediğini tercih etmesinde özgür olduğunu benim bir kız bulabilmem için aylık 15k dan üstün maaş çok geniş bir sosyal çevre ve enstrüman çalıp sahneye çıkmam gerektiğini söyledi. ulan ben bir kadın için niye bu kadar zahmete giriyorum ben böyle olsam kusura bakm a da victoria secret güzeli olan bir kızın aşağısında kız tercih etmem ama yok şişkoyu bile beğenmek zorundaymışım. pezevenge bak la. bunlar redpill değil simpliği öğretiyor

• Faydalı konu

• Alex jones 1 andrew tate 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birilerinin müridi olmak istiyorsanız olun da, müridi olduğunuz adam şöyle biri onu bilin en azından

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

ben jeff hardy geri döndüm artık siem pank yok cef hardi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Andrew Tate idol gören insanlara acıyorum yazık size

• sangoro kullanıcısına yanıt

%99 eminim ya şişkosundur yada bir deri bir kemiksindir. Eğer spor yapıp disiplinli biri olmana rağmen bunu yazıyorsan nedenini tartışmak isterim. Diğer türlü nedeni belli zaten  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 14 Ekim 2022; 14:41:40 >
  • BelaMonte B kullanıcısına yanıt

Cinsiyetim yüzünden niye egoist olayım bunun kadar saçma bir şey var mı? Dünyanın yüzde 50'sinin çaba harcamadan random sahip olduğu bir şey. Egon o egonun altını dolduracak, yeteneğin, özelliğin, bilgi birikimin varsa normal bir şey. Yoksa adama bakıyorsun egoist olabilmesi için hiçbir özelliği yok, ne oluyor bunlar biliyor musun? O sokakta gördüğün kabadayı, keko, maganda ayılar işte.

Erkekseniz biraz egoist olmanız gerek kadar saçma şey duymadım. Tarih boyunca erkeklerin hep çok küçük bir dilimi o sıfatı hakedecek şeyler yaptı, çoğunun açlıktan ağzı kokuyordu, köleydi köle. Hala çoğumuz köleyiz, sizin o egoya sahip olma hakkınız yok.

Andrew Tate dediğin adam yarın iflas etse bir tane övülecek özelliği kalmayacak sıradan insanın teki, para görmüş görgüsüzün teki işte.

Sen ve Andrew Tate gibiler şunu diyor aslında, "Ben değersiz biri olsam da, tüm varlığım işverenlerimin ellerinde bile olsa, duygularımın, paranın ve benzeri birçok şeyin kölesi olsam da, kendi fikirlerim olmayıp ağzı biraz laf yapan boş adamların peşine takılsam ve tüm görüşlerim o adamın görüşleri olsa da, benim gibi 4 milyar tane daha erkek olsa ve ölsem dünyada hiçbir şey değişmeyecek olsa bile her alanda kendi alanının en iyisi olmuş, yıllarca çalışmış didinmiş insanlarla kendimi bir görmeliyim, küstahlık ve kibirlilik yapmalıyım her ne kadar bunları yapmak için elimde hiçbir şey olmasa bile."

Bir arkadaşım var, adamın iq'su 100'ün üstünde değil, düşünmeyi bile bilmez (yıllar önce lisedeyken kimya dersinde hoca alkolleri anlatırken sinirlenmişti sen düşün) konuşmayı geçtim. Sen diyorsun ki bu adam egoist olsun. Muhteşem felsefeymiş.

Düşünsene sen 6 yıldır gitar çalıyorsun, hayatında eline müzik aleti almamış, dinlediği en sanatsal şey gostoso, uzi falan olan adam ben 2 seneye bunu senden daha iyi çalarım diyor.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt

Bugattin ne renk  puhahahahahahhaha kendin öyle olduğun için beni öyle sanma

Redpill morukk  

• Sosyal medyada en çok susturulan 2 kişiye bakalım: Donald Trump ve Andrew Tate.

Ortak noktaları matrixten çıkmış, maskülen ve sağcı tipler olmaları.

O halde gerçek bir erkeğin yol haritası bellidir:

Ağırlık kaldır, para kazan, aşırı sağı destekle, dejenerelere gül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 14 Ekim 2022; 15:57:33 >

Ben Andrew Tate'i savundum.

Bir daha dejenere olduğumu iddia etmezsen iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Pardon Micheal elim kaydı o yüzden etiketledim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelaMonte -- 14 Ekim 2022; 16:19:3 >

Ben ya da başka biri sana o adamın saçmaladığı bir ton video sunsak bile sen eğip büküp haklı çıkarmaya çalışacaksın. Kendine mürit toplayan ilk adam değil Andrew Tate, daha önce deneyim ettim ben bunları. Gym, kas , 31 tayfasından bir arkadaşım var, bunla oda arkadaşıyken takip ettiği adamların ne mal insanlar olduğunu söylüyordum, karşı vermiyor, veremiyordu ama devam da ediyordu müritlik yapmaya.

Radikal takılıp kitlesini nefret etmeye yöneltecek bir obje, kitle bulan herkes popüler olur her devirde. Popüler olmayı geçtim peygamber olarak görülüyor adamlar, ben eminim Andrew Tate kitlesine adamın bariz saçmaladığı yerleri göstersem bile hepsine kulp bulacaklar, adamlar inandıkları kişinin hata yapabileceğine inanmıyorlar böyle akıl almaz bir şey olabilir mi?

İşin aslı kimseyi müritliğinden döndürmek değil amacım. Hele internette gerçekte olduğu gibi yanlışlarını yüzlerine vurduğumda sessiz kalmalarını göremediğim için insanların hiç motive olamıyorum.

Baksana adam Trump müridi olmuş mesela yukarıda. Epstein'in kankası Trump. Şimdi bu adam böyle bir şerefsizliği görmezden gelip hala Trumpçılık yapmaya devam ediyorsa ben bu adamı hangi mantıklı argümanla fikrini değiştirmeye ikna edebilirim?

• Erkeklerin uyanması lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.