Şimdi Ara

Anakartı değişmeden Upgrade Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003 senesinde aldığım bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum. Ancak uygun parça bulabilirmiyim bilmiyorum. Öncelikli hedefim CPU ve RAM'i yenilemek. Sonra ekran kartına el atmak istiyorum.
    Anakartım http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1619 adresindeki model. Gigabyte GA-8PE800 modeli. Bu da türkçesi: http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8pe800.html
    Ram 1 gb olsun istiyorum ama hangi model nasıl uyar bilmiyorum.
    İşlemci de anakartıma galiba 3.0 ghz civarında P4 bi şey bir şey uyuyor. Ama yine de neyin uyup neyin uymayacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok minnettar kalacağım.
    Son olarak bir de çok pahalı olmayan zaten PCI'da galiba çok pahalı bir model yok, bir ekran kartı tavsiyesi eica ediyorum.
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae1907 -- 19 Haziran 2008; 0:09:42 >







  • arkadaşım şu anda kullandığınız sistem konfigürasyonu eski nesil sistem ve bu sisteme yatıracağınız para,paranızı dışarı atmaktan başka birşey olmaz,hazır nehalem arifesindeyken bence dişinizi sıkın bir kaç ay daha ondan sonra dual core,core 2 duo ihtiyacınıza ve bütçenize göre alırsınız,şimdilik bu sistemle idare edin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.