|
Merhabalar, Aşağıdaki dönüştürücüyü MSI A320M-A PRO anakartda kullanan var mı? Çalışma ihtimali çok zayıf geliyor bana ama denemek de istiyorum. Bilgisi veya tahmini olan arkadaşlardan yardım rica ederim.... |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Merhabalar, Aşağıdaki dönüştürücüyü MSI A320M-A PRO anakartda kullanan var mı? Çalışma ihtimali çok zayıf geliyor bana ama denemek de istiyorum. Bilgisi veya tahmini olan arkadaşlardan yardım rica ederim.... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sorunsuz tak çalıştır olarak çalıştı. Sadece PC'yi kapatınca yanmaya devam ediyordu onu da BIOS'dan usb güç seçeneğini disable yapınca düzeldi. MSI mystic light ile de kontrol edilebiliyor. Giriş seviyesi anakartların nerdeyse hiçbirinde RGB ya da ARGB yok onun için bu güzel oldu. Bu sefer fakirler kazandı hahaha |
Hocam bu ürünü ben de almayı düşünüyordum herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? |
|
Gigabyte Vision RTX 3070 - AMD Ryzen 5 5600 - ASUS B550-F ROG STRIX - Crucial Ballistix 3600MHz C16 + GSkill Trident Z 3600MHz C14 - 500GB Kingston A2000 + 4TB Seagate Skyhawk + 2TB Samsung 980 Pro + 1TB WD BLUE SSD - Cooler Master MWE230V V2 600W Bronze - Corsair 4000D - Corsair LL120 - NZXT Kraken X53
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çalıştı mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|