Bildirim
Anakart Girişi yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4 pin girişi galiba 550w bir psu almayı düşünüyorum yeni ekran kartı falan filan eğer onun için bir giriş çıkaz ise sorun çıkartır mı ? -
PSu'da o giriş standart geliyor diye hatırlıyorum. Intel işlemcilerin beslemesi olması lazım o, elektriği vermezsen çalışmaz, tabi fakatlarım var -
cpu güç girişi olur kendisi..psu'dan direk gelen 4 pin kabloyu oraya takmassan işlemciye elektrik veremessin
edit : o girişin intelle amd ile viva ile alakası yoktur.bütün anakartlarda mevcuttur..
yeni nesil psu'larda 8 pin olarak geliyor o güç kablosu.ama 4+4 şeklinde ayrılabiliyor.uygun olarak takabiliyosun yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 13 Eylül 2012; 23:43:51 > -
Cpu GüçGirişidir.Eğer Oraya Güç vermezsen İşlemciye Güç Gitmez.Yani Sistem Çalışmaz.yeni nesil psu larda 8 pin olarak geliyor dikkat edersen ayrılabildiğini görürsün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X