Şimdi Ara

anakartım ATI Radeon HD3650 destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci; Intel P4 3.00 GHz
    ram; 1 gb

512MB, ATI Radeon HD3650, AGP, DDR2, DVI-I almayı düşünüyorum. sistemim bunu destekler mi? oyunlarda nasıl bir performans alırım?

anakartın incelemesi;
    http://www.pclabs.com.tr/2004/04/14/asus-p4r800-v-ve-p4p800-vm-anakart-incelemeleri/

• destekler bütçe sıkıntın yoksa 4670 veya 3850 al derim bunlarda agp 8x sıfır veya 2. el kendin bilirsin ama agp de en iyi performansı bu kartlar verir.
  • AGP'de fazla açılıp gereksiz masraf yapmayın derim. P4 3.0 ile oyunlarla nalları diken bi işlemci.

Aynı işlemci ve ekran kartını kullanan biri olarak söylüyorum, 3650'den yukarısı o işlemciye fazla gelecektir.
  • arkadaşım ben de senin gibi agp sistem sahibiyim geçen hafta 100 tl ye sıfır 3650 aldım(eski kartım yandığı için zorunlu aldım) monitörüm sistem panelinde de yazar asus 24" vk246h modeli sistemlerimiz hemen hemen benzer sistemler bende 1.5 gb ram var seninkinden farklı olarak inanır mısın bilmem crysisi xpde aa kapalı orta seviye grafik ayarlarında 1920x1080 çözünürlükte 20 fps nin altına düşmeden akıcı bir şekilde oynayabiliyorum cod4 te aynı çözünürlükte aa ve af kapalı 25-30 fps akıcı, açtığım zaman aa yı af yi minumum 15 fps o halde bile çok akıcı oynanıyor oyunlar yalnız diğer arkadaşların da dediği gibi p4 işlemciye en fazla 3650 gider fazlası işlemcinin ekran kartına darboğaz yapmasına sebep olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

arkadaşım ben de senin gibi agp sistem sahibiyim geçen hafta 100 tl ye sıfır 3650 aldım(eski kartım yandığı için zorunlu aldım) monitörüm sistem panelinde de yazar asus 24" vk246h modeli sistemlerimiz hemen hemen benzer sistemler bende 1.5 gb ram var seninkinden farklı olarak inanır mısın bilmem crysisi xpde aa kapalı orta seviye grafik ayarlarında 1920x1080 çözünürlükte 20 fps nin altına düşmeden akıcı bir şekilde oynayabiliyorum cod4 te aynı çözünürlükte aa ve af kapalı 25-30 fps akıcı, açtığım zaman aa yı af yi minumum 15 fps o halde bile çok akıcı oynanıyor oyunlar yalnız diğer arkadaşların da dediği gibi p4 işlemciye en fazla 3650 gider fazlası işlemcinin ekran kartına darboğaz yapmasına sebep olur

GTA IV oynamak mümkünmü elinizdeki bilgisayarla?

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

arkadaşım ben de senin gibi agp sistem sahibiyim geçen hafta 100 tl ye sıfır 3650 aldım(eski kartım yandığı için zorunlu aldım) monitörüm sistem panelinde de yazar asus 24" vk246h modeli sistemlerimiz hemen hemen benzer sistemler bende 1.5 gb ram var seninkinden farklı olarak inanır mısın bilmem crysisi xpde aa kapalı orta seviye grafik ayarlarında 1920x1080 çözünürlükte 20 fps nin altına düşmeden akıcı bir şekilde oynayabiliyorum cod4 te aynı çözünürlükte aa ve af kapalı 25-30 fps akıcı, açtığım zaman aa yı af yi minumum 15 fps o halde bile çok akıcı oynanıyor oyunlar yalnız diğer arkadaşların da dediği gibi p4 işlemciye en fazla 3650 gider fazlası işlemcinin ekran kartına darboğaz yapmasına sebep olur

GTA IV oynamak mümkünmü elinizdeki bilgisayarla?

oynar ama 3000 serisi kart ve 1.5GB ramden fazla birşey beklememek lazım. en düşük ayarlarda kasar.
    2. el 3850 veya 4670 bakılabilir.

• gta 4 ü denemedim biliyorum sistemi baya zorlayan oyun hele ki benim sistem gibilerinin anasını ağlatacak oyun o yüzden oynamaya da niyetim yok yukarıda da yazdığım gibi crysiste max çözünürlük aa kapalı grafik detayları orta seviyede 20 fps nin altına düşmedim, warhead de orta seviye açayım dedim 10 fps de zorlandı düşük seviye yaptım grafik kalitesini aa kapalı 15-20 fps arasında gayet akıcı oynayabiliyorum söz konusu çözünürlük 1920*1080
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.