Şimdi Ara

Anakart Girişi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu anakartta yatay bakışta cpu sağ tarafında 4 delikli kare biçiminde bir giriş var o ne girişi acaba ? eski psu onun için bir giriş vardı acaba yenisinde var mı bilmiyorum birkaç anakart bağlantılarına baktım çoğu ona birşey takmamış umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• 4 pin girişi galiba 550w bir psu almayı düşünüyorum yeni ekran kartı falan filan eğer onun için bir giriş çıkaz ise sorun çıkartır mı ?
  • PSu'da o giriş standart geliyor diye hatırlıyorum. Intel işlemcilerin beslemesi olması lazım o, elektriği vermezsen çalışmaz, tabi fakatlarım var
  • cpu güç girişi olur kendisi..psu'dan direk gelen 4 pin kabloyu oraya takmassan işlemciye elektrik veremessin

edit : o girişin intelle amd ile viva ile alakası yoktur.bütün anakartlarda mevcuttur..

yeni nesil psu'larda 8 pin olarak geliyor o güç kablosu.ama 4+4 şeklinde ayrılabiliyor.uygun olarak takabiliyosun yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 13 Eylül 2012; 23:43:51 >
  • Cpu GüçGirişidir.Eğer Oraya Güç vermezsen İşlemciye Güç Gitmez.Yani Sistem Çalışmaz.yeni nesil psu larda 8 pin olarak geliyor dikkat edersen ayrılabildiğini görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.