Şimdi Ara

Andre Ayew Gerekli miydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dirar,alper ve valbuena varken tek sağ kanatla oynayan bir takımın kanat alamsı doğru mu? Bu paraya daha acil olan kaleci 8 numara stoper hatta forvet ve sol ve sağ bek alsak daha iyi olmazmıydı?

Not:Kesinlikle Ayew kötü demiyorum ama daha acil yerler varken neden Ayew
    Not2: Bilen varsa Avrupa Ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayewin fizik durumu fiyasko yoksa sag ve sol bek oynayabilecek yetenegi vardı marsilyadayken.Adam tank gibiydi şimdi Issiar dia ile popo büyütme olimpiyatlarına katılıyorlar heralde.
  • Gram gerekli değildi geldiğindede söyledim dümdüz bir oyuncu gittiği her takımda böyle oynuyor Atıf Ayew'i donunda sallar net aksini iddia eden Ayew'i Mbappe sanan tipler Ayew'in yıllardır oyun tarzı bu hiç bir özelliği yok sadece kafa toplarına iyi sıçrıyor ve biraz fazla koşuyor ve çok ünlü bir eski futbolcu'nun kuzeniydi Ayew kardeşler olarak onun ekmeğini yiyolar dümdüz futbolcu zaten hepimiz gördük maçlarda aksini iddia edicek bir şeyde yok.
  • Bize sağ kanat lazımdı ama Ayew oynadığı maçlar ile hayal kırıklığı yarattı. Şu hali ile Ayew yerine Dirar Atıf oynasın daha iyi. İnş kendini toplar yoksa gitti paralar

• Ayew comollinin ahbap transferi anladığım kadarıyla. İyi bir ayew iş yapardı ama futbol olarak bitik görüntü verdi şu birkaç maçta.

Meşhur 100 kişilik listenin en tepesinde gibi görünüyor comolli ilk gün kendisini aradığına göre. Ayewin 1. sırada olduğu listeden ne hayır gelir orasını kendinize sorun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 21 Ağustos 2018; 14:25:24 >
  • Ekstra bir şey katmayacak. Boşuna kiralandı. Alper, Atıf da benzer katkıları verebilirdi diyorum. Ama belli de olmaz. Güçlü bir adam. Fakat Barış'ın pasına falan vurduğu toplar komikti yani.
  • Zamanla düzelir sanki herkes iyide bir ayew kötü .

• Gerekli değildi bence. Maliyet açısından biraz fazla oldu. Ama kiralanabilecek 3-5 adam varsa ve en iyisi Ayew ise o zaman anlarım.

• eleştirmek için henüz erken en az 1 ay zaman verilmeli

• Şimdilik değildi gibi gözüküyor ama 1-2 hafta daha izleyelim.
  • sol kanatta oynasa bir de öyle izlesek yorum yapabilicem.
  • Uyum sorunu aşıldıktan 2 hafta sonra kesin konuşabiliriz. Geçen sene West Ham'da birkaç kere izledim ama çok iyi oynamadı. Umarım bizde aynı şey yaşanmaz da nokta transfer deriz.
  • İhtiyaç olarak bir açık oyuncusuna ihtiyacımız vardı çünkü Dirar'dan hiç kimse memnun değildi oradaki sorun ortadaydı.Ama oyuncu olarak Ayew tipi bir adam yerine daha hızlı,adam geçebilen bir oyuncu alsak daha iyi olurdu gibime geliyor.Ama ben Ayew'in form tuttuktan sonra faydalı olacağına inanıyorum.
  • gazoz olma efsane ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

gazoz olma efsane ol

• Totem konusu açılmış ve kimse şunu atmamış. Neyse gerekeni biz yapalım

Andre Ayew Gerekli miydi?

• André Ayew Pelé

bence uzun süreli bir sakatlık geçirmiş olmalı. bu yüzden kısa sürede başarılı olacağını sanmıyorum. form tutana kadar da ilk devre biter.
  • 3 maçlık izlememe göre ağır kalıyor. Bize daha hareketli içe katedebilen bir adam lazimdi rodriges veya visca tarzı. Umarim toparlar şu anki hali hayal kırıklığı.

• Kendisine gelecektir birkaç haftaya. Atıfla kıyaslayanlara bir yerimle gülüyorum, ama onyekuru veya bolasie yi tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Ekstra bir şey katmayacak. Boşuna kiralandı. Alper, Atıf da benzer katkıları verebilirdi diyorum. Ama belli de olmaz. Güçlü bir adam. Fakat Barış'ın pasına falan vurduğu toplar komikti yani.
    atıf sakat olmasaydı ilk onbirde banko oynardı. bu adamın katkısını küçümseyenleri anlayabiliyorum. ismi ayew değil sadece. yorumuna da aynen katılıyorum. aha işte bir sakat futbolcu daha geliyor bize.. fenerbahçe hastanesi olduk.. iyileştirip göndereceğiz adamları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.