Arkadaşlar bizim buralarda yıldırım çok düşer, benim başıma patladı bu yıldırım. Güç kaynağı olduğu için bilgisayar yanmadı ama enternet girişi yandı.
Şimdi arkadaşlar benim sormak istediğim şu; Bilgisayara wireless USB adapter aldım, ancak 54 Mbps hızı var, normalde hız bana yetiyor ancak video olsun, resim olsun upload hızı çok düşük oluyor.
Anlayacağınız yenibir ana kart almak istemiyorum, acaba enternet kartı dedikleri şey ile bu sorunu çözebilir miyim? Ayrıca her enternet kartı her ana karta uyarmı?
Son olarak bu yanan enternet girişi yerine bilgisayarın usb girişlerinden internete bağlanmamızmümkünmü? Modemden gelen sarı kabloyu bir ufak parça ile usb ye dönüştüren parçalar satılıyormu?
Teşekkürler.
memleket neresi?
wireless adaptor almışsınız,onlarda iyidir ama siz yavaş falan demişsiniz.nasıl yavaş ne kadar yavaş.internet sizin mi dışarıdan mı geliyor
bi tane ethernet kartı alabilirsiniz..uyum sağlar.yine eskisi gibi kablolu olarak bağlanırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
memleket neresi?
wireless adaptor almışsınız,onlarda iyidir ama siz yavaş falan demişsiniz.nasıl yavaş ne kadar yavaş.internet sizin mi dışarıdan mı geliyor
bi tane ethernet kartı alabilirsiniz..uyum sağlar.yine eskisi gibi kablolu olarak bağlanırsınız
Memleket rize, normal olarak internete bağlanma, siteleri dolaşma hızı kablolu ile aynı ancak upload hızı çok çok düşük. İlle para yağdıracağım yani :S Enternet kartının fiyatları ne kadar acaba?
Teşekkürler
Bunun dişi olanından varmıdır acaba. Yani ağ kablosunu usb ye çevirecekç