Şimdi Ara

Anavarza Bal Sağlık Ürünü 3 AL 2 ÖDE kargo ücretsiz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

Sahurda bal yemek kan şeker değerlerini allak bullak eder, iftarı zor edersiniz. Az biraz insan fizyolojisini bilen, aşırı şekerli ürünlerden, özellikle sahurda uzak durmalı. "Ben yıllardır yerim, birşey olmuyor"cular yesin, birşey olacağı günlerin altyapısını hazırlıyorsunuz

Sildenafil ise hiç te masum bir madde değil, karaciğerinizi elinize alabilirsiniz

Sildenafil, sertleşme bozukluğu, pulmoner arteriyal hipertansiyon ve yüksek irtifa pulmoner ödemini tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Bu durumları, kan damarlarını gevşeterek tedavi eder. İlacın yan etkileri baş ağrısı, baş dönmesi, bulanık görüş ve düşük kan basıncını (tansiyonu) içerebilir. Kalp hastalığı, karaciğer işlev bozukluğu veya böbrek hasarı olan hastalar ilacı kullanırken dikkatli olmalıdırlar çünkü ciddi yan etkiler yaşayabilirler.

Sidenafilin aksiyon mekanizması, genelde hücreler içinde çeşitli reaksiyonları hızlandıran fosfodiesteraz adlı enzimini engellemektir. Bu enzim engellendiğinde niktrik oksit adındaki kimyasal türün seviyeleri artar. Bu kimyasal vücudun çeşitli bölgelerindeki kan damarlarının rahatlamasına destek olur.

Büyük bir ilaç firması sildenafili başlangıçta yüksek tansiyonu tedavi etmek için geliştirdi. İlaç klinik deneylerde test edildiğinde bazı erkek hastalar ilginç bir yan etki bildirdi. Penil ereksiyonların sıklığında ve kuvvetinde artış yaşadılar. Firma, ilacı sertleşme bozukluğu tedavisi olarak test etmeye karar verdi ve sonunda o amaçla ünlü bir isimle piyasaya sürdü.

Sildenafilin esas kullanımı sertleşme bozukluğu olan hastaları tedavi etmektir. Erkekler ilacı arzulanan cinsel ilişki zamanından 30 dakika ila 4 saat önce alabilirler. İlaç, penise kan dolaşımını artırarak çalışır.

Sildenafilin başka bir kullanımı pulmoner arteriyal hipertansiyon adı verilen durumla tedavi etmektir. Bu hastalığı olan kişiler akciğerlerde kan dolaşımı eksikliğinden mustaripteriler, yorgunluk ve nefes darlığı gibi sorunlar yaşarlar. Bazı hastalarda, ilaç almak akciğerlerin aldığı kan miktarını artırabilir ve hastalar daha az belirtiler yaşar. Pulmoner arteriyal hipertansiyonu tedavi etmek için kullanıldığında ilacın marka adı değişir.

Yakın zamanda, bazı araştırmacılar sildenafilin, yüksek irtifaya çıkan bazı kişilerin akciğerlerinde sıvı toplanmasına yol açan durumdan, yüksek irtifa pulmoner ödemi olan hastaların tedavisinde de etkili olabileceğini ileri sürdüler. Hastalık irtifa hastalığının ciddi bir biçimi olarak düşünülebilir. Farklı araştırmacılar yüksek irtifa pulmoner ödemini tedavi etmek için bu ilacı kullandılar, ayrıca bu durumu önlemek için de ilacı verdiler.

Sildenafilin yan etkileri baş ağrısı, yüz kızarması, baş dönmesi, bulanık görüş ve karın ağrısı olabilir. İlaç, göğüs ağrısını tedavi etmek için kullanılan nitratlarla alınmamalıdır çünkü birleşim kan basıncında tehlikeli bir düşüşe neden olabilir. Dört saatten uzun süre ereksiyon yaşayan kişiler acil servise gitmelidirler çünkü bu durum penise zarar gelmesiyle sonuçlanabilir.

