Şimdi Ara

Anakart arızalı Casper CN.CRQ.2630B i7 2630qm(gerçek 4 çekirdek) , gt 540 m, 8gb ram, 500 hdd, 15.4 ekranı herşeyi tertemiz laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihaz açılmıyor diye bi servise verdim, Anakart arızası nedeniyle açılmıyor ben burada tamir yapmıyorum kartı dedi. Neyse ben de uğraşmak istemiyorum, bu haliyle satmak istiyorum.
    Cihazın Anakart hariç hiç bir ünitesinde sorun yok tertemizdir.
    Adaptörü ve bataryası da sağlam.
    Son yıl hariç pil hep ara ara doldur boşalt yapıldı ve cihaza takılmadı ömrü bitmesin diye.
    Velhasıl genel olarak temiz kullanılmış, düzenli olarak fan ve macun temizlik yenileme yapılarak kullanılmış ekranı çizik siz, kasası darbesiz, kozmetik 8/10 w7 lisanslıdır. (w10 yükseltmesi yaptım ama çift ekran kartı verimli çalışmadı w8 ile kullanıyordum.)
    Model numarası fotoda mevcuttur.
    İşlemcisi hala piyasadaki bir çok işlemciden daha performanslı olup, tek başına işlemci fiyatı 300 dolar civarındadır.

İ7 2630qm sanal 8 çekirdek (4 gerçek çekirdek)
    500 gb 5400 rpm hdd
    2*4 gb ram
    Gt540 m 2 gb harici nvidia ekran kartı
    15.4 led ekran
    DVD yazıcı okuyucu

Bu şekli ile 550 tl ye satılıktır.
    Kargo alıcıya ait olup, komisyonu karşılarım diyene, gg den sahibinden vb bir yerden ilan açarım hiç sorun değil.

Gaziantep den elden teslim edilebilir.

Anakart arızalı Casper CN.CRQ.2630B  i7 2630qm(gerçek 4 çekirdek) ,  gt 540 m,  8gb ram,  500 hdd, 15.4 ekranı herşeyi tertemiz laptop
    Anakart arızalı Casper CN.CRQ.2630B  i7 2630qm(gerçek 4 çekirdek) ,  gt 540 m,  8gb ram,  500 hdd, 15.4 ekranı herşeyi tertemiz laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuer -- 20 Şubat 2017; 7:8:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

13 Yılı akşın süredir, forum ve ikinci el bölümü kullanıcı olarak buradayım. Sistemsel referans olayı gelmeden önce çok fazla alışverişim oldu. Referans talebinde bulunacak olan özelden bilgi alabilir.
    Olumsuz Referans: @kerembak_06 pmden detaylar..

• merhaba iyi akşamlar tam oalrak sorun bilgisayara elektırık mı gelmiyor ?
    13 Yılı akşın süredir, forum ve ikinci el bölümü kullanıcı olarak buradayım. Sistemsel referans olayı gelmeden önce çok fazla alışverişim oldu. Referans talebinde bulunacak olan özelden bilgi alabilir.
  • fiyatta yardımcı olma durumunuz olur ise almaya karar veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.