Şimdi Ara

Anakart & Ekran kartı önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.nvidia.com/object/product_geforce_210_us.html

Nvida G210 ekran kartı yerine, anakartımla uyumlu önerirmisiniz.. (200-350 tl arası kadar)

Bu ekran kartı yerine özelliklerinde ddr 2 64 bit yazıyor, başka bir ekran kartı alabilirim,

toplu sistem aldım, fakat anakart + ekran kartı + Power suply berbat ötesi yinede fiyatına göre uygun,
    neyse bu üçlüyü değiştirip oyun bilgisayarına çevirmek istiyorum.

Aldığım bilgisayar:http://www.hepsiburada.com/Liste/technopc-progamer-fma13581-amd-phenom-x6-1055t-28ghz-8gb-1tb-2gb-vga-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd56722&categoryId=34&SKU=BD56722-MVAR#Yorumlar

Dolayısıyla bu bilgisayardaki, ram ve işlemciyle uyumlu bir anakart gerekli.
    alcağım anakartı kasaya takıp, mevcut ram ve işlemciyi bağlamayı düşünüyorum.

bir de sağlam bir ekran kartı.

• Anakartı Gıgabyte 880-990 Serileri Asus anakartlar P serisi ile başlayanlar yani 65-55 vs gibi tam modeli hatırlamıyorum Msı olabilir yani bir araşırabilirsiniz.. bütçenize uygun.

Ekran kartınızın bütçesi 400 ile sınırlı sayarsam HD 6850 Alınabilicek karttır fakat 6870 İndirimdeyse şu an o zaman 6870 alırsınız ve 6950 ye eş değer kart kulanmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Anakartı Gıgabyte 880-990 Serileri Asus anakartlar P serisi ile başlayanlar yani 65-55 vs gibi tam modeli hatırlamıyorum Msı olabilir yani bir araşırabilirsiniz.. bütçenize uygun.

Ekran kartınızın bütçesi 400 ile sınırlı sayarsam HD 6850 Alınabilicek karttır fakat 6870 İndirimdeyse şu an o zaman 6870 alırsınız ve 6950 ye eş değer kart kulanmış olursunuz.

cevabınız için teşekkürler fakat şöylede bir durum var:

mevcut olan ram ve işlemciyle alacağım anakart uyumlu olmalı yani: hem elimdeki parçalarla uyumlu olacak alacağım anakart o anakarta görede bir ekran kartı alıcam biraz karmaşık oldu ama baştan kendim toplamalıydım sistemi artık yapacak bir şey yok.

AMD AM3 tabanlı olmalı(anakartım) bu modele göre de, bu anakartla uyumlu sağlam bir ekran kartı.

• Anakartınız mümkünse sata 3,0-amd3 ve usb 3 destekliyor olsun ve ileride sistem güncelleştirmesinde sıkıntı yaratmasın.

Ona layık orta sınıf bir ekran kartı alırısnız ve HDD yi dediğim gibi 7200 rpm olanından ve mutlaka alabilirseniz samsung H102HJ Alabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • başka fikir verecek yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.