Birçok hasta sildenafili sorunsuz alabilse de bazı hastalar bu ilaçla tedavi için iyi adaylar değillerdir. Yakın zamanda kalp krizi ve inme geçirmiş hastalarda kullanılmamalıdır. Olağandışı düşük tansiyon, anormal karaciğer işlevi veya böbrek hasarı gibi altta yatan durumlar hastaların şiddetli yan etki riskini artırabilir ve ilaç bu kişilerde dikkatle kullanılmalıdır.
    Hocam sildenadil nedir anlamadım bu bal karışımlarında mı var? Ben 3 yaşındaki kızım için şu stamina yazandan alacaktım almayalım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Stamina balda Sildenafil var gibi yazmışsınız. Yazdıklarınız doğru lakin balda bu madde yoktur

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Viva hariç diğerlerini küçük çocuklara içirmek zor. Tadı ve kokusu pek hoş değil. Propolis doğası itibarı ile pek güzel kokmuyor. Ben çocukları birbirine düşürüp zorla içiriyorum. Özellikle Boğaz enfeksiyonu ve soğuk algınlığında faydası olduğunu düşünüyorum. Viva yı sağlıklı çocuklar üzerinde denemeyin. İçindeki arısütünden olsa gerek tepenizden indiremezsiniz bebeleri. Gereksiz bir enerji patlaması yaşatıyor.

• enes122 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yazılanları okudumda kafa karışıklığına gerek yok, internette bir araştırma yapın google a balda sildenafil diye yazın ve çıkan sonuçları bir inceleyin çıkan sonuçlar balda sildenafil denen maddenin olmadığını kanıtlıyor genelde bu maddenin çıktığı ürünlerin sahte olduğu zaten internette araştırırsanız yazıyor. Anavarza balda gıda mühendisleri mevcut, bu ürünler 70 ayrı mikroskobik detaylı testlerden geçiyor ve zaten bu test sonuçları açıkca tüketicilere sunuluyor. Ürünü alan varsa kutu arkasında ürünün parti numarası var anavarzabal.com adresinde bal analizi sekmesine tıklayarak aldığınız üründe hangi maddeler var yada yok hepsi açıkca raporda karşınıza çıkıyor. Aldığınız tüm ürünlerde bu rapor mevcut, bu raporun açıkca herkese görünür olması içinizi rahatlatabilir çünkü anavarza bal çalışanı olmayan binlerce gıda mühendisi veya doktor var , gidip birtanesine hocam bu ürünün içeriği bu sizce zararı var mıdır derseniz size yararı olacağını söyleyecektir. Bu ürün 220 gr ve içerisinde 100 gr arı sütü falan yok zaten olamazda asıl zararlı olan bu, üründe ki arı sütü polen ve propolis miktarlarını söyliyim ben size Anavarza stamina ürünü için krem bal 165 gr polen 20 gr , arı sütü 10 gr ve propolis de 5 gr olarak kutusu üzerinde yazıyor,gördüğünüz üzere belirli oranlarda ürünün içerisine yedirilmiş vaziyette arı sütü polen ve propolis mevcut bu zaten insan sağlığı için olması gereken yeterli bir değerdir. Sahur kısmına gelecek olursak daha önce sildenafil içeren bir ürün tüketen varsa bu konuda şikayet etmekte belki haklıdır, sabahın 3 ünde 1 tatlı kaşığı stamina size direnç mutlaka sağlayacaktır, düzenli tüketimden sonra arkadaşlar yorum yaparsa daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu ürün 1 yaşından büyük çocuklara gelişim için yedirilebiliyor ayrıca hiç bir sorun olmamaktadır. Bağışıklığı güçlendirmek için çocuğunuzu -15 derece suda bekletemeyeceğinize göre günde bir çay kaşığı stamina sizi ve çocuğunuzu üzmeyecektir. Ürünle ilgili örnek raporu aşağıda merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum.
    Rapordaki kalıntı analizlerde SİLDENADİN şeklinde bir madde göründüğü üzere bulunmuyor.

Anavarza Bal Sağlık Ürünü 3 AL 2 ÖDE kargo ücretsiz.

• Kestane balını çok seven ve ondan başka bal yemeyen biriyim. (Kestane balı biraz acı ve sert bir baldır, diğerleri bana reçel gibi geliyor.)

