Şimdi Ara

anakart, ram, ekran kartı alacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben DDR3 destekli bir anakart arıyorum fiyat aralıgı 50-170tl arası

4 gb ddr3 kingston bu anakarta uyum saglayabilecek bir ram,

ve birde minimum 1gb'lık bir ekran kartı. fiyat aralıgıda 50-170 tl arası.

çok fazla param yok en fazla verebilecegim para 250-350tl civarı. kafamda bir kaç şey var fakat sizlerede bir danışayım dedim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

oynayacagım oyunlar "battle field3. gta san andreas. black ops. modern war fare. pes.fifa." bu gibi oyunlar biliyorum bazıları çok yüksek gereksinim istiyor fakat ben orta seviyede

yada minimumda rahatça oynatabilecek bir sistem dizmeye çalışıyorum. şu an 2gb ram. gigabyte anakart. nvidia ge force 8400 gs 512mb ekran kartım var ve istedigim özelliklerde degil :) bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu fiyata tavsiye edebileceginiz parçalar nelerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa690 -- 19 Nisan 2013; 12:35:04 >

• anladığım kadarıyla işlemciyi değiştirmeyeceksin. bize işlemci marka modelini söylersen bizde soket yapısına göre sana bir anakart önerebiliriz.ayrıca hdd ide mi yoksa sata mı ve bunun gibi bazı ufak bilgileri daha bizimle paylaşırsan sağlıklı bir tavsiyede bulunabiliriz.
  • tüm bileşenlerin nedir? kasadaki powerda dahil. parçalar üzerinden öneride bulunalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.