Şimdi Ara

Anakart Kasa/Ön Panel led,power sw vs. bağlantıları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
58.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Msi n1996 anakartin on panel filan kablolarini baglayamadim.yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Anakart Kasa/Ön Panel led,power sw vs. bağlantıları.

Yani bunun gibi hangi taraf ground,-,+ vb. bunları nasıl öğrenirim?

kasanın alt ayaklarının olduğu tarafa geç öle beyaz tarafı sağa renkliyi sola tak öle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

Dostum anakartta işlemci etrafında 3 pinlik 1 veya 2 adetlik girişler olur onlara bağla.Diğer güç kablolarını power'e bağla.

GÜç bağlantısı değil kasa bağlantısı :S

Şöyle bir resim buldum,bu forumda sistem toplayan çok kişi var. Biriside yardımcı olmuyor

Ben fanı direk anakartıma bağladım.Senin anakartınıda malesef bilemiyorum.Tecrübem ve bilgim buradan sonrasına yetmiyor başka arkadaşlar yardımcı olsun malesef.

Şu şekilde tarif ediyim

1 yazan yere 4 pin girişli ucunda hoparlör olan bi aparat bağlıcaksın. Kasayla verilen bi aparattır. Bios seslerini çıkartır. Takmasanda olur.

2 yazan yere power led kablosunu takıcaksın. 2 pinli dir girişi. Renkli olan kablo + kutbudur. Yani kablonun renkli olan tarafı solda kalıcak şekilde takıcaksın.

5 yazan yer harddisk ışığıdır. Gene kablonun 2 pin girşili kablonun renkli olanı solda olucak şekilde takıcaksın.

4 yazan yer power sw kablosunu takıcaksın 2 pinlidir gene. Yönü farketmez ama sen genede renkli olan kabloyu sola al.Kasanın düğmesine bastığında pc nin açılmasını sağlar. Çalışmazsa tam tersini tak.

3 yazanda reset sw. 2 pinlidir . Yön farketmez gene renkli olan kobloyu sola al. PC ye reset atmayı sağlar.Çalışmazsa tam tersini tak

Kolay gelsin

Allah razı olsun çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.