Bildirim
Anakart USB 2.0 - 3 Pin Adreslenebilir ARGB Dönüştürücü
Mack Business X MCC-806 Laptop Sırt Çantası, Profesyonel Sırt Çantası, Kadınlar ve Erkekler için Bilgisayar Çantası, 15.6 inç Notebook Çantası, USB şarj bağlantılı, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2HF7DGY
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5v 500mah ile 8 tane argb led çalışır ancak.
Arduinodan anlıyorsanız yapabilirsiniz -
Sorunsuz tak çalıştır olarak çalıştı. Sadece PC'yi kapatınca yanmaya devam ediyordu onu da BIOS'dan usb güç seçeneğini disable yapınca düzeldi. MSI mystic light ile de kontrol edilebiliyor. Giriş seviyesi anakartların nerdeyse hiçbirinde RGB ya da ARGB yok onun için bu güzel oldu. Bu sefer fakirler kazandı hahaha
-
quote:
Orijinalden alıntı: sy1907Sorunsuz tak çalıştır olarak çalıştı. Sadece PC'yi kapatınca yanmaya devam ediyordu onu da BIOS'dan usb güç seçeneğini disable yapınca düzeldi. MSI mystic light ile de kontrol edilebiliyor. Giriş seviyesi anakartların nerdeyse hiçbirinde RGB ya da ARGB yok onun için bu güzel oldu. Bu sefer fakirler kazandı hahaha
Hocam bu ürünü ben de almayı düşünüyordum herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
-
Valla hocam sizden görüp aldım ben de. Benim anakart Z97 baya eski belki o sıkıntı yaratabilir gibi geliyor. Onun dışında ben de Mystic Light için aldım. Bakalım olur da çalışırsa benim anakartimda da bayram ederim valla :) -
Çalıştı mı
-
Yok hocam çalışmadi iade ettim ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X