Bildirim
Anakart ile ilgili yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen yardım edin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ati X1250 512 VGA PCI-E
Bu bir ekran kartı hocam.Anakart değil.
quote:
AMD690
Bu da anakartınızın çipseti.Mesela benim anakart AMD 970 çipsetli.Markası Gigabyte ve modeli de 970A-DS3 .Eğer sizde bu şekilde ayrıntılı olarak sistem özelliklerinizi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız.İşlemci,ram,ekran kartı,hdd özellikleriniz de gerekli.Mesela raminiz kaç tane kaç mhz ve cl değerleri ne ?
Büyük ihtimal anakartınız eski olduğundan sıfırını bulamazsınız fakat ikinci el piyasasını araştırmak gerek.Ben yinede kolayca bulabileceğinizi sanmıyorum.Sistemi yenilemeyi düşünür müsünüz ? -
İşlemci : AMD Phenom x4 9500 Quadcore 2.2 Ghz 4M
Ram :2x 1024 mb ddr2 kingston
Hdd : 500 Gb 7200 rpm sata
Ekran kartı: ati readon hd 2400 pcı-e dx10
Sistemim bu ne yazıkki sistem yenilemek için bütçem yok .İlgilendiğiniz için teşşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceHood6115 -- 24 Haziran 2014; 16:01:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı
- monster statik elektrik boşaltma
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor
- zyxel modem kurulumu
- ssd hız testi
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- iso dosyası nedir
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X