Şimdi Ara

anakarta ekran kart uyum problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyte marka GA-8IPE1000-G (rev. 4.x) model bir anakart aldım. ve üstündeki ekran kartı çok kötü bişey. aşağıdaki atinin 4650 ekran kartını almak istiyorum. acaba uyum sağlar mı ? ayrıca başka önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır daha iyi veya ati 3850 gibi ? ve son olarak gddr3 ve ddr2 çok fark eder mi ? p4 3.0 işlemci, gerçek 350 W güç kaynağım var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53669
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92530&ad=HiS-HD-4650-1-GB-(128bit)-AGP-8X-DDR3-Dual-DL-Ekran-Kartlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 19 Mayıs 2011; 2:33:18 >

• Ben de benzer bir sistem için araştırma yaptım. HD4650 iyi bir kart ama AGP ve de eski teknoloji bir sisteme o kadar yatırım yapmak bana gereksiz geldi.

P4 3.0 LGA 775 , 1.5GB DDR400 ama PSU düşük watlı bir sistem var üzerinde AGP FX5200 256 ekran kartı var. Ekran kartını değiştirmek için araştırma yaptım biraz. Birkaç seçenek var. Ya iyi bir ikinci el AGP ekran kartı bulup bir süre daha idare etmek ya da işlemci uyum sağlıyorsa PCI-e olan yeni nesil bir anakart ile PCI-e ekran kartı almak. Yeni de olabilir iyi durumda ikinci el de.

Ben saphire x1950, x1650, 7800gt modellerine baktım. Bunlar ikinci el ürünler.
  • işe yarar diyorsunuz ama değil mi ? birde son olarak aralarındaki farkı ve çıkardıkları gürültüler ne düzeyde çok ses yapıyor mu bu kartlar?
  • 4670 al
  • 4670 alıyım da hocam benim kart x8 senin dediğin x16 nasıl olacak bu iş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Acil-Ekran kartı-Anakart uyumu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.