Şimdi Ara

Anakart değişimini kime yaptırmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçen hafta bir konu açmıştım ve demiştim ki, laptop şarj adaptör girişini ; USB girişine zorladım (çok yakınlar) (USB girişi 4 ince telden oluşuyor). zorlayınca bir elektriklenme oldu orada ve ondan sonra bi daha laptop açılmadı. olaydan sonraki gün şarj olmaya devam etti (mavi şarj ışığı yanıyordu altta). fakat ertesi gün şarj olmayı da bıraktı. sadece açma tuşuna basınca bazen bi saliselik elektrik alıyor sonra sönüyordu. onu da görmüyordu. ne açma tuşu çalışıyor ne şarj oluyordu. ben de çaresizce msi'a garantiye verdim. (garantisi var Temmuzda almıştım) arıza notuna sabah birden bozuldu çalışmayı kesti yazdım (Allah affetsin). burada arkadaşların çoğu bana anakartımın yanmış olabileceğini söyledi. bu hafta teknik servis büyük ihtimalle bana yüklü bir masraf çıkaracak. sizce ben anakartı güvenilir ve temiz olması için teknik serviste mi değiştirmeliyim yoksa bu iş için uygun fiyatlı temiz yerler var mıdır? öğrenciyim bunu göz önünde bulundururarak cevap verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenci isen servise ürün verme onlar seni tanımaz, bilgisayarcıya git böle böle bi durum var abi bi bak şuna de o sana gerekeni söyler. Ama şunu unutma anakart fiyatı biraz tuzlu olabilir. Bu arada şu laptobun modeli neydi senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfatihhh -- 26 Eylül 2016; 8:32:19 >
  • msi cx 62. maalesef garanti dışındaki firmalara da güvenemiyor insan onun rahatsızlığı var öyle rastgele bilgisayarcıya gidilmez daha önce ekran kartımı, tv kartımı çıldırmıştım mesela. hesaplı ve düzgün yerler nasıl bulucam bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakarttan ziyade ucundaki power girişi tarafı devreden dolayı yanmış olabilir. ama serviste bununla uğraşmazlar direkt anakart değişecek derler. eğer öncelikle varsa tamir ettirmeyi dene. yoksada internette ucuza yapan firmaları bulabilirsin. bilgisayar hastanesi tarzında. gidip sakın mahalle pc cisine vermemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.