Bunlar eklenicem gün içerisinde Calısmalar devam ediyor.
Gelecek gelecek diyorsun da hiçbir şey gelmiyor, serveri bırakmayı düşünüyorum. GM'lerin oyuna girdiğini görmedim, zaten serverde adam yok. 10 kişiyle oyun oynuyoruz.
Aynen kardeşim çok doğru söylüyorsun. Oyunla çok ilgileniyorlarmış gibi bir hava oluşturmak için burayı up lıyorlar , arasırada tamam yapıyoruz falan diye yuvarlak cevaplar veriyorlar ama aslında kimsenin ilgilendiği falan yok. girdim bir char açtım sonra bazı aksaklıklar konusunda birşeyler sordum, cevap vermeyi bırak okuduklarını bile sanmıyorum. O yüzden de böyle eşşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalırsınız, 15- 20 kişi ile döner durursunuz. neymiş radyo dinliycekmişim, hah çok önemliydi, bende zaten hangi private de oynasam da radyo da dinlesem deyip duruyordum. Önce bir serverin asgari gereksinimlerini karşılayın fantazilere sonra bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: btyosa
quote:
Orijinalden alıntı: Drake_
quote:
Orijinalden alıntı: 0qre
Bunlar eklenicem gün içerisinde Calısmalar devam ediyor.
Gelecek gelecek diyorsun da hiçbir şey gelmiyor, serveri bırakmayı düşünüyorum. GM'lerin oyuna girdiğini görmedim, zaten serverde adam yok. 10 kişiyle oyun oynuyoruz.
Aynen kardeşim çok doğru söylüyorsun. Oyunla çok ilgileniyorlarmış gibi bir hava oluşturmak için burayı up lıyorlar , arasırada tamam yapıyoruz falan diye yuvarlak cevaplar veriyorlar ama aslında kimsenin ilgilendiği falan yok. girdim bir char açtım sonra bazı aksaklıklar konusunda birşeyler sordum, cevap vermeyi bırak okuduklarını bile sanmıyorum. O yüzden de böyle eşşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalırsınız, 15- 20 kişi ile döner durursunuz. neymiş radyo dinliycekmişim, hah çok önemliydi, bende zaten hangi private de oynasam da radyo da dinlesem deyip duruyordum. Önce bir serverin asgari gereksinimlerini karşılayın fantazilere sonra bakın.
Bugün patch gelmiş. Patch yüklerken heralde gelecek dedikleri yenilikler filan geldi diye düşündüm, oyuna girdim hiçbir şey yok. Sordum millete ne patchiydi bu diye, şeyimsonik (anladınız onu) bir avatar gelmiş.
Bazı serverler 7/24 canlı destek sunarken burada adamlar oyuna girmiyorlar.
quote:
Yeni media pk2 getırıoruz oyuna gece 1 gıbı calısmalar bıtıcek ve oyunda seslı konusma olucak karsınızdakı karakterlerle yeni gelen yenilik ile radio yayınından event yapıcalak oyun ıcersısındekı ıstek parcaların calımı yapıcalacak oyun ıcerısındende radıo baglantısı ıle muzık dınleye bıleceksınız bu ozellıkler sadece bızım sw de bulunmaktadır
1 hafta geçmiş üstünden gelmiş özellikler hehe anca lafta zaten.
UP
Oyun kalıtesı gercekten cok dustu bu sekılde fazla uzun sure ayakta kalamazsınız sureklı playerlara bır şeyler vaad edıyorsunuz ancak ortada hıcbır ıcraat yok bu sekılde bosuna zaman harcıyoruz arkadasların dedıgı gıbı oyunda 20 kısıden fazla ınsan yok onlarıda bızım guıld olusturuyor ve cogu bıraktı sw yı son kalan 3-5 kişide bizdik ve bızde ayrılmaya karar verdık kalan arkadaslara basarılar ..
Ben ve 3 arkadaşım oyunu bıraktık o kadar silk almıştım ama neyse ....
çoluk çocuk server kurunca böyle oluyor, değil mi sezercik?
UP
Server şu anda açıkmı?
quote:
Orijinalden alıntı: HarunKUTUCU
Server şu anda açıkmı?
100 kere dedim bırak şu salak serveri, hâlâ açık mı diyorsun.
Server suanda 100 cap ı acıktır bugün saat 16:00da 110 cap serverda acılıcaktır.
quote:
Server suanda 100 cap ı acıktır bugün saat 16:00da 110 cap serverda acılıcaktır.
saat 17.20 ama hla hiç birşey yok etrafta inşallah açılır 1-2 haftayaa
quote:
Hâlâ yalanlarınla upluyorsun ya şu konuyu, ne diyim sana ben. Sözde serverin sitesine GİRİLMİYOR sitesine!
En üç kağıtcı server sıralamasında 1 numara '' anatoliaonline''
UP
UP
UP
Oyunu indirdik tüm dosyalarıma virüs bulaştı neden acaba?