Şimdi Ara

Anakart driver'ı böyle bir hata veriyor...bir de windows başlangıcı ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir de windows açılmadan önce işletim sistemi seçme ekranı çıkıyor, buradaki 30 saniyelik geri sayım süresini düşürebilir miyim?

Anakart driver'ı böyle bir hata veriyor...bir de windows başlangıcı ile ilgili...

anakart gigabyte p35 S3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 22 Eylül 2007; 19:54:17 >

• Açılıştaki windowslar için:

bilgisayarım- özel.- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil. Sadece açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil ama...
    sonra açılışta işletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur.

Hata iletisi içinse aygıt yöneticisinde sarı soru işareti varmı bi bakın.. Olmazsa başlat/çalıştır/msconfig yaz başlangıç sekmesinden uyarı veren programla ilgili bir ibare varsa tikini kaldırın..
  • anakart markası nedir bilmiyorum ama gigabyte olması muhtemel eger öyle ise gigabyte sitesinden easytune programını güncellemeyi deneyin , ikinci sorun ise 30 saniyelik süreyi düşürebilirsiniz eger ikinci bir işletim sistemiz yok ise iptalde edebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.