Elimde fazla bulunan ve sistem yükseltmelerden kalan parçaları satıyorum.
ANAKARTLAR:
1. JETWAY - P4MFU533--->478PİN anakart: Sorunlu. WinXP yükleyince bir süre sonra mavi ekrana düşüyor. Win98'de gayet güzel çalıştı. Hem SD hem DDR yuvalı. Sorununu bulamadım. Sadece 15 YTL BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
2. ASUS P4B-M---> 478PİN anakart. Herhangi bir sorunu yok. SDRam kullanır. 3 sdram slotu var. Denendi. Sorunsuz çalıştı. Sadece 35 YTL. BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
3. JETWAY - P4X400DBP---> DDR400 destekli bir 478 pin. Onboard ethernet var. Halen sistemimde kullanıyorum. Sorunsuz. Sadece 45 YTL. BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
1. LG 52X24X52 CD-WRİTER ---> 15 YTL 2. ASUS 52X CD ---> 10 YTL 3. FLOOPY: Biraz hırpalanmış. İkisini alana hediye. Veya parça alıp yanına koy diyene.
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Denizli içi elden diğer illere kargo vasıtasıyla teslim edilir. Kargo alıcıya aittir. Önce para sonra kargo şeklinde gönderilir. Pazarlık sünnettir. Abartmamak kaydıyla. Takas olabilir. Takas için ne teklif edeceğinize bağlı. Öncelik nakit. Pm lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.