Şimdi Ara

ANAKART + KASA tavsiyesi LÜTFEN YARDIM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AtesRuhu

Ya teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz :) dediğiniz gibi sistem toplayacağım ... cidden çok sağolun son olarak toparlamak istiyorum Şimdiki sistemim

Pegatron IPSX H61 ( işte miletin tabiriyle 50 tl lik çöp dedikleri için değiştiresim geliyordu ama 970 de darboğaz yapmassa değiştirmiyeceğim :) )
    i7 2600 3.40GHZ
    AMD HD radeon 6750 (tam iğrenç bir kart / Bf 4 gibi oyunları 1080 p de bile oynayamiyorum 1440x900 gibi ayarlarda birde lowda anca 40 fps aliyorum :( )
    8 GB 1333 mhz ram
    300 watlik small kasa

O zaman sisin dediğinizgibi şoyle yapacam bir bakarmısınız uyumsuzluk var mi

Pegatron H61
    i7 2600 3.40 GHZ
    GTX 970
    8 GB 1333 mhz ram
    650 watt mid corsair spec 2 (350 tl lik olan ) kasa

Şöyle bakınca verimsizlik enerji yetmeme veya darboğaz sorunu görünüyor mu acaba ?

PSU bu kasayı yeterli şekilde besler. Uyum sorunu çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    Tamam dediğiniz gibi toplayacağım birde bişe daha sorcam GTX 970 in hangi modelini onerirsiniz ? ( veya o fiyata daha iyi bir ürün alternatifiniz var midir ?
  • quote:

Tamam dediğiniz gibi toplayacağım birde bişe daha sorcam GTX 970 in hangi modelini onerirsiniz ? ( veya o fiyata daha iyi bir ürün alternatifiniz var midir ?

İnventusta Galax GTX 970 Ex OC Black Edition ekran kartı 1150 lira civarı onu alabilirsiniz. O fiyata o en iyisidir. Yalnız coil whine diye kronik bir sorunu vardır. Bunu göze alarak alın.

O sorunu daha once duymamıstum GTX 970 le ilgili mi yoksa galax black edition la mı ilgili bişe birde sorun ne oluyor acaba ?
  • Kasa ve psu ayri al. Kasa olarak corsair spec 2-3 modelleine bakabilirsin. Amd dusunursen msi 970 gaming anakart öneririm. Cünkü anakart ve islemciyi daha dusuk maliyete cikarabilirsin. Psu deyip gecme olabildigince iyisini almaya calis. Psu olarak xigmatek centauro guzel bir psu butcen dogrultusunda.

• freestyleminds kullanıcısına yanıt
    Ben Anakart sorun çıkarır mı diye düşünmüştüm de GTX 970 gibi ekran kartında ama sorun çıkarmıyacağımı soylediler Anakart : Pegatron IPSX H61 . ( biraz eski olunca gozum korktu )

Kasa ve PSU olarakda uğraşasim gelmedi ama şöyle set nasıl ?

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ_spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html
  • AtesRuhu A kullanıcısına yanıt
    Bu sorun ekran kartının belli bir fps sonrası düdüklü tencere gibi ötmesidir. Google'a GTX 970 Coil Whine yazarsanız youtube dan sesi dinleyebilirsiniz. Sizin için sorun teşkil etmiyorsa alabilirsiniz. Nispeten daha az ses çıkan modeller Asus strix ve Gigabyte G1 var.

ya aynen tam aha alacağım kart kesin rakipsiz efsane 970 demeye başlamiştim bu ses ne ya :( Düdüklü tencere sesi gibi harbiden hangi insan bu sesi hoşgoruyle karşılar ki , düşünemiyorum yani oyun oynarken kasadan oyle garip garip sesler geleceğini ( sen bu ses oldugu halde GTX 970 tavsiye edermsin ?
  • quote:

ya aynen tam aha alacağım kart kesin rakipsiz efsane 970 demeye başlamiştim bu ses ne ya :( Düdüklü tencere sesi gibi harbiden hangi insan bu sesi hoşgoruyle karşılar ki , düşünemiyorum yani oyun oynarken kasadan oyle garip garip sesler geleceğini ( sen bu ses oldugu halde GTX 970 tavsiye edermsin ?

Asus strix serisinde daha az ses çıkıyor. O kartı alabilirsiniz. Hala 970 almalısınız bence

hmm yani piyasanin sağlam kartı 970 diyorsunuz :) sese rağmen alınır neyse tamam o kartların seslerine fealn da bakayim bir asus felan çok rahatsiz edici değilse bakayım bir duruma -

birde şu kasanın güç kaynağının tam markesini nereden öğrenebilirim bazı tanıdıklar markaya dikket et dediler dandik bişe olmasin diyede markası vatanda goremedim siz biliyormusunuz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ_spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html ( güç kaynağı sağlam mı acaba ? kasa sağlam gorunuyorda )

• quote:

hmm yani piyasanin sağlam kartı 970 diyorsunuz :) sese rağmen alınır neyse tamam o kartların seslerine fealn da bakayim bir asus felan çok rahatsiz edici değilse bakayım bir duruma -

birde şu kasanın güç kaynağının tam markesini nereden öğrenebilirim bazı tanıdıklar markaya dikket et dediler dandik bişe olmasin diyede markası vatanda goremedim siz biliyormusunuz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ_spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html ( güç kaynağı sağlam mı acaba ? kasa sağlam gorunuyorda )

Önceki modelle bunun arasında PSU ve ufak tasarım farkları var. Birinde aynı PSU modelinin 550W versiyonu birinde 650W modeli var. Size 550W modeli yetecektir.

hmm Tamam ben nolur nolmaz diye 650 wattlığını alayım şimdilik alanakardar bakayım biraz daha yardımınız için teşekkürler , Bir sorun olursa yeniden size donmeye çalişirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.