Sürekli bal aldığım tanıdıkta kestane balı bitince markette Anavarza Kestane balını gördüm ve çok sevindim. Hemen aldım.

450 gr kavanoza 45-50 lira gibi bir rakam verdim.

Eve gelip büyük bir hevesle kavanozu açtım ama....

Kestane diye çiçek balına 3-5 gr kestane balı ekleyip kavanozlamışlar. Kestane ile uzaktan yakından alakası yok...

Kavanozda kestane esanslı çiçek balı yazsaydınız da insanları kandırmasaydınız bari.

Olduğu gibi duruyor süs niyetyine...

Bundan sonra Anavarza altın satsa almam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat2000 -- 29 Mayıs 2018; 9:7:18 >
  • mat2000 kullanıcısına yanıt
    Bir balın rengine kokusuna tadına bakarak içinde kaç gr kestane var diye bakmak yanlış olur diye düşünüyorum. Bir balın hangi cins çiçeğe ait olduğunu saptamak için o ürüne polen analizi yapılması gerekmektedir, çünkü polen analizi yapılarak arı hangi çiçekten polen toplamış bunlar tanımlanmalı ve sayımı yapılmalıdır. Bilgim dahilinde size şu bilgiyi aktarabilirim; bir polen sonucu literatüre göre dominant %45'i geçen bitki o balın cinsini oluşturur, %45 olmasının sebebi arının tek bir bitkiden polen almamasıdır çünkü arı 3,5 km uzağa kadar seyahat edebiliyor yani buda demek oluyor ki her koloninin çevresinde 4000 hektarlık alan taramasından daha da fazlası... Bir arı günde 1500 kadar çiçeği ziyaret edebilir ve kendi ağırlığının yarısı kadar nektar toplayarak midesini doldurur. Kestane balı için anavarza balda yapılan analiz sonucuna göre kestane çiçeği balının polen sonucunu belirtmek isterim, not( bu polen analizini aradığınızda size de verirler.) %92,91 Kestane çiçeği, % 5,86 Keven çiçeği, % 0,50 ıhlamur çiçeği , % 0,29 diken bitkisidir. Bu sonuçlara göre % 45’i Kestane çiçeği geçtiği için gerçek bir kestane balı olduğu kanaatindeyim. Bu bilgilerin yeterli gelmemesi durumunda anavarza bal üretim merkezi ile görüşerek polen analizi konusunda daha detaylı bilgi alınabilir. Ayrıca bütün ballar farklılık gösterebilir çünkü ürünlerin serisi farklıdır nasıl seri numaraları farklıysa farklılıklar olabilir. Kestane balı için yapılan hasad; yaşanan iklime veya bitki örtüsüne göre farklılık gösterebilir. Anavarza Bal migros macro center carrefour metro gross gibi mağazalarda perakende de satılırken bu ürünlerin sizin tabir ettiğiniz düzeyde üretilebileceğini düşünmemekteyim.

• birde 600gram bala 74 tl vermek ne kadar mantıklı kilosu 120 tlye geliyor yaklaşık
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    piyasadaki fiyatına göre 3 adet ürün 110 TL ye gelirken, düzenli tüketenler için 74 TL mantıklı geliyor, zaten bilenlere iyi gelir bu kampanya.
  • merak edenler için kategorideki 3 çeşit balın içeriği şöyle

Stamina : krem bal 165 gr , Polen 20 gr , Arı sütü 10 gr , Propolis 5 gr

Viva: krem bal 170 gr, Polen 20 gr, Arı sütü 10 gr

Propolia: Krem Bal 194 gr, Propolis 6 gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 29 Mayıs 2018; 14:38:4 >
  • İsteyen olursa katran balı satıyorum 1kg 50 tl. Ispartadan geldi.

• Bugün sonmuş aldım bakalım.
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    hangisinden aldınız?
  • Staminalar geldi. 10 gün sonra çavuş ne durumda olur bilgi veririm.

• alliiris86 kullanıcısına yanıt
    3 ünden 1 er adet aldım.

Biraz önce kargoya verildiğine dair mail geldi çok hızlı oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 31 Mayıs 2018; 17:57:26 >
  • Viva ve propolia'nın tadı iğrenç ama stamina bayağı güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.