GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 1,5V Dual Kit Ram AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci yukarıdaki ürünler birbiri ile uyumlu şekilde çalışırmı arkadaşlar??
anakart ı değiştirin derim iyi oc yapacaksanız ud3 alınmalı. yapmayacaksanız g46 alın msı ın. soğutucu yaprakları var en azından
quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy Çalışır çalışmasınada 16 gb ram ile ne yapacaksın ? Oyun için düşünüyorum ama sizce kaç gb almalıyım?
quote:Orijinalden alıntı: tns1 anakart ı değiştirin derim iyi oc yapacaksanız ud3 alınmalı. yapmayacaksanız g46 alın msı ın. soğutucu yaprakları var en azından OC düşünmüyorum dediğiniz kartı düşünebilirim
quote:Orijinalden alıntı: Deadwood quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy Çalışır çalışmasınada 16 gb ram ile ne yapacaksın ? Oyun için düşünüyorum ama sizce kaç gb almalıyım? Gskill 2x4gb 1866mhz yeterlidir. Render yapıyor musun bilmiyorum ama render alsan zaten kafadan 8350 seçmen lazım.
quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy quote:Orijinalden alıntı: Deadwood quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy Çalışır çalışmasınada 16 gb ram ile ne yapacaksın ? Oyun için düşünüyorum ama sizce kaç gb almalıyım? Gskill 2x4gb 1866mhz yeterlidir. Render yapıyor musun bilmiyorum ama render alsan zaten kafadan 8350 seçmen lazım. Hayır render yapmıyorum sadece oyun için alıcam
quote:Orijinalden alıntı: Deadwood quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy quote:Orijinalden alıntı: Deadwood quote:Orijinalden alıntı: TurkishCovboy Çalışır çalışmasınada 16 gb ram ile ne yapacaksın ? Oyun için düşünüyorum ama sizce kaç gb almalıyım? Gskill 2x4gb 1866mhz yeterlidir. Render yapıyor musun bilmiyorum ama render alsan zaten kafadan 8350 seçmen lazım. Hayır render yapmıyorum sadece oyun için alıcam O zaman dediğim ramleri seç.