Şimdi Ara

ANAKART ISISI DOĞRU OLABİLİR Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.

.
    .

.
    .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 29 Haziran 2006; 0:30:25 >

• arkadaşlar aldığım günden beri bu anakart ısısını everest, speedfan gibi proglar ile 78den aşağ görmedim...bu doğru mu gösteriyor sizce? yani bu kadar sıcaklık olabilir mi? veya bu sıcaklıkta anakrt çalışır mı 10 gündür???

anakarttım epox 9npa3j, işlemcim de amd venice 1800mhz@2610, ramlar oem ddr400@480

ANAKART ISISI DOĞRU OLABİLİR Mİ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 29 Haziran 2006; 23:17:52 >
  • ?
  • bence kesinlikle yanlış , tahminimce aux ile anakartın yerini yanlış gösteriyordur aynı sorun benim fan hızları için geçerli yerlerini hep yanlış gösteriyor
  • voltaj değerleri de yanlış...
    bilgisayarı hiç kapamadığım için sürekli 82 derece olsa anakarta çoktan bi şi olurdu gibi geliyo bana
  • 9npa3j lilere yardımcı olsun die öğrendiklerimi yazıorum....

everestte mainboard die gözüken değer aslında pc wizardda doğru gösterildiği gibi anakart deil aux değeri
    bu bazı kartlarda 80 gibi yüksek bi değer bunun nedeni kullandığımız biosun bu özelliği desteklememsi ve bu sensörün aslında takılı olmaması.... yani doğru değil bu ısı değeri, kafaya takmayın...
    daha sağlıklı değerler için pc wizard 2006 everestten daha iyi sonuç veriyor en azında herşey yerli yerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu fan yönü doğru mu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.