Bildirim
Anakart işlemci önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım. -
Anakart ve ram için bütçeniz nedir ? Bütçe konusunda sıkıntı yoksa msi b450 gaming plus max modeline bakabilirsiniz. Bios güncellesi gerekmeden yeni nesil ryzen işlemcileri takıp kullanabilirsiniz.
Ram olarak corsair vengeance (2x8gb) gb cl16 3200mhz ram yada gskıll flare x (2x8gb) cl 16 3200mhz ram bakabilirsiniz. -
600-700 arası verebilirim, msi pahalı geldi bana, asus tuf önerende baya çok, ram içinde ripjaws 5 al diyorlar. -
Ripjaws la corsair alma ram
Gigabyte b450 gaming x atx alabilirsin gece indiriminde 520tl düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden almasın ripjawsquote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
Ripjaws la corsair alma ram
Gigabyte b450 gaming x atx alabilirsin gece indiriminde 520tl düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gigabyte B450M S2H anakartında kaç adet mosfet faz bulunuyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33
Bu mesaj silindi. -
Bilmiyorum.quote:
Bu mesaj silindi.
8 fazlı bir anakart bakıyorum da. Üstlerinde soğutucu olunca anlayamıyorum kaç tane var. 4 mü, 8 mi belli olmuyor... -
Altında değerinde bilgiler teşekkür ederim hocam.quote:
Bu mesaj silindi.
Şu anki bilgisayarımı alırken anakartta 4 faz olanı tercih etmiştim. Halbuki 8 faz olanıyla fiyat farkı da yoktu. Zamanla duyduğum tek pişmanlığım oydu.
Şimdi 8 fazlı alayım dedim ama genel olarak B450M anaartlar hep 4 fazlı. Rog Strix 6 faz diyor sadece onun da fiyatı yüksek baya.
Söylediğinizden anladığım kadarıyla 4 faz olması sorun çıkarmaz dimi hocam? -
8 faz olmasının benim bildiğim kadarıyla avantajı, 4 faz ile çalışabilen işlemci, diğer 4 faz ile de dönüşümlü olarak çalışıyor. Yani her zaman mosfetlerin yarısı çalışıyor diğer yarısı devreye girdiğinde ise çalışanlar beklemeye alınıyor. Böylece daha uzun ömürlü olmuş oluyor mosfetler. Diye biliyordum ama yanlış da olabilir.quote:
Bu mesaj silindi.
Tamamdır hocam şimdi listeyi daha iyi anlıyorum.
Teşekkür ederim tekrardan. -
Anakart: www.sinerji.gen.tr
MSI B450-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakarthttps://www.sinerji.gen.tr/msi-b450-a-pro-max-3466mhzoc-m2-am4-atx-anakart-pmu418985
Bellek:www.sinerji.gen.tr
G.Skill 8GB Ripjaws V 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18S-8GVK)https://www.sinerji.gen.tr/gskill-8gb-ripjaws-v-3600mhz-cl18-ddr4-ram-f4-3600c18s-8gvk-pmu420202
